ne, Dove veidui negamina as badziau veidui kremuka berods is Olay,sulyginau kuno losjona su tuo,kad tas pats kvapas kaip Olay kremuko vedui paskaitinejau nete pasirodo,kad yra ju ir visai be kvapo
ne, Dove veidui negamina as badziau veidui kremuka berods is Olay,sulyginau kuno losjona su tuo,kad tas pats kvapas kaip Olay kremuko vedui paskaitinejau nete pasirodo,kad yra ju ir visai be kvapo
Sveikos, as naudoju naturalu Organic wear kremuka su spalvyte, labai lengvas, neblogai ir pamaskuoja spalvyte pasiemiau light to natural, labai tiko man kaip baltaodei ) iki jo naudojau retkarciais nivea toki kremuka, bet nebuvau juo suzaveta :/
Sveikos,
as naudoju naturalu Organic wear kremuka su spalvyte, labai lengvas, neblogai ir pamaskuoja spalvyte pasiemiau light to natural, labai tiko man kaip baltaodei )
iki jo naudojau retkarciais nivea toki kremuka, bet nebuvau juo suzaveta :/
AS truputi pataisysiu jus - firma yra Physician's Formula, 'organic wear' yra jos linija ir tas kremas su spalva butent is tos linijos (o ne firma tokiu pavadinimu)
man labai patikdavo Loreal "Nutribronze" kremas veidui, jis palaipsniui suteikia atspalvį, vienas tipas buvo skirtas tamsiai odai, kitas - šviesiai odai. Labai lengvas ir turintis lengvą drėkinantį poveikį.
tai buvo tikras išsigelbėjimas mano šviesiai odai. Deja, dabar niekur Vilniuje jo nerandu, iš Loreal konsultantų girdėjau, kad jį nustojo čia vežti, labai gaila.
kosmetologe dave pabandyti Biodrogos krema su spalva visai patiko, nes biodroga naudoju jau puse metu. Galvoju isigyti ir si, taciau galvoju, ar nesauses lb oda, nes ziema arteja ...