Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai vaisiai nėštumo metu

Iki nėštumo buvau didžiausia saldumynų mėgėja. Turbūt nė dienos nebuvo be šokolado. O dabar visai nesinori, bet užtat ant vaisių kaip traukia doh.gif Be citrinų visai negaliu (dar jei raugintų agurkų turėčiau gal tiek nevalgyčiau, bet kadangi nėra tai ryju citrinas). kita manija - vynuogės. Aš turbūt visas suvaryčiau kur parduotuvėj guli jei man kas leistų. Žinau kad negerai, nes vynuogės turbūt labiausiai nupurkštos visokiais brudais. Ir arbūzų laaaabai norisi (nors irgi visokio "gėrio" privaryti). Tenka valgyti ekologiškus obuoliukus ir apelsinus, nes be jų tai turbūt visai nutrokščiau biggrin.gif
Atsakyti
taram-param - zinok, geriau arbuzas, nei apelsinas... arbuzo oda stora - pro ja brudukai labai sunkiai teprasiskverbs.... o arbuzo nauda - didele. taip kad kirsk i sveikata! 4u.gif
Atsakyti
uzejusi manija mandarinams, vyras einan i parduotuve klausia ko noretum, ai mandarinu nebereikia ne sakyti bet kai norisi net dabar seile nuvarvejo laugh.gif
Atsakyti
valgau vaisius, mandarinus, apelsinus, bet stengiuosi nepersistengti, kad kokiu alergiju nebutu smile.gif
Atsakyti
Pirmo nestumo metu labai daug mandarinu valgiau, negalejau atsispirti tiesiog. Po koki kg per diena tikrai suvalgydavau, nors zinojau, kad nerekomenduojama per daug cirusiniu valgyti. Bet viskas OK, vaikas nealergiskas, bent kol kas niekam. Si karta mandarinu ir apskritai jokiu citrusiniu nelabai norisi, suvalgau siek tiek, bet kartumas burnoje kazkoks lieka, tai masiskai valgau granatus doh.gif Kitus vaisius valgai proto ribose biggrin.gif
Atsakyti
Pirmo nėštumo metu labai daug greipfrutų valgydavau, po tris per dieną ir ne po mažus blush2.gif

O dabar mandarinai pirmoje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
ARBUZA bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Su sunum valgiau mandarinus, gime alergiskas verysad.gif verysad.gif Jei daug vaisiu suvalgo, ji neisbiria, bet paleidzia pilvuka taip, kad nebejaucia kada i tualeta begt verysad.gif
Atsakyti
jau pora savaite po kg mandarinu suvalgau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos....
as taip pat vaisius valgau....sustoju tik tada kai jau labai rugstu butnoj:)
na kaip bus taip- kazkaip apoie alergija negalvoju.smile.gif
Atsakyti
Dievinau mandarinus, pergyvenau, kaip čia bus, kai teks ribot. Ir ką, nenoriu aš jų.. Ir dar toks skonis neskanus burnoj jaučias, lyg kartumas,tai suvalgau kokį obuolį, kurių išvis nemėgau, ar palesu granatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 05 gruodžio 2012 - 07:26
O as labai valgau PAMELO greipfrutus, nors anksciau buvau visiskai jiems abejinga doh.gif
Atsakyti
Vis akis užkliūva už šitos temos, o tada be abejo citrusinukų užsimanau biggrin.gif Reiks eit citriną pasiimt (šiandien jau bus antra). Ant kitų citrusinių nelabai traukia, kartais suvalgau pusę apelsino. O vat citrinos tai thumbup.gif , bet daugiau nei dviejų nevartoju. Pirma, griaužia visą burną biggrin.gif Antra, svarbiausia, kad tik nepakentų leliukui. Nors šiaip šitoj srtity aš liberali ir labai nesiparinu dėl to ar ano kasnio. Skaitau, jei labai nori ir gali tai valgyt, matyt taip reikia.... biggrin.gif Bet čia tik mano požiūris, nebrunku, žiūrėkit kaip jums geriau mirksiukas.gif
Atsakyti