Smalsute, kaip supratau nemokamas
 Tik aš pati kai planavau pilvinuką įpratau prie fertilityfriend ir man patogiausias jis.
 Tik aš pati kai planavau pilvinuką įpratau prie fertilityfriend ir man patogiausias jis. Et mergaitės, aš taip nenoriu to pilvuko, jei būčiau įsitaisius. Va šiandien su mažiukais maniau išprotėsiu: sugedo mano skalbimo mašina (po to paaiškėjo, kad mano liemėnėlės petnėšėlė įkrito į filtrą

ir tiek ten to gedimo
  ir tiek ten to gedimo  ), pamiršau kad kepu vištą ir truputį pridegė ji man, mano ne kokios emocijos persidavė mažiams ir prasidėjo broliškos kumštynės
  ), pamiršau kad kepu vištą ir truputį pridegė ji man, mano ne kokios emocijos persidavė mažiams ir prasidėjo broliškos kumštynės  abudu jiedu dar sloguoja
  abudu jiedu dar sloguoja  vyras neseniai gavo darbą ir kol nepratęs labai pavargsta, va ir dabar miega ant sofos
 vyras neseniai gavo darbą ir kol nepratęs labai pavargsta, va ir dabar miega ant sofos   O šiandien nuėjus į darbuką supratau, koks man jis brangus ir malonus, o su
 O šiandien nuėjus į darbuką supratau, koks man jis brangus ir malonus, o su   ir mano problemomis, kurias sukelia
 ir mano problemomis, kurias sukelia   besilaukdama trenere nepadirbčiau
 besilaukdama trenere nepadirbčiau   Tai toks kvailas liūdesys mane apėmė
 Tai toks kvailas liūdesys mane apėmė  bet aš labai tikiuosi, kad nieko nebus nuo tos gumutės nusmukusios
 bet aš labai tikiuosi, kad nieko nebus nuo tos gumutės nusmukusios