Įkraunama...
Įkraunama...

Do papuošalų galerija

Dangiška svajonė
user posted image
Houlitas, Tibeto sidabro ir sidabro detalės, sidabro įvėrimai.
Atsakyti
Do, senai berašiau į tavo temą.

Oniksas krištole visai gražūs auskariukia. Manau turėtų labai gražiai atrodyti prie kokio vakarinio rūbo.

Perlai mini, labai simpatiški. Man iš karto kilo asociacijos su dalykiniu kostiumėliu. Labai elegantiški.

Dangiška svajonė, o čia tai grožis 4u.gif Super. Ne bereikalo šių auskarų pavadinime yra žodis "svajonė". Paprasta, kuklu, elegantiška - tobulumas ištikrųjų slypi paprastume.
Atsakyti
hobite - didelis dėkui už tokį gerą mano darbelių įvertinimą wub.gif 4u.gif .
Ledo lašas
user posted image
Atsakyti
Uogytės
user posted image
"Jablonex" stiklas, silikono gumytė
Atsakyti
Vėžliukai
user posted image
Kaolinas, metalo pakabutis, sidabruota vielutė, sidabro įvėrimai
Atsakyti
Vėžliukai labai simpatiški. Manau, kad paauglei būtų pats tas. Šiaip jie man primena sudentavimo laikus blush2.gif Mane vadino vėžliuku, nes buvau tikra lėtapėdė.

Vienas dalykas, kurį noriu pasakyti, ir tikriausiai niekur dar kol kas neminėjau. Man tavo darbai atrodo labai ir labai kokybiški ir labai tvarkingi. Pats atlikmas/konstrukcija auskaro ar kito papuošalo atrodo patikimas. Ir nebūna jokių nereikalingų detalių, kas yra gerai, nes suteikia švaros pojūtį. Pas nemažą dalį auksarankių papuošalai neretai būna perkrauti, nes atrodo, kad į tą vieną auskrą ar apyrankę nori sudėti/įdėti viską ką turi.
Atsakyti
QUOTE(Dosera @ 2010 06 09, 16:10)
Perlai mini
user posted image
Gėlavandeniai perlai, sidabro detalės, juodinto sidabro įvėrimai

wub.gif ax.gif šie ypač simpatiški man...
Atsakyti
Miško uogos
user posted image
Stiklo biseris, pasidabruotos ir metalo detalės. Vėrinuko ilgis - 41 cm , apyrankės ilgis -15 cm.

hobite - labai miela, kad užsuki pas mane į svečius ir dar su tokiom pagyrom blush2.gif ax.gif ... o dar jei pirmosios pirkėjos atsirastų, tai tikrai patikėčiau, kad mano kurti papuošalai gražūs ne man vienai...
diuni - smagu, kad patiko smile.gif .
Atsakyti
Ledinė uoga
user posted image
Daužtas kalnų krištolas, sidabrinės ir pasidabruotos detalės, sidabro įvėrimai
Atsakyti
Dangiškos supynės
user posted image
Atsakyti
"Dangiškos supynės" labai gražu. Pažiūrėjai, ir pagalvojau apie Indiją.
Atsakyti
Alyvu kvapas
user posted image
Stiklo karoliukai, pasidabruotos ir metalo detalės. Apyrankės ilgis - 19,8 cm.

hobite - bigsmile.gif wub.gif smile.gif
Atsakyti