Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų lunatikavimas

Mano dukrytei 5 metai, kartais pasitaiko, kad pradeda sneketi naktimis ir ganetinai garsiai, net buna pati issigastu. Viena karta net buvo islipusi is lovos iki kilimo nuejo. Sakiau apie tai neuropotologei, bet mums tik raminamu pasiule gerti, o siaip jokiu patarimu nedave. Televizoriaus daug neziuri, visa diena prabuna darzelyje, o vakare zaidzia su savo zaisliukais. Gal buna jai per daug ispudziu po darzelio ar po sveciu apsilankymo.
Atsakyti
Dar nepasitaikė lunatikavimo atvejų ax.gif
Atsakyti
mano vyresnelis labai lunatikuoja,vaiksto po kambarius,sisioja ne ten kur reikia.buvo nuvares net i virutve atisdare skalbimo masina ir prisisiavo,arba stodavosi savo lovytej,pasisukdavo i savo pagalve ir sisiodavo biggrin.gif dab jau tik vaiskto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taupuokle: 10 sausio 2011 - 14:09
Vaikščiot nevaikšto, bet kalba naktim kartais. Paskui, kai pasakau, tai bijo, kad išdavė kokią paslaptį (Nors nelabai tikiu, kad ta paslaptis labai rimta) biggrin.gif
Atsakyti
Oo,taip.Turim šitą bėdą.Dar kol kas miegam vienam kambary su vaiku,vyras iš kairės,vaikas dešinėj savo lovelėj.Ir abu lunatikuoja blink.gif .Smagiausia,kai vienu metu abu sukyla iš lovų - kaip kokiam siaubiake gali pasijust biggrin.gif .Tada mamka patampa dresiruotoju:''Gult!!!''.Ir gula abu.Kai po vieną keliasi,dar ir pasišnekam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giurza online @ 2011 10 21, 17:36)
Oo,taip.Turim šitą bėdą.Dar kol kas miegam vienam kambary su vaiku,vyras iš kairės,vaikas dešinėj savo lovelėj.Ir abu lunatikuoja blink.gif .Smagiausia,kai vienu metu abu sukyla iš lovų - kaip kokiam siaubiake gali pasijust biggrin.gif .Tada mamka patampa dresiruotoju:''Gult!!!''.Ir gula abu.Kai po vieną keliasi,dar ir pasišnekam bigsmile.gif

zinau, kad beda bet taip graziai paraset lotuliukas.gif prajuokinot
ir maniske sneka naktimis, nepatinka man tai.. bet turbut vaistu nuo to ner.. isaugs kada nors..
Atsakyti
Mano sunus lunatikas biggrin.gif ne kiekviena nakti ,bet pasitaiko ir kalba ir rankom muosuoja ir atsiseda lovoj pasedi biggrin.gif juoko buna biggrin.gif
Atsakyti

maniske tai ziauriai lunatikuoja,ji pabunda ,tiksliau atsimerkus puola is lovos ir paklaikusiom akim laksto po buta,kartais net klykia,mato kazkokius kosmarus,pasimetu kartais bandau zadint ,bet toks jausmas kad ji kazkokiam transe buna,zodziu kraupiai visa tai atrodo,svarbiausia kad tai buna net ne naktinio miego metu pavyzdziui diena prisnudus,tai kai pareina is mokyklos ir nieko nera namie neleidziu miegot ,zodziu visad prasau kad eitu grot ,pas mociute ,drauge ,i bureli ar dar kur kad tik miegai issiblaskytu,kartais galvoju kad gal tai kokios rimtos ligos pozymiai ,kaip epilepsijos,nusispjoviau aisku
Atsakyti
Yra buvę ir mums tokių perliukų, visai neseniai vėlai jau žiūriu filmą kitam kambarį, ateina mano didžioji beveik užsimerkus, ir sako "oj, ne čia pataikiau", apsisuko ir atgal i kambarį biggrin.gif Atsekiau iš paskos, žiūriu miega atsigulus jau smile.gif Šiąnakt irgi, aš pati per miegus labai miglotai pamenu, bet pakeliu galva, o ji mūsų lovos gale kažką daro, šneka smile.gif Sakau eik į lovytę ir nutipeno.. Ko ji ten ieškojo, taip ir nesupratau biggrin.gif O mažius tai dažnai apsisapnuoja, iki isterijų, pradeda ieškot, ką pametęs ir ko nepametęs blink.gif Na dabar jau gal mažiau, bet kai mažesnis buvo, sunku būdavo nuramint, esu ir šviesą jungus, kad pabustų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieglius: 11 vasario 2012 - 16:36
neteko susidurti, bet turbūt naktį išsigasčiau, jeigu pamatyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Bet kiek zinau, negalima lunatikuojant zadinti, reik ramiai I lova paguldyti.
Mano vyresnele nuo mazens per miegus sneka. Jau pripratom ir nekreipiam demesio. Bet kai pradejo vaiksciot, truputi baisu pasidare. Radau karta virtuvej ant zemes susirangiusia, kitakart koridoriuj. Daznai pasedi ir vel gulas miegot. is sono gal ir juokinga,bet baisu kad ko nepasidarytu.
Atsakyti
Oi ,kiek aš prisižiūrejau lunatikavimo su viduriniuoju sūnum. doh.gif
Iš pradžių tik kalbedavo per miegus,paskui naktimis ateidavo iš kito kambario su paklode apsivyniojes ir stovedavo prie mūsų lovos. unsure.gif Pasakydavau,kad eitų miegoti ir nueidavo.
O viena karta ,tai norejo išeiti per duris laukines,jau rakino gerai ,kad miegu zuikio miegu ,tai išgirdau. rolleyes.gif
Bet paskui išaugo ,ir dabar nebelunatikuoja. thumbup.gif Jokių vaistų nedaviau ir pas medikų nėjome. schmoll.gif
Atsakyti