QUOTE(cypliuke @ 2006 01 01, 20:52)
Aha... ir dar vienas klausimas: o ar mes patys, apsilankę svečiuose, kuriuose galbūt yra "juodulių", neparsinešame jų namo??

tai vadinasi, ir patiems būtų geriau kuo rečiau vaikščioti į svečius?...
O kaip atrodo tie "juoduliai" ir ką jie daro??
Mes tų padarų galim iš bet kur parsinešti... Jei nori, gali nuo jų apsisaugoti.Vėlgi padės vaizduotė. Prieš išeidamas iš namų, prisėsk ir įsivaizduok, kad esi auksinėje piramidėje (kiaušinyje, kube, rutulyje), kurios sienos yra veidrodžiai. Jei nori, dar gali tą piramidę apgaubti violetine liepsna. Tokios apsaugos niekas nepramuš.
Ką jie daro? Galiu pateikti du pvz iš savo patirties. Prieš keletą metų pajutau, kad man kemšasi kairė ausis. Būna, užsikemša valandai, dviem, ilgiau. Tuo metu ta ausim beveik negirdžiu. Įdomu tai, kad ausis būtinai užsikimšdavo Mišių metu. Nuėjau pas ausų gydytoją. Apžiūrėjo. Sako- švariausia ausis. Nieko joje nėra. Nuėjau pas pažįstamą aiškiaregę. Ji žvilgt ir sako: nagi vienas pilietis yra prie tavęs prisisiurbęs. Jis maitinasi tavo neigiamom emocijom. Kažkokiu būdu ji nuėmė nuo manęs tą padarą. Ir ausis nebesikišo...
Neseniai buvau nuvažiavusi į kitą miestą, į parodos atidarymą su visa šeima. Mano dukra ten buvo neramesnė nei įprastai. Kai grįžom namo, jai pakilo temperatūra iki 39-ių. Nei slogos, nei kosulio. Skundžiasi, kad jai tai kojytę skauda, tai rankytę, tai galvytę. Toks po visą kūną besimėtantis skausmas. Kitą dieną temperatūra nekrenta. Skambinu savo draugui, kuris mato daugiau nei daugumas žmonių. Sako: tuoj sutvarkysiu. Po kiek laiko gaunu žinutę-" Buvo porča. Išvaliau." (Porčia- rusiškas vieno padaro pavadinimas, atitikmens lietuviškai nežinau. Tas padaras įlenda žmogaus vidun ir bėgioja ten, sukeldamas skausmus.) Temperatūra tuojau pat nukrito ir kitą dieną mano dukra lakstė sveika ir žvali.
Kaip dažnai mes gydome ligas, nežinodami, ką gydome?
Aquila non captat muscas .