Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiniai rankdarbiai

QUOTE(AisteZ @ 2011 03 02, 09:38)
Kaziuko mugei beveik pasiruose! bigsmile.gif
user posted image

Kokios aki traukiancios boruzes bigsmile.gif . Na labai grazu thumbup.gif . Kiek imaciau, tai cia graikiniu riesutu kevaliukai nudazyti ar as klystu? O kokiais dazais dazet, jei ne paslaptis?

Dabar sove i galva, kad nagu laku gal butu galima? Tik kazi ar eis isgaut tokia ryskia spalva. Kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 02 kovo 2011 - 12:35
QUOTE(adrytės mama @ 2011 03 02, 12:34)
Kokios aki traukiancios boruzes  bigsmile.gif . Na labai grazu  thumbup.gif . Kiek imaciau, tai cia graikiniu riesutu kevaliukai nudazyti ar as klystu? O kokiais dazais dazet, jei ne paslaptis?

Dabar sove i galva, kad nagu laku gal butu galima? Tik kazi ar eis isgaut tokia ryskia spalva. Kaip manot?

Dekui 4u.gif Taip, cia graikisku riesutu kevalai, nudazyti guasu ir uzlakuoti bespalviu laku, kai guasas gerai nudziuvo, as palikau per nakti, ryte nutepiau laku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 02, 12:50)
Dekui 4u.gif Taip, cia graikisku riesutu kevalai, nudazyti guasu ir uzlakuoti bespalviu laku, kai guasas gerai nudziuvo, as palikau per nakti, ryte nutepiau laku ax.gif

Pas mus jau irgi ant palanges dvi boruzes nutupe biggrin.gif . Viena dazem guasu, o kita raudonu nagu laku. Skirtumo beveik jokio, tik nagu lakas dziuna daug greiciau. Darbas vyksta is peties, reikia penktadieni mugei pasiruost biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tai idomi ideja smile.gif
Is kitos puses gali buti magnetukas
user posted image
http://tatillee.blog...og-post_28.html
Atsakyti
kaip idomu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaziukas ir pas mus darželyje. Tad teko galvą pasukti (be fantazijos esu), idėjų pasisemti iš čia ax.gif tai gi nužiūrėjom boruželės ir štai mūsų
user posted image

prisiminiau kaip vaikystėjepindavom iš vietučių, tai va vienas darbelis ax.gif

user posted image

ir štai bendra darbelių foto, kurie šiandien iškeliavo į darželį ax.gif

user posted image
Atsakyti
Laumene-saunuole user posted image Boruzytes su kuom lakavot?Man irgi jos lb patiko wub.gif Zadu daryt irgi..ir dar kaspinukus is sios temos,jau pirkaus juosteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 02 24, 10:27)
Laumene-saunuole user posted image Boruzytes su kuom lakavot?Man irgi jos lb patiko wub.gif Zadu daryt irgi..ir dar kaspinukus is sios temos,jau pirkaus juosteles ax.gif

ačiū 4u.gif Su bespaliu nagų laku mirksiukas.gif
Atsakyti
O raudona,juoda,balta-kokie daziukai? 4u.gif
As turiu laka/klijus-dekupazui skirtus,tai bandyciau uzbaigt lakavima su juo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 24 vasario 2012 - 10:40
QUOTE(*Gina @ 2012 02 24, 10:40)
O raudona,juoda,balta-kokie daziukai? 4u.gif
As turiu laka/klijus-dekupazui skirtus,tai bandyciau uzbaigt lakavima su juo g.gif

Guašas. Nudažiau su juo, palaukiau kol išdžius (apie 2 val) ir tada nulakavau ax.gif Su dekupažu visai nesusijusi, bet manau, turėtų tikti (logiškai mastant g.gif )
Atsakyti
oj,ziuriu ne cia kaspineliai parodyti,kitoj temoj..Dalinuosi 4u.gif
http://www.supermama...;#entry49354494
Laumene-aciu,bandysiu mirksiukas.gif Dar magnetukus butu fainai itaisyt i boruzytes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 24 vasario 2012 - 10:45
QUOTE(*Gina @ 2012 02 24, 10:44)
oj,ziuriu ne cia kaspineliai parodyti,kitoj temoj..Dalinuosi  4u.gif
http://www.supermama...;#entry49354494
Laumene-aciu,bandysiu mirksiukas.gif  Dar magnetukus butu fainai itaisyt i boruzytes g.gif

faini bantukai, gaila šios idėjos anksčiau neužmačiau rolleyes.gif
Dėl boružyčių, tai magnetukai būtų super, bet nebebuvo laiko jau ieškot. tad pas mane variantas kuris greit pasidaro ax.gif Tiesa, boružytes klijavau prie kartono, po to iškirpau, tai gavosi jos su pagrindu ax.gif
Atsakyti