noras1
fainulka,as tai ji lašišiuku vadinu
Mano nuzydejo gal pries savaite,pamirsau ir nuotraukas idet
QUOTE(zebrina @ 2010 03 19, 15:31)
noras1
fainulka,as tai ji lašišiuku vadinu
Mano nuzydejo gal pries savaite,pamirsau ir nuotraukas idet 
Gera mintis ir aš jį taip pavadinsiu
QUOTE(kristele10 @ 2010 03 18, 09:56)
Mano Zirafa dar miega.
Viena tai is manes emei, o kita is kur?
Egleja, kaip pas tave su Giraffe?
Viena tai is manes emei, o kita is kur?
Egleja, kaip pas tave su Giraffe?
kol kas prastai, labai sunkiai auga,pries kelias
dienas isveziau pas mama,pas ja pastovi temperatura,tai gal augti tas ziedkotis prades,nes pas mane t svyruoja net kartais 10laipsniu
Sveikutes:) Vaje kiek groziu cia prisiziurejau
Auginu ir as viena amarili(kaimietuka vadinama)
Bet nezydi jis pas mane jau senokai,paskutini kart turbut praita pavasari zydejo
Nezinau kas jam nepatinka,bandysiu persodint...
QUOTE(zebrina @ 2010 03 19, 15:32)
Ar tai LIMONA
kaip ir nepanasus
Bet naturoj jis graziau atrodo,niekaip negaliu isgaut to vaizdo,toks "zalsva exotica"
Bet naturoj jis graziau atrodo,niekaip negaliu isgaut to vaizdo,toks "zalsva exotica"
Labai gražus
man Limona toooks negrazhus murzius
labai nusivyliau... kazhkokia 'nedadirbta' veisle
cia mano tas, kuris turejo buti Pink Floyd bais idomus zhiedai,- visi i viena puse atsisuke
cia mano tas, kuris turejo buti Pink Floyd bais idomus zhiedai,- visi i viena puse atsisuke
QUOTE(uups @ 2010 03 19, 23:30)
man Limona toooks negrazhus murzius
labai nusivyliau... kazhkokia 'nedadirbta' veisle
Spalva labai graži, bet į Pink Floyd man nelabai panašus
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 19, 13:22)
Šiandien Maximoj apžiūrėjau amarilių gražiai dėžutėse pridėta, 9,99 tai jau įperkama, bet net rūšių nėra parašyta(ten gal ir nebūna) trik White, Red ir maišytas.. žinoma kaip visad paveiksliukai gražūs, na svogūnai ir gan sveikai atrodo.. Tik va vietos jau namie nėra

QUOTE(Lutpede @ 2010 03 19, 13:57)
Kaune Molo maximoje yra baltų meilenių "White Arctic" po 12 Lt. Kazkas pernai buvo pirkę. Faktiškai labai baltos spalvos žiedas.
aš tai šiandien du nelaimėlius nusipirkau iš Molo maximos
Merginos ,aš kai pradedanti amarilių augintoja ,tai anksčiau nerūpėjo ,o dabar jau rūpi turėt kolekcijoj ir retesnių ,pvz pilnavidurių amarilių,sakykit kokiu laiku jūs užsakinėjat iš tų užsienio parduotuvių juos,dabar ar žiemą? prisijungčiau porą svogūnėlių nusipirkt,nes jaučiu ,kad dar viena liga susirgau
Mano darželis (svogūnai po 3 Lt) iš abiejų pusių

QUOTE(milereta @ 2010 03 19, 23:59)
na ir grožis