Įkraunama...
Įkraunama...

Ilsėkis ramybėje mūsų Kovotoja...

QUOTE(SVETA K. @ 2012 04 04, 23:52)
Butinai palaikisim Ugnyte wub.gif

aisku, palaikysim mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2012 04 07, 17:20)
aisku, palaikysim mirksiukas.gif  4u.gif  wub.gif

O as nematau sarasiuke? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 07 balandžio 2012 - 17:17
Prabalsuota 4u.gif
Is visos sirdies palaikom mazaja Ugnyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 04 07, 15:54)
O as nematau sarasiuke?  g.gif



reikia 'isskleisti sarasa' spaudziant po sarasu esancia nuoroda 'daugiau'. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2012 04 08, 19:59)
reikia 'isskleisti sarasa' spaudziant po sarasu esancia nuoroda 'daugiau'.  4u.gif

doh.gif aciu 4u.gif Prabalsavau wink.gif Sekmes mazajai Ugnytei 4u.gif
Atsakyti
sveiki,mano tetis siandien merdeja ligoninej ,4 stadija vezio verysad.gif daktarai sake 4 val.telike,bet vis dar su mumis...deja as ne lietuvoj,o tetis ten. unsure.gif ...nors persiplesk,po tokiu ziniu...mintimis as ten...artimiausi bilietai tik antradienio ryta verysad.gif tad sedziu per nakti negaledama sudeti nei bluostelio....beproto sunku...o tiek tiketasi,o tiek vilciu deta ,kad dar issikapstys ,kad pagyvens bent pusmeteli...o cia taip staiga tas pablogejimas.... unsure.gif del to ir ieskojau,kazko paguodziancio,uzjauciancio,bet pradejus skaityt visas temukes apie ugn*ine wub.gif as tiesiog apstulbau,nuo beprotiskos meiles,gerio,silumos,artumo ir begale, begale kitu nuostabiu sio( nors ir man nepazystamo,bet beprotiskai artimo zmogaus) asmenybes bruozu... wub.gif tiesiog atsimerkiau,pasisemiau jegu ir tikejimo...man daug dabar lengviau.... Ir zinau,kad viska istversiu...aciu tau mieloji,uz tavo grazu tikejima uz vilti ir stiprybe.....tesaugo jus ir mus visus, isejusius-beeinancius ir kazkada iseisiancius anapilin, Dievas............ wub.gif
Atsakyti
Te ilsisi ramybeje Inesa wub.gif as taip pat likau be mamos 3 metuku,tad puikiai suprantu Ugnyte,sekmes jai ir grazios vaikystes akimirku augant su seneliais,nes jie yra nuostabus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ispanija650: 01 gegužės 2012 - 12:21
QUOTE(Anandita2 @ 2012 04 04, 20:36)
Sveikos mielosios, po ilgos pertraukos vel bandau sugrizti i foruma. Vasario 28 diena buvo 2 metai, kai su mumis nebera Inesytes...Skaudu, buvo labai sunku, ypatingai artejant tai lemiamai dienai.. 12 valandai, kai musant baznyciu varpams ji paskutini karta placiai atmerke savo grazias akis, tarytum paziurejo i sita pasauli paskutini karta ir netarusi nei zodelio, net nesudejavusi uzsimerke ir...isejo.. visam laikui.., palikdama mus visus ir palikdama didziausia uzduoti mudviem su seneliu - uzauginti Ugnyte.
Skaudu, bet gyvenimas tesiasi. Ugne jau didele, greitai sukaks 7 metukai. Rudeni prades lankyti mokykla. Ji labai megsta dainuoti ir labai graziai dainuoja. Geguzes 5 diena su Klaipėdos lopselio-darzelio "Puriena" misriu ansambliu dainuos Dainu daineleje 2012.
Mielosios butume jums labai dekingos jei,  jau dabar balsuotumete uz Ugnes kolektyva. Tai reiketu padaryti taip:
  SPAUSKITE NUORODA :  http://www.dainudainele2012.lt/balsuok
  , ISSIRINKITE (A – amžiaus kategorija nuo 3 iki 6 metu.) ir balsuokite uz :  „Mišrus ansamblis, Klaipėdos lopšelis-darželis „Puriena““.
Mums taip reikalingas jusu palaikymas.



Stiprybes jums 4u.gif Ir sveikateles ir dziaugsmo Ugnytei 4u.gif
Tik dabar perskaičiau Inesos istoriją....
Verkiau. Ir išgyvenau kaip savo artimo žmogaus skausmą...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pagalvojau,kad seniai nieko apie Ugnyte negirdeti ir senelius.Kaip visi laikosi?Kuom uzsiima,kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
Pries pora dienu perskaiciau sia istorija...verkiau...ir vien nuo tos minties, kaip neapsakomai ir ziauriai skaudejo Inesiukui sirdy, kad nebematys kaip auga jos dukrele, kaip eina i mokykla, auga, tobuleja...bet ji saunuole, ji tai kas turetu buti kiekvienam pavyzdys, tokiu zmoniu reta, su tokia didele drasa, stiprybe. Ugnyte tikrai uzaugusi didziuosis savo mama, MAMA is didziosios raides. Belieka palinketi Inesai ramybes, kad ir kur ji bebutu, o cia esantiems zemeje jos artimiesiems didziausios stiprybes, sveikatos, ir kuo daugiau graziu akimirku 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mielosios, retai užsuku į forumą, deja, tiesiog sunkiai prisiruošiu...Matau, jog dar yra žmonių, kurie prisimena A.A. Inesytę, ir tai mane labai džiugina.
O Ugnytė jau pirmokė, auga kaip ant mielių, labai įdomi mergaitė, protinga, labai gražiai dainuoja. Kaip du vandens lašai panaši į savo mamytę. Prisimena savo mamytę, piešia jai piešinukus ir neša į kapines..
Mes su seneliu labai džiaugiamės ja. Ačiū Jums, kad dar retkarčiais užsukate į forumą ir prisimenate Mūsų Inesytę. Mylime Jus visus, apkabiname.
Beje, labai dėkingi už jūsų balsus Dainų dainelėje 2012. Ir visai nesvarbu, kad nepatekome į finalą, bet pabuvojome televizijoje ir visai neblogai vaikučiai sudainavo.
Atsakyti