Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 24

QUOTE(garbane @ 2010 03 16, 19:16)

Papildyta:
Deganti linkiu tau dar 100 metu nugyventi remisijoj.o kai pabaigiai chemija tau padare tyrimus ir pasake kad pasveikai?ar kaip nustate kad jau nebereikia gyditis?sveikinu susilaukus vaikucio,saunuole tu.tikiuosi ir man taip pasiseks.
Papildyta:
Mergaites,ar niekas nebandet gerti  Ganoderma Lucidum grybo kapsuliu? Cia is tos Cordyceps serijos . Cia Lietuvoj gana brangu, siusimes is anglijos, gal kas noresit prisijungti?
as norejau gerti POLI 5 komplex,cia ieina ganoderma lucidum,grifola frondosa,agaricus blazei,lentinula,trametes versicolor.turiu net kelias dezutes po 90 kapsuliu,cia is Cikagos atsiusta,begalo geras dalykas kiek zinau,nevienam zmogui padejo.o man daktarai uzdraude juos gerti,sako cia imuno stimuliatorius ir gali man vezys progresuoti,su hodzkinu negalima.nezinau ,dabar bijau gerti siuos grybus taip ir stovi nepradaryti nezinau ka daryt.

Aciu wub.gif man nustate remisija magnetionio rezonanso tyrimu, nuo to laiko jokiu vaistu, tik pasitikrinti nueinu kaip priklauso 4u.gif Mano asmenine nuomone PET tyrimo nauda nustatant remisija man nesuvokiama, kam tokius pinigus moket, asmeniskai nevaziuociau, bet cia tik mano nuomone, kai jo nebuvo, kuo puikiausiai zinau gal 1o zmoniu su Hodzkinu, kas apsiejo be PET ir remisija buvo konstatuota kitokiais budais.

Jokiu papildu gert nepatarciau, pati negerejau nieko panasaus, vienintelis toks vaistas nuo kosulio naudojau barsuko taukus, jokiu papildu stimuliuojanciu imuniteta kraujo ligoms sergant gert negalima, net alijosiaus vartoti nevalia, siaip jei skaitet foruma, ten viskas aprasyta, as ten rasau savo tikru vardu Rasa.

Sekmes Jums, linkiu kad atsakyai butu palankus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2010 03 16, 18:57)
Yra dar nuskausminamų: doloblokas. O kaip Jums skyrė tramadolį leidžiamą? Mano šeimos gydytoja sako, kad nepriklauso leidžiamas, jį tik skyriuose turi.

Kokio stiprumo pleistras?

Tai kad seimos gydytoja ir israse. (nezinau subtilybiu ar priklauso ar ne, bet kadangi seses kolege, tai cia jau be problemu...)

Pleistro stiprumo nezinau, nepamenu tu skaiciuku, tik kad pvd.Dolforim. Bet, kad jis nepadeda tai faktas. Tik visokiu salutiniu poveikiu prisiskaiciau...
Bet vel gi -lengva man purkstauti, kai nelabai nusimanau.

Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2010 03 16, 21:16)

as norejau gerti POLI 5 komplex,cia ieina ganoderma lucidum,grifola frondosa,agaricus blazei,lentinula,trametes versicolor.turiu net kelias dezutes po 90 kapsuliu,cia is Cikagos atsiusta,begalo geras dalykas kiek zinau,nevienam zmogui padejo.o man daktarai uzdraude juos gerti,sako cia imuno stimuliatorius ir gali man vezys progresuoti,su hodzkinu negalima.nezinau ,dabar bijau gerti siuos grybus taip ir stovi nepradaryti nezinau ka daryt.

reiks ir man situo dar pasidometi. Jeigu nenaudosite, galit bet kada parduoti...(jeigu ka, lauksiu AZ) 4u.gif
Atsakyti
garbane ,linkiu kad PET atsakymai butu geri 4u.gif O tu papildu nerizikociau gerti,gal tikrai kam parduok g.gif Nes man po gydymo pasake NIEKO nevartoti,ta prasme,jokiu papildu,vitaminu ir t.t. Kai paklausiau del zuvu tauku,tai gydytoja nusisipsojo ir pasake,jeigu man taip ramiau bus-galiu gerti.Bet pvz.DONRA po limfomos gydymo vartoja papildus Transfer factor ir labai intensiviai ir jai sako labai gerai,bet pas ja truputi kitokia situacija,dar autoimunine liga g.gif Is tikruju ,manau gydytojai tiksliai nezino del tu papildu ir apsidraudzia,sakydami kad negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 16 kovo 2010 - 23:46
Man irgi gydytojas sake jokiu papildu chemijos metu, sako ir taip labai geri rezultatai neaisku koks papildas gali vel isprovokuoti augliu augima doh.gif net rykliu tauku neleido, sako nera irodyta, kad nuo ju geriau g.gif
Atsakyti
sveikos, pasiskaicius matau,kad ir per gydyma kreipiates i neigalumo tarnyba,o ne po jo, bet as santariskese klausiau ten apacioje sklepe kur padeda klausimais del darbo ir pan. tai sake po gydymo, tai ir laukiam doh.gif rytoj vaziuosim vel pas gydytoja reiks vel banyt klaust.

del tu papildu tai vis metaus nezinau pirkti nepirkti per chemija juos g.gif gydytoja nieko nesako, kita sako nieko nereikia, labai maloni eurovaistines vaistininke sako reikia kazka pagerti pastiprinti imuniteta g.gif nes zmogus visai nusilps. zinok dabar doh.gif o gal reikia pabandyti nupirkti g.gif
garbane jei nenaudosit papildu as ir lauksiu ziniu 4u.gif blush2.gif
ambre o kokios jo cia ir kokia ten kaina?koki kieki jus siusites?aisku galima i az
Papildyta:
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 16, 15:27)
Labuka, ogi nieko aš...Laukiu, pakasu sniegiuką ir laukiu...merginukės klausimas toks-jei darysiuos žymėnis dėl kiaušidžių, ar galiu prie to pačio ir dėl žarnyno pasidaryti?man gydytoja kažko prie mano žarnyno prisikabino....ar šiaip yra koks kitas būdas žarnyną ištirti? blush2.gif

dabar vienu kartu daug galima issitirti zymenu, deja visur internete raso kad nera labai jie efektyvus, naudojami daugiau sekimui, o ne nustatymui ligos. isskyrus kiausidziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 17 kovo 2010 - 00:00
Samta204 ,dek nuotraukas i musu albumeli biggrin.gif Jau taip smalsu paziureti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 03 17, 01:09)
Samta204 ,dek nuotraukas  i musu albumeli biggrin.gif Jau taip smalsu paziureti tongue.gif

Reikia dar atrinkti is daugumos doh.gif prizadu artimiausiom dienom ikelti mirksiukas.gif
Turiu toki klausimuka, kaip jusu vyrai reagavo i liga, ar palaike gydymo metu?
Kazko paskutiniu metu nesurandam su vyru bendros kalbos g.gif Sulaukiu begalybes priekaistu, kad jam tenka kartais vaikais pasirupinti vakarais verysad.gif Nors turim 3 mociutes ir 2 senelius, kurie aktyviai padeda mums su vaikais doh.gif siandiena isvis uzbaliavojo ir iki siol nepasirode, pirma kart gyvenime verysad.gif nezinau, kaip net reaguoti, bartis nesinori, nebera jegu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 17 kovo 2010 - 00:46
Mano MB labai mane palaiko darbais, o ne zodziais. Nera jis snekus labai. Jei ne jis, neissiversciau pati niekaip. Visi buities rupesciai ant jo peciu uzgule + suns prieziura ir vedziojimas, nors as buvau pasizadejusi juo rupintis, nes tai buvo mano noras ji isigyti.
Samta, jusu vyrui dabar irgi turbut sunku, tik gal nesugeba emociju isreiksti, islieti, tai "skandina" jas. Pabandykit gal graziai su juo pakalbeti? Tokia liga sukrecia ir serganciuju artimuosius, jiems irgi buna nelengva.
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 16, 23:56)
Man irgi gydytojas sake jokiu papildu chemijos metu, sako ir taip labai geri rezultatai neaisku koks papildas gali vel isprovokuoti augliu augima doh.gif net rykliu tauku neleido, sako nera irodyta, kad nuo ju geriau g.gif

Mano chemoterapeute liepe per chemija vartoti vit.C kasdien. Ir dar zuvu taukus. Viskas.Daugiau nieko.
Matai, kokios nuomones skirtingos del zuvu arba rykliu tauku g.gif
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 17, 00:43)

Man padejo 100%... Net geresni santykiai pasidare po TO.

Gal taviskiam sunku suvokti viska kas atsitiko? Tam reikia laiko.
Kazkam maziau, kazkam daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 17 kovo 2010 - 09:34
Nuotaika praskaidrinti lotuliukas.gif
Atviras kreipimasis į sinoptikus

Ei, po velnių, pavasarį įjunkit!
Ar ragint jus dar negana?!
Ir Saulės laužą danguje užkurkit,
įgriso iki gyvo kaulo jau žiema.

Na, susimilkite, nebūkit šmikiai
ir duokit pagaliau mums šilumos,
o tai gandrai parskridę tykiai
atgal vėl į Egiptą emigruos...

Ir išsimėžt prašyčiau sniegą,
seniai jau laikas sėti žibutes,
snieguoles žadinkit iš miego,
nes jau žiemos ėmiau nekęst.

Pavasario ir vištos pasiilgo,
Velykas greit turėsim švęst.
Kiaušiniai bus kaip... seno vilko,
jeigu negaus žolės užlest...

Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2010 03 17, 10:34)

Man padejo 100%... Net geresni santykiai pasidare po TO.

Sirgau ne aš, o vyras. Santykiai per ligą ir po jos labai labai pagerėjo thumbup.gif. Vyras niekada nebuvo gastrolierius, bet po ligos ypatingai tapo šeimyniškas, padeda daug namuose, su vaikais wub.gif

Nežinau SAMTA0204 ką patarti g.gif . Gal vyras išsigando. Aš galvoju, jei santykiai tvirti, liga neturėtų jų sugriauti...Bet kiek šeimų, tiek atvejų. Visi esam individualūs. Siūlau pasikalbėti ramiai ir atvirai. Aš visada už pokalbį. O jei kartai ko nors neišeina pasakyti, tai galima ir laišką parašyti mirksiukas.gif Laikykis.

Kur Rasų Lanka pradingo g.gif
Atsakyti
labas mergaites, nezinau ar pataikiau pas jus i tinkama tema, man isoperavo melanoma, siandien suzinojau, kad 2 stadija,buvo ant kojos, tai dabar sunkiai vaikstau, kudikis dar namuose, 5 men. pati maitinu i santariskes gulemes kartu, emiau vip palata, tai dziaugiuosiu, kad nepagailejau pinigu, nes aplinka daug ka reiskia, vyras labai padeda, dar senelis namuose yra, kuriam pamparsus keisti reikia, ir sunus pirmokas, ir suni vedzioti reikia i lauka, o padeti nera kam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 17, 02:43)
Reikia dar atrinkti is daugumos doh.gif prizadu artimiausiom dienom ikelti mirksiukas.gif
Kazko paskutiniu metu nesurandam su vyru bendros kalbos g.gif Sulaukiu begalybes priekaistu, kad jam tenka kartais vaikais pasirupinti vakarais  verysad.gif Nors turim 3 mociutes ir 2 senelius, kurie aktyviai padeda mums su vaikais doh.gif  siandiena isvis uzbaliavojo ir iki siol nepasirode, pirma kart gyvenime  verysad.gif nezinau, kaip net reaguoti, bartis nesinori, nebera jegu verysad.gif

sveikutes,as irgi labai dziaugiuosi del vyro palaikymo,nei karto viena i ligonine nevaziavau,o kiek asaru praliejau ,bardavo mane del to,stengesi visaip padeti buityje ir vaikais.kaip dabar pagalvoju pusmeti pragulejau ant patalo ir visa buiti vyras laike ant savo peciu.aisku begalo padejo mano mama.manau musu vyrams sunku kaip ir mums susitaikyti su liga,mes moteris issiverkiam ir lengviau,o vyrai kazkaip savy viska laiko.laikykis Samta tikiuosi viskas susitvarkys,gal tiesiog reikia laiko.cia tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kriscia @ 2010 03 17, 14:02)
labas mergaites, nezinau ar pataikiau pas jus i tinkama tema, man isoperavo melanoma, siandien suzinojau, kad 2 stadija,buvo ant kojos, tai dabar sunkiai vaikstau, kudikis dar namuose, 5 men. pati maitinu i santariskes gulemes kartu, emiau vip palata, tai dziaugiuosiu, kad nepagailejau pinigu, nes aplinka daug ka reiskia, vyras labai padeda, dar senelis namuose yra, kuriam pamparsus keisti reikia, ir sunus pirmokas, ir suni vedzioti reikia i lauka, o padeti nera kam g.gif

sveika,nors sergu nuo 2009 metu as irgi cia naujoke.manau i sita temele pataikiai,cia labai mielos mergaites renkasi,patars ir paguos kai reikia.Laikykis brangute,tikekimes vyras pades ir viskas issispres.kai man labai blogai buvo,negalejau net is kambario iseiti,tai per ta laika vaikai darzeli pabaige,aisku nebuvau isleistuvese ir i mokykla eit pradejo be manes,bet kazkaip susitvarke vyras,dabar be galo dziaugiuosi kad jau galiu savo seima pasirupinti pati(aisku su vyro pagalba).
Atsakyti