QUOTE(bedugne @ 2005 11 28, 11:34)
Na, as irgi manau, kad reikia buti su dukra nuosirdziai ir atvirai(aisku, jei tarp jusu nera to atvirumo ir artumo, per diena jo nesukursi
...), pasisneketi su ja, kaip su didele, paaiskinti, kas vyksta.Gal dukra bijo, kad likes nakvoti draugas gali niekada is jusu namu ir nebeiseiti? Gal ji dar sirdy tikisi, jog jus su vaiko tevu susitaikysit ir tevas dar gris?O jo vieta jau bus uzimta...
Reikia paaiskinti jai, kad draugas Tau taip pat svarbus zmogus, ir t.t....ir jis bus cia.Nakvos.
Savo gyvenima is tiesu reikia kurti.Ne tik vaiku gyvenimu gyventi...
Nors man tai irgi kolkas sunkiai sekasi
.Na, bet mano dar mazas, o Tavoji-pakankamai didele
.

Reikia paaiskinti jai, kad draugas Tau taip pat svarbus zmogus, ir t.t....ir jis bus cia.Nakvos.
Savo gyvenima is tiesu reikia kurti.Ne tik vaiku gyvenimu gyventi...
Nors man tai irgi kolkas sunkiai sekasi

Ne, dėl tėvelio ji nesitiki ir net nenorėtų, kaip jau rašiau ankstesnėj žinutėj, kad jis sugrįžtų. Mes su ja šnekamės. Kaip pasiseka. Paaugliai labai jautrūs, tai momentą kol užtaikai tinkamą, kad atsivertų... O dar žodžius tinkamus ir tylėjimo, klausimo pauzes reikia tinkamai parinkt. Ir į ką nekreipt dėmesio reikia jausti ir žinoti. Ištisas mokslas, kai pagalvoji. Neveltui psichologija domiuosi ir socialinį darbą studijuot pradėjau. Žmogus - labai įdomus sutvėrimas.