Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (13 tema)

QUOTE(meduza370 @ 2010 03 13, 10:46)
sveikutes pasirodau as su savo antru amariliu,

gražuolis-didžiuolis wub.gif
Atsakyti
Sveikos amariliu myletojos smile.gif ,ateinu pasirodyt biggrin.gif
niekaip nesuprantu su siuo amariliu (paprastas raudonas) po ziemos miego istraukiau su siuo vienu lapeliu,taip jis ir nekrust g.gif kazin ar tiketis is jo dar ko,nes nelabai augti nori ,man atrodo g.gif
user posted image

o cia dar tik laukiu ziedu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2010 03 13, 18:49)
1.  kazin ar tiketis is jo dar ko,nes nelabai augti nori ,man atrodo g.gif

2. o cia dar tik laukiu ziedu  wub.gif

Sveika, prisijungusi 4u.gif

1. kiek laiko "prabudęs"?
2. Per giliai pasodintas.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 13, 20:49)
Sveika, prisijungusi 4u.gif

1. kiek laiko "prabudęs"?
2. Per giliai pasodintas.

1. kazkur apie men g.gif

2. aha blush2.gif as toki ji pasodinta jau pirkau doh.gif ....
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2010 03 13, 22:42)

2. aha  blush2.gif  as toki ji pasodinta jau pirkau  doh.gif ....

Nieko tokio, po žydėjimo persodinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2010 03 13, 21:42)
1. kazkur apie men  g.gif

tai dar viskas gerai, nepergyvenk. Ar jau laistai?
Atsakyti
Sveikutes, SOS, pagalbos reikia verysad.gif , pasidalinkit savo patirtimi bei mintimis.
Pamaciau pas mama lemon lime, jei tiksliai parasiau pavadinima tai toki amarili, vargsiuka visiskai, sunykusi iki kokiu 4 cm. skersmens su vaikiuku, vaikiukas irgi kaip nykstys ir galvoju gelbet, bet kadangi likes toks mazas, tai cia ir yra didziausia dilema, ar ji istraukt ir i saldytuva, ar i rusi, bet taip jis dar labiau sunyks, ar padet ant sauletos palanges ir tiketis kad paauks nes dabar jis be lapu (be ramybes auges), bet labai ilgai stoveles tamsioje vietoje, praktiskai be tiesiogines sviesos, gal saule ji atgaivintu? Mano mamule prisiklausius is kazkokios tetos, kad amarilius augina be ramybes ir per metus 3 kartus privercia zydet, beje anais metais jis siaip ne taip isstume 1 ziedkoti su 2 ziedeliais, tai matyt ir atidave visas savo jegas. Net nezinau, buciau labai dekinga uz bet kokius Jusu garsius pamastymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(typutapu @ 2010 03 14, 01:28)
Sveikutes, SOS, pagalbos reikia  verysad.gif , pasidalinkit savo patirtimi bei mintimis.
Pamaciau pas mama lemon lime, jei tiksliai parasiau pavadinima tai toki amarili, vargsiuka visiskai, sunykusi iki kokiu 4 cm. skersmens su vaikiuku, vaikiukas irgi kaip nykstys ir galvoju gelbet, bet kadangi likes toks mazas, tai cia ir yra didziausia dilema, ar ji istraukt ir i saldytuva, ar i rusi, bet taip jis dar labiau sunyks, ar padet ant sauletos palanges ir tiketis kad paauks nes dabar jis be lapu (be ramybes auges), bet labai ilgai stoveles tamsioje vietoje, praktiskai be tiesiogines sviesos, gal saule ji atgaivintu? Mano mamule prisiklausius is kazkokios tetos, kad amarilius augina be ramybes ir per metus 3 kartus privercia zydet, beje anais metais jis siaip ne taip isstume 1 ziedkoti su 2 ziedeliais, tai matyt ir atidave visas savo jegas. Net nezinau, buciau labai dekinga uz bet kokius Jusu garsius pamastymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveiki
apie kokį šaldytuvą jūs kalbat? doh.gif Negi jis toks tuščias, kad tik amarilius jame laikyti?. Juokauju. O jei rimtai, tai jau pavasaris ir jokių šaldytuvų nei rūsių. schmoll.gif Laikyti šilumoje, šviesoje ir gerai maitinti. Tegul augina lapus ir masę. Vaiką galit atskirti.
Atsakyti
Sveikutes merginos,,,Dekui ,kad manes nepamirstat anr dureliu,nors retai rodausi doh.gif Mazius kuo toliau tuo daugiau demesio reikalauja biggrin.gif Vis uzeinu paskaitineju,pasigroziu.Aderaa,jetus kiek vazoniku ant palanges,o as dar skundziuosi jog vietos nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lauksiu kol prazys blush2.gif ir pasirodysi mirksiukas.gif
Atsakyti
jo ziedai tai dideli buvo bet tik 4,o kur ziema pirkau balta gaila pavadinimo nepasilikau nes negalvojau kad mane taip sios geles uzvaldys tai turejo 6 ziedus,sakykit as ta savo pirmaji po zydejimo pesodinau nes musytes skraide jis buvo su vaiku as bijojau pazeisti ir ji atskirti o dabar man atrodo kad tas vaikas kaip ir pats atsiskyres ar galiu dar karta persodinti,nepykit as tik pradedu amarilius auginti,aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza370: 14 kovo 2010 - 08:57
QUOTE(meduza370 @ 2010 03 14, 09:55)
o dabar man atrodo kad tas vaikas kaip ir pats atsiskyres ar galiu dar karta persodinti,

jeigu vaikiukas turi savo šaknis-aš sodinčiau atskirai.
Atsakyti
Kad šios gėlės ligonių daugėtų siūlau paganyti akis. Tik prašom pirma išgerti vaistų nuo priepuolio biggrin.gif
http://www.maguiresh...Price List.html
Atsakyti