Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (13 tema)

as ir noreciua keleto amariliu, jei neapsunkinsim mes cia per daug....zombie user posted image, pizzazzuser posted image, jaguar user posted image, yume mitaiuser posted image, emerald user posted image, santiago user posted image ir russian halo user posted image arba ko nors panasaus....nes sitie man labai jau grazys...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 03 25, 10:55)
as ir noreciua keleto amariliu, ....nes sitie man labai jau grazys...

Santiago labai gražus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Russian ir yume aš irgi norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 25 kovo 2010 - 10:01
Santiago ir as noriu ax.gif doh.gif Irasyk, uups i mano noru sarasiuka ax.gif
Atsakyti
Ligones, jejbohu blink.gif
ar chia ash nenormali, kad man nelabai ko norisi unsure.gif tas ruskis labai grazhus wub.gif

Yume mitai kazhkada vokishkam ebejuj bidinau, bet jo kaina uzhkilo gerokai virsh 30 eur....buvau bais isiaistrinus paskutinem minytem, ale nespejau nukalt doh.gif bet nesigailiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 25, 10:14)
Ligones, jejbohu blink.gif

Ir kas blogiausia, kad doctor.gif NEPADĖS lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal tau visų norinčių norų sąrašėlį sudėliot ir permest bigsmile.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 25 kovo 2010 - 10:17
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 25, 09:17)
Gal tau visų norinčių norų sąrašėlį sudėliot ir permest  bigsmile.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jau susirashiau kuo stropiausiai biggrin.gif
beliko tik nuvazhiuot ir kanors rast ax.gif
Dar priesh vazhiuojant mobilius susirinksiu, jei del kainu reiketu pasitart, arka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 25 kovo 2010 - 10:20
QUOTE(uups @ 2010 03 25, 10:19)
jau susirashiau kuo stropiausiai biggrin.gif
beliko tik nuvazhiuot ir kanors rast ax.gif

Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
O rast tai RASI rolleyes.gif Dar galėtum ir šiaip pafotkinti, kaip ten viskas atrodo- įdėtumėm į mūsų albumėlį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 25, 11:28)
Dar galėtum ir šiaip pafotkinti, kaip ten viskas atrodo- įdėtumėm į mūsų albumėlį  mirksiukas.gif

foto būtinai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tačiau pirmenybę prašau suteikti

Tinto
user posted image

Ir H.Calyptratum
user posted image

Atsakyti
Sveikutės, skubu pasigirti gimtadieniui pražydusiu amariliu wub.gif veislės nežin au, bet spėju, kad gal "White Nymph"?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2010 03 25, 13:19)
Sveikutės, skubu pasigirti gimtadieniui pražydusiu amariliu  wub.gif  veislės nežin au, bet spėju, kad gal "White Nymph"?

Labai gražus wub.gif
Atsakyti