Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų lunatikavimas

Sveikos mamytes,norejau jusu paklausti ar jusu vaikai naktimis lunatikuoja? Nes mano 6 metis berniukas labai daznai naktimis vaiksto kalbasi.Daktare sake ,kad cia nuo ziurimu filmu itaka kuriuos ziuri pries miega rolleyes.gif Gal kas turite kokia idomia ir linksma istorija?
Atsakyti
Nors pati vaikystėj esu ne kartą vaikščiojus ir ieškojus, ko nepametus lotuliukas.gif

bet vaikai kol kas bent jau nevaikšto. Būna, kad sukalba ten kažką per sapnus, bet iš lovos dar nėra šiaip sau iškeliavęs nė vienas.
Atsakyti
mano vyresnelis irgi naktimis kartais kalba ir vaiksto 4u.gif gerai, kad tai buna retai, is tiesu tai patirtu emociju itaka, televizoriaus ir tt.
Atsakyti
Na papasakosiu savo vaiko naktine kelione i wc,:girdziu nakti atsikele mano sunus tada jam apie 6m.ir sako noriu sysiu,tai jam ir sakau eik maziuk i tuoleta, o jis pasuko ne i ta puse ir nuejo link virtuves,na manau ko gi jis ten tokiu laiko ieskos?ateinu i virtuve ir as, ogi ziuriu mano sunus,kad varo nesustodamas tiesiai i siuksliu deze biggrin.gif buvo juokinga ir graudi nes viska turejau valyti tai as ax.gif
Atsakyti
na nemanau kad maniskis lunatikas,bet daznai ateina viduri nakties i musu lova,per galvas lipa ir i viduri griuna ir pabandik tu ji isnest atgal doh.gif .Pora kart buvo vyras nunese atgal i lova o jis po kiek laiko vel pas mus atkeliavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano maziukui 3 metukai,jo lovyte stovi visai salia musu lovos,naktimis jis visuomet pareina pas mus.Kelis kartus yra buve,kad sunelis buvo nuejes i kita kambari ir saukes mamyte.Taip pat retkarciais pasnekia lyg paverkia,bet manau,jog cia dienos rezultatai,kai vaikas nervingas daug verkia ir naktimis blogiau miega,kai patiria didesni stresa-as taip sakau pagal savo vaika ax.gif
Atsakyti
Maniškė miega savo kambaryje nuo 11mėn, tai per tą laiką ne kartą girdėjau, kaip jinai per miegus "šūkalioja". Seniau bėgdavau žiūrėt, kas ten atsitiko, bet dabar jau net neinu. Nes kiek nueidavau, tai jinai per miegus, turbūt kažką susapnuoja ir šūkalioja net neprabudus
Atsakyti
Būna kartais naktim parėkauja, kai kažką susapnuoja, bet net nežinau, ar tai būtų galima priskirti lunatikavimui g.gif
Atsakyti
mama pasakojo kad lunatikuodavom mes su sese. mano vyresnele taip pat naktimis kalba, keliauja pas mus i lova ir kaip vargsiuke gulasi ant pacio krastelio smile.gif , kartais tik uzkloji ir priglaudi o kartais ir nesam atgal i jos kambari. kad nakti vaiksto prisimena ne visada, tai manau tada kada prisemena - samoningai ateina pas mus, o kai neprisimena - lunatikuoja.
Atsakyti
Sunelis naktim nelunatikuoja, tik kartais per miegus sneka smile.gif bet as pati nuo pat mazens ir dar dabar palunatikuoju, tai vyras visada rytais juokiasi ir pasakoja, ka vel pridariau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif gerai skamba,vaiku lunatikavimas!!!maniske,buna nakti atsiseda,pasedi,pamurma sau ka nors palei nosi,ir vel luzta.Visa i mane,as pati labai danai palunatikuoju doh.gif
Atsakyti
Jo mano nevaiksto,bet kalbet tai vaje kaip kalba doh.gif ,kartais galvoju kad prabudus kalba,bet pasirodo nee biggrin.gif
Atsakyti