Įkraunama...
Įkraunama...

Tako vežimėliai

sveiki
gal kas zinote, kur taiso tako jumper x vezimelius? problemos su ratu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Varaud @ 2012 12 09, 15:30)
sveiki
gal kas zinote, kur taiso tako jumper x vezimelius? problemos su ratu sad.gif


Mes ir turėjom problemų su ratais, tai siuntėm į "Mažylio ratai" Vilniuje.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Mes vazinejam su tako lungo,nugriebem ji vieninteli is parodos atvezta,ir jei nemelavo tai tokiu pas mus daugiau nera . Superinis vezimas,didelis lopsys,originalus su uztrauktukais tinklelis nuo uodu, pripuciami manevringi ratai. Vasara.palangoj vare per kopas kaip tankas:-D
Atsakyti
Jau kaip nevykusiai ir nekokybiškai padaryti Tako Jumper X ratai doh.gif Atsiskiria plasmasinė ratu dalis doh.gif Vien dėl šito nerekomenduočiau niekam šio vežimo doh.gif
O gal žinote ar įmanoma iš kur nors gauti Tako Jumper X vežimui rata? g.gif Reiktų vieną visiškai pakeist nauju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 23 liepos 2013 - 16:38
Turejau ir as tako jumper. Pirkom nauja baby market. Ir ka turiu pasakyti. Tas kasnpigus tas ner kokybiska. Is karto po men ziema plasmases trasketi pradejo ir traskejo iki pavasatio kol oras neatsilo. Ratai kosmaras. Nuo plasmases nusilupo dazai,kaimynei net truko padanga. Toki pati turejo. Medziahos geros. Ne viena nenubluko. Nors autokedutes apaiuvimas pasirode nekokybiskas. Aplamai visos plasmases skystokos. Aisku atlaike 3m bet nepasirode is tvirciausiu. Stabdis po metuku gal nutruko. Vyras kelis kartus taise.
O del naudojimo sau zinau minusus kuriuos kitam vaikui mesirinkciau. Per pusnis arpliurzes sunkiai vaziuoja ir uzfiksavus priekinius du ratus. Jai lauke daugiau sala tai prisala tarp ratu ir pitvasaugiu snieho tenka paspardyti kad atkristu. Nors ir pripuciami ratai ne mazi bet baziuojant pvz sodo keliukais krato smarkiai. Mes gyvenam soduose. Tas pravazumas kratymas aktualu. Kitam kartui rinkciaus kt varianta.
Atsakyti
Kažin kuris Tako veżimėlis pranašesnis: Heaven line ar Monody? Neapsisprendžiu niekaip kurį pirkti...
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(lepidoptera_jl @ 2012 10 26, 15:10)
Mes jį turime nuo pavasario. Smagiai važinėjam po visus kelius ir šunkelius  biggrin.gif Mažiui 7 mėnesiai, tai kol kas naudojam tik lopšį. Į sportinę dalį buvo kelis kartus pasodintas šiaip dėl smalsumo. Klauskit, kas visus domina, atsakysiu į visus klausimus, nes pačiai labai truko informacijos, kai ieškojau vėžimėlio.



Ar galima su situo vezimu uzvaziuoti laiptais po kelis laiptukus i virsu?
Atsakyti
Mes turim Tako Acoustic. Nematau minuso nei vieno. Lopsys didelis, labai minksta vaziuokle. Su dideliais ratais per pusnis lengvai pravaziuoja. Jau ismeginom ir sportine dali, viskas puiku, vaikas gerai joje jauciasi. Tiek kad sunkus, bet man jo nesioti nereikia.
O kas skundziasi kur turi su manevringais ratais vezimukus. Tai mamos pacios kaltos. Nepykit, bet taip yra. Patys pardavejai sako, kad jie barskuciai, kietai vaziuoja. Tas manevringumas mamai kazkiek patogiau, be vaikui tikrai ne. Jau geriau vezant kilstelti ratus ir pasukti vezima, bet vaikas minkstai vaziuoja, nekratomas.
Atsakyti
Turiu tako puikus vežimukas, tvirtas labai, manevringas, dideli ratai pripučiami, apsaugos nuo vėjo visose dalyse turiu 3in1 puikios visos dalys plačios jaukios gerai valosi, vaikui patogu ir mamai labai man superinis jau 2vaikiuką auginsim jame (pirkom iš pirmų rankų) jie išaugino vaikiuką ir mes jau 2 ir visai nieko koks buvo toks liko labai ilgaamžis geras man smile.gif Jokiųn problemų neturėjom na tik 1minusas pirkinių krepšys sunkiau įdėt didelius daiktus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! Mes turejome tako mille vezima, pravarzumas superinis, tik minusas tas, kad sunkus sad.gif O dizainas pasakiskas, eko oda:) Siaip jokiu dideliu minusu jame nemaciau, pirkau nauja babycity. Tai buvo antras musu vezimas po nesekmingo pirmo chicco i move vezimo, kaip vaikui buvo 4men prakeikiau ji ir susinervavusi nusipirkau nauja tako, likau tikrai patenkinta, vaziavom visur be priekaistu ir didziausius maisus vezimo apacioje sukisdavau, jokio barskejimo ar taskejimo, visoms rekomemduoju!
Atsakyti
Mane labai sudomino Tako Alive 3in1 vezimelis 2014m gal kas naudojates,noreciau atsiliepimu http://viskasvaikams...tako-alive-blue
Atsakyti
Aš taip pat svarstau tarp Tako Mille 3 in 1 ir Tako Alive 3 in 1. Man Mille gražesnis, bet įdomu kuris kokybiškesnis, patogesnis smile.gif Įdomu, kur Vilniuje juos abu būtų galima pačiupinėti.
Atsakyti