Internetu nieks diagnozes nenustatys,reikia gydytojui pasirodyti.Per iseigines su skausmu galima i ligonines extra pagalba kreiptis pas budinti.Siaip gali buti sieros kamstis,bet gali buti ir kas nors rimciau,su ausim geriau nerizikuoti.
Galbūt vėjas kur perpūtė?
Na ir sieros kamštis gali būti.
Sėkmės šalinant problemą.
Sėkmės šalinant problemą.
Gali būt sieros kamštis,perpūtimas,klausos nervo uždegimas ar šiaip "užkabinimas"..Bet kokiu atveju reikia pas LOR nueit.Man dažnai būna ausis užgulus...tai sako ausies nervas užkabintas padeda plečiantys ir B grupės vit.
esu uzsieny ir kazkaip nemaloniai jauciu kazka vienoj ausy. kaip atskirti kada tai yra uzdegimas o kada kamstis?
QUOTE(arilina @ 2012 11 18, 01:00)
esu uzsieny ir kazkaip nemaloniai jauciu kazka vienoj ausy. kaip atskirti kada tai yra uzdegimas o kada kamstis?
Neatskirsi,simptomai labai panasus,reikia gydytojo apziuros...Na,jei kamstis-paprastai patekus i ausi vandeniu(pvz.,po galvos plovimo)-nemalonus pojuciai gali sustipreti,gali net skaudeti...bet tai irgi nera 100 proc.garantija kad tik kamstis...
QUOTE(denaxa @ 2012 11 18, 10:40)
Neatskirsi,simptomai labai panasus,reikia gydytojo apziuros...Na,jei kamstis-paprastai patekus i ausi vandeniu(pvz.,po galvos plovimo)-nemalonus pojuciai gali sustipreti,gali net skaudeti...bet tai irgi nera 100 proc.garantija kad tik kamstis...
aisku supratau, galvojau pasilasinti vandenilio peroksido, gal pades, nes kazkaip nesinori cia uzsieny eiti del tokio mazmozio pas gydytoja...