Įkraunama...
Įkraunama...

Adventas

Paskaičiau jūsų pasisakymus ir net susigėdau.
Ypač pernai, nei karto nebuvau susimąsčiusi, tada buvau ką tik pagimdžiusi, rūpinausi vaikais, o ir šiaip, turbūt ne žiūrėjau labai rimtai į Adventą. Nors, turiu pasakyti, į bažnyčią tikrai nueidavau laisvu laiku. Kaip sakė Leita, Adventas tai laukimas.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 26, 18:07)
Adventas- tai laikas maldai, pasnykui ir rimtiems pamąstymams: kas aš? kodėl aš čia? kaip turėčiau gyventi toliau? ir pan.
Siūlyčiau pasišnekėti tokiomis rimtomis temomis.

Tikriausiai per Adventą labiau turime susitelkti ties Kristaus atėjimo laukimu.Apmąstyti tai, ką Jis mums reiškia, kokie patys esame JAM, savo artimui. Man asmeniškai tai džiugus ramybės ir susitelkimo ties mano laikinumu laikas. Tikriausiai karštą vasarą menkai ties tuo sustoju, nors negaliu sakyti, kad nemąstau apie gyvenimo prasmę, Viešpaties auką už mus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Kutuliukas @ 2005 11 26, 18:35)
pasnYkui ahaaa  g.gif ...
Ir kokiu būdu išvarė?  g.gif
Čia, kad į temą būtų, tai kaip ten bebuvę, bet adventas laikomas džiaugsmingu laukimu. Toks tad skirtumėlis nuo gavėnios.

valio bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif suradau tema ir pazystama situacija ,nutikusia pries daugeli metu. mane irgi isvare gelininkai is savo temu,sako eik is cia nedrumsk ramybes mums.tai ir isejau i viesasias erdves ieskoti bendraminciu.kadangi dabar prasidejo adventas,tai man pasidare idomu,advento prasme zmogui.kodel butent tokiu laiku,kodel tokia jo prasme,ka tai duoda zmonijai kad visi ji priima.as didele davatka nesu,bet katalikisku visu tradiciju laikaus.butu idomu paskaityti kitu nuomones.
Atsakyti