tikrai labai gaila zmogaus, toks jaunas ir taip baigti savo gyvenima. Tikiuosi cia niekaip nesusije su projektu.....
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 12 26, 15:28)
maciau jau senai, kad kivicom komentaruose rase, fui kazkaip, nors visai jis man nepatiko
Papildyta:
QUOTE(Anema @ 2010 12 27, 15:28)
maciau jau senai, kad kivicom komentaruose rase, fui kazkaip, nors visai jis man nepatiko. idomu kodel per dom 2 nieko nesako, vel atsilieka pagal dienas
Kad jau ir taip aisku, kad jie rodo savaites senumo ivykius. Kivicom.net yra Spec serija, kur visi susirinke, pakalbejo apie ji.
Labai gaila mano jo, kaip jauno zmogaus, kuriam visas gyvenimas dar buvo pries akis.
Labai gaila mano jo, kaip jauno zmogaus, kuriam visas gyvenimas dar buvo pries akis.
QUOTE(Erkesta @ 2010 12 27, 16:21)
Kad jau ir taip aisku, kad jie rodo savaites senumo ivykius. Kivicom.net yra Spec serija, kur visi susirinke, pakalbejo apie ji.
kartais neatsilieka, susilygina.
jo,maciau, gaila aisku, net apsiverkiau...
Su naujais metais visas Dom2 ziuretojas
Kaip jums dabartine situacija su Zadojnavu? apsivoge vaikinukas ir nalabai sazine griauzia kaip suprantu is jo zodziu. Kaip jus i sita situacija reaguojat? Ir beje kaip manote ar teisingai ta trulialia elgiasi, kad nori paskui ji iseiti is projekto? Man kazkaip atrodo kad jai ne tokio zmogaus reikia kaip jis
Kaip jums dabartine situacija su Zadojnavu? apsivoge vaikinukas ir nalabai sazine griauzia kaip suprantu is jo zodziu. Kaip jus i sita situacija reaguojat? Ir beje kaip manote ar teisingai ta trulialia elgiasi, kad nori paskui ji iseiti is projekto? Man kazkaip atrodo kad jai ne tokio zmogaus reikia kaip jis
QUOTE(Vika852 @ 2011 01 06, 22:03)
Su naujais metais visas Dom2 ziuretojas
Man tai gaila Zenios,ji man viena is graziausiu ir protingiausiu merginu siame sou....siaip vizualiai jie su zadoinavu labai gerai ziurisi,bet kad jis s...atsiprasant mala....labai gaila del sios situacijos,aplamai paskutiniu metu is dom2 vien blogos naujienos,tik ir girdi kad kazkas is senbuviu iseina ar skiriasi....o naujokai kartais taip uzpypinam kad negaliu
o cia va kam idomu kokie ten mastai tos filmavimo aiksteles
QUOTE(Vika852 @ 2011 01 16, 16:43)
o, kaip idomu
ir kad plius naujas namas bet kur jis bus statomas neisivaizduoju
ar ziurejot vakar laida pust govoriat?
ir kazin kodel per corbina nebeleidzia uzsisakyt praejusiu laidu, tik ateinancias?
siandien dar nera vakaryksciu laidu kivicom'e
ir kazin kodel per corbina nebeleidzia uzsisakyt praejusiu laidu, tik ateinancias?
siandien dar nera vakaryksciu laidu kivicom'e
QUOTE(vienišoji @ 2011 01 06, 23:52)
Man tai gaila Zenios,ji man viena is graziausiu ir protingiausiu merginu siame sou....
Graziausia????
Protingiausia???
Viskas pas ja dirbtina, silikonai, botoxas, pakelti antakiai, prauginti plaukai, man asmeniskai baisu.