Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (13 tema)

o kažin kaip piratiniu būdu? Nupirkt JAV, įdėt į siuntinuką ir į LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 16 kovo 2010 - 18:06
QUOTE(Lutpede @ 2010 03 16, 16:48)
o kažik kaip piratiniu būdu? Nupirkt JAV, įdėt į siuntinuką ir į LT?

toks budas turbut 'saugiausias' , reiketu tik kokia SM tarpininke ikalbet smile.gif ir daug kantrybes laukiant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 16, 19:57)
toks budas turbut 'saugiausias' , reiketu tik kokia SM tarpininke ikalbet smile.gif  ir daug kantrybes laukiant rolleyes.gif

Nėra įstatymo be apstatymo. Reikės kažką daryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 03 16, 09:05)
Pairodau su savo Lovely Garden (3 svogūniukai, 7 žiedstiebiai po 4-6 žiedus)

Jergutėliau koks žavesys wub.gif

Maniškis beveislis (bet irgi labai gražus blush2.gif ) kovo 8-ai pražydo 4 didžiuliais žiedais, tai laimės buvo bigsmile.gif , o čia visa puokštė...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 16, 19:57)
toks budas turbut 'saugiausias' , reiketu tik kokia SM tarpininke ikalbet smile.gif  ir daug kantrybes laukiant rolleyes.gif

Man vyriskis is Edenblossoms siule siustis be pazymejimo, bet parasyti s-toj sodo irankiai ar kazka... ax.gif
Kazkaip bijau rizikuoti... ax.gif + muitas brangiai gaunasi ir dar kazkoks mokestis jau nebeprisimenu, rudeni domejausi.
Atsakyti
mergyyynos, tik siaubingai garsiai ir iš anksto rėkit biggrin.gif jei organizuosit užsakymus: darbiniam kompe jaučiu virusas apsigyveno, tai tik atsijungus užeinu pasiskaitinėti. nei į paštą lendu, nei el banką, nei į forumus jungiuosi unsure.gif Jei ką, tai iš namų prisidėčiau prie užsakymų ax.gif
Bent iš duotų nuorodų asortimento panašu, jog ruduo ir žiema yra amarilių sezonas, o ne pavasaris g.gif

Maniškis evergreen'as visai pablūdo: po biškį lapukus leido, šaknelės vos išlindo ir išleido trumputį mažą pumpurą, kuris pradėjo vysti. Galvojau dar labiau nuvys - nukirpsiu. šiandie pasižiūriu - jis jau skleidžiasi doh.gif taigi trečias žiedkotis su vienu žieduku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2010 03 16, 13:02)
ar nei viena nepatars?  unsure.gif

gali ir neuztekt jegu, kartais silumos, kartais velnias zino ko. Jau esam susidure, kai islenda puse ziedo - ir puse metu nekrust... Pa smane va Charizma tuoj zydes antras ziedkotis, o tas pumpuras, kur buvo pirmas islindes, ziurau, kad jau baigia nudziuti. Stai taip...
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2010 03 16, 16:05)
grazhumo tai man jis irgi grazhus, gyvai spalva dar intensyvesne, tamsesne....
O pykstu tai kad  vel apgavo...perki konkrechiai kazhka, o gauni kate maishe  doh.gif
Parashysiu ir aniems, tegul kitakart atidesni buna...emm...jei ten ju kalte smile.gif  kupono pinigais jau nebenorechiau blink.gif  shiemet pirkau nemazhai augalu ish internetiniu parduotuviu, tai dabar jos visos baigia uzhverst mane katalogais, pasiulymais ir nuolaidu kuponais wacko.gif o man, aishku, visko reik....ir rozhiu, ir levandu, ir durnaropiu, ir citrinmedzhiu, ir steviju  doh.gif

xixi lotuliukas.gif man irgi visada visose zalumynu pardes visko reikia.. Va jau sutupe sesios petunijos i vazonus ir kambary laukia pavasario, kada gales kabeti lauke biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 03 16, 17:56)
radau ebay.com tokius  gražuolius. Kažin ar vokiškame toki yra?
uups, būkit gera pažiūrėkit.
http://cgi.ebay.com/...=item335b20d290

http://cgi.ebay.com/...=item3358a778b5

http://cgi.ebay.com/...=item45f17dab57
Nukrisiu nuo kėdės, kaip noriu  mega_shok.gif Ypač to paskutinio

http://www.baldur.de  šitam nerandu meilenių blush2.gif

ale uz atsiuntima plesia... 11 dolcu...
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 03 16, 20:03)
Nėra įstatymo be apstatymo. Reikės kažką daryti.  smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 16, 17:24)

Bet aš vis dar NORIU Chico blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 17, 08:42)
Bet aš vis dar NORIU Chico  blush2.gif

Netureciau-as irgi jo noreciau mirksiukas.gif Jis vertas kad jo NORETU thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(uups @ 2010 03 16, 17:05)
ash lyg perku Ice tea.... bet kol kas dar bishki neuzsakineju nieko...laukiu kol paaishkes ar Velykoms atvazhiuos kas i svechius, ar ne... persiuntimas susitaupytu, jei pavyktu  ax.gif

atsiprasau blush2.gif ale kad i foruma parset tai it norai uzkilo doh.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 03 16, 17:17)
uups
Ir man baisiai įdomu iš kur užsisakinėsit. Gal ir mane, jei susigundysiu, į kompaniją priimsit? blush2.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 03 16, 17:51)
aš ir noriu stoti į eilę pas velykų bobutęuser posted image

niu va sakau...parsideda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
juokauju mirksiukas.gif
QUOTE(Lutpede @ 2010 03 16, 20:03)
Nėra įstatymo be apstatymo. Reikės kažką daryti.  smile.gif

drinks_cheers.gif
tikrai reik tarpininkes, bet patikimos unsure.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 17, 10:42)
Bet aš vis dar NORIU Chico  blush2.gif

as ir lb lb Chico noriu wub.gif wub.gif
Atsakyti
nugi galiu paimt jums ta Chika ish ebejaus, man visai nesunku schmoll.gif ...bet ash kazhkaip ebay nelabai pasitikiu ax.gif zhekit, kaip Jediarai primaishe veisles doh.gif

QUOTE(Pentarda @ 2010 03 17, 07:56)
tikrai reik  tarpininkes, bet patikimos  unsure.gif

Pazhystu viena asmenishkai ish SM. Gyvenau anoj shariko pusej priesh kelis metus mirksiukas.gif
Atsakyti