Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai-12

QUOTE(Nomeda111 @ 2010 03 19, 16:05)
Uzsiregistravau rugpjucio 23 i Palangos sanatorija. Kaip tik pats jodas bus. Ten galima issipirkti ir geresni kambari, jei tas kuri duos nepatiks. Kaina parai 10 lt. Neskaitau, kad daug. Juolab vaikui prie juros labai sveika babut.
Papildyta:
Beja, Druskininkuose tie geresni kambariai 20 lt parai kainuoja smile.gif

O tai kaip užsiregistravai? Jau siuntimą turite?

Papildyta:
Aš tai skaitinėjau SM temoje apie Palangos sanatoriją, kad jau ten vietų vasarai nėra ir tų renovuotų kambarių kad jau nėra, kad jau visi rezervuoti, kažin gali taip būti?
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2010 03 19, 16:52)
ambulatorinis - ligoninė

ambulatorinis - tai poliklinikoje gydymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 19 kovo 2010 - 17:09
QUOTE(Ice @ 2010 03 19, 18:10)
O tai kaip užsiregistravai? Jau siuntimą turite?

Papildyta:
Aš tai skaitinėjau SM temoje apie Palangos sanatoriją, kad jau ten vietų vasarai nėra ir tų renovuotų kambarių kad jau nėra, kad jau visi rezervuoti, kažin gali taip būti?
Papildyta:
ambulatorinis - tai poliklinikoje gydymas

Nu jo galvojau apie ligoninę tai ir yrašiau ligoninę doh.gif doh.gif stacionaras - ligoninė doh.gif
Atsakyti
Cezi, Biufka, 100% galit reikalaut sanatorijos su f83, tik deja 1 karta su sia diagnoze per metus. Sakau atsakingai, nes issiaiskinau. Specialiai ejau pas soc. siandien dar klaust. Dar del kazkurios cia is jusu klausiau kuri neturi susitvarkiusi invalidumo, bet diagnoze turi, tai dar pasikartosiu, irgi priklauso sanatorija. Cezi, po traumos, tai nezinau, aiskinkis su gydytojais.
Papildyta:
Ice, neturiu dar jokio siuntimo, bet issireikalausiu, nes tik cia budama suzinojau, kad priklauso. Palangoj vieta paskambinau ir ussirezirvavau. Ten taip ir sake, kad vasarai vietos neturi, o rugpjucio 23 jau beveik ruduo smile.gif man labai gerai bus ir rugsejo pradzioj dar pabut, nes 22 dienas lygtai skiria
Atsakyti
As jauciu antra karta i sanatorija imsiu vel per Santariskes. Nes jau i savo polilkinika galiu eit tik su saltais ginklais. lotuliukas.gif rolleyes.gif

Siaip kiek supratau, tai imant per poliklinika ta sanatorini gydyma turetu butinai dalyvauti reabiletologas. Prie jo, konkreciai musu piliklinikoje, si reikala apsieme tvarkyt psichoterapeutas, atliekantis psichologo funkcijas. Seimos gydytojai ir neurologai nuo sio reikalo tiesiog rankas nusiplove. doh.gif rolleyes.gif thumbup.gif gun_rifle.gif

Kadangi per keleta menesiu prisukai nezinia kiek kilu toje poliklinikoje, tai iskeliau savo tokius pageidavimus, kad tvarkytu man reabiletacija per visus imanomus galus.

Siaip kiek spejau issiaiskinti niekas nenori tvarkyti tu reabiletaciju, nes visu pirma daug popierizmo ir laiko sueina. Visu antra labai didele atsakomybe tam gydytojui. Tai konkreciai musu poliklinikoje stumdo dura iki tokio momento, kol i kampa neispaudi.

Siaip dar musu vaikams priklauso karta per metus reabiletuotis VRC stacionare. Cia as kalbu ne apie diagnozes nustatyma ir ne apie neigaluma pratesima. Bet is tikruju, jei surinkti visas priklausomas reabiletacijas, istyrimus, pasilakstymus po PPT, tyrimus ir t.t. laiko sueina tiek, kad joks normalus darbdavys nelaikys tokio darbuotojo darbo vietoje. O jei dirbi, tai neimanoma vaiko pilnumoje reabiletuoti. Situacija, kurioje as asmeniskai nematau iseities. O valstybe tuo nesirupina.
Papildyta:
QUOTE(Nomeda111 @ 2010 03 19, 16:14)
Socialine man dave toki lapa, ten ir surasyta su kokiom diagnozem skiria sanatorija.

Огласите пожалуйста весь список. mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sviesioji, tu ka, juokauji? Ves spisok smile.gif ! Ten apie visas ligas juk, ne vien tik kas su raidos atsilikimu. Jei butent kas domins, parasyk ligos pav ir koda, o as paziuresiu
Atsakyti
QUOTE(Nomeda111 @ 2010 03 19, 18:36)
Cezi, Biufka, 100% galit reikalaut sanatorijos su f83, tik deja 1 karta su sia diagnoze per metus. Sakau atsakingai, nes issiaiskinau. Specialiai ejau pas soc. siandien dar klaust. Dar del kazkurios cia is jusu klausiau kuri neturi susitvarkiusi invalidumo, bet diagnoze turi, tai dar pasikartosiu, irgi priklauso sanatorija. Cezi, po traumos, tai nezinau, aiskinkis su gydytojais.
Papildyta:
Ice, neturiu dar jokio siuntimo, bet issireikalausiu, nes tik cia budama suzinojau, kad priklauso. Palangoj vieta paskambinau ir ussirezirvavau. Ten taip ir sake, kad vasarai vietos neturi, o rugpjucio 23 jau beveik ruduo smile.gif man labai gerai bus ir rugsejo pradzioj dar pabut, nes 22 dienas lygtai skiria

O man tai tik pasvajoti ne atostogų metu su vaiku kur nors išvažiuoti verysad.gif
Atsakyti
Klausimas gaunantiems pašalpą: kodėl už 2010 sausio mėn. gavome vieną sumą, o vasario mėn. jau 70 Lt mažiau? g.gif Buvo koks nors mažinimas?
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 03 20, 00:48)
Klausimas gaunantiems pašalpą: kodėl už 2010 sausio mėn. gavome vieną sumą, o vasario mėn. jau 70 Lt mažiau?  g.gif Buvo koks nors mažinimas?

As gavau 27 (berods) Lt maziau. Nuo sausio menesio kazkiek sumazino. Pas mus vidutine negalia.
Papildyta:
QUOTE(Nomeda111 @ 2010 03 19, 21:55)
Sviesioji, tu ka, juokauji? Ves spisok smile.gif ! Ten apie visas ligas juk, ne vien tik kas su raidos atsilikimu. Jei butent kas domins, parasyk ligos pav ir koda, o as paziuresiu

O tai neina tik kodais surasyt, be pavadinimu?

Jei jau neina, tai surasyk bent jau su F ir su epilepsija kodus. Cia manau daug kam bus idomu. As daug maz apie savo ir taip zinau. Tik man idomu, gal kartais DAR kas priklauso.

Ai, nu tiesa, gal tame lape yra dokumento pavadinimas, numeris (kur butent tie F surasyti)? As tada is interneto istraukciau. Arba blogiausiu atveju gali parasyt koki viena pilna sakini , kuriame tie F pamineti (as pagal frazes paieska bandysiu rast; siaip galima bet koki to dokumento sakini, nebutinai su F).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 20 kovo 2010 - 07:46
Labukas smile.gif
įsiterpsiu į sanatorijų temą informacija apie vitaminus. Pamenat, kažkada čia kalbejom, kad vieni iš geriausių multivitaminų mūsų vaikams yra KIDDY PHARMATON (skystis, 200 ml kainuoja apie 50 Lt). Berods Nanuk vaikui gydytoja patare. Mano vaikas mielai juos gerė, tai nusprendžiau jų dar nupirkti. Tik niekur neradau, kol vienoj vaistinėj pasakė, kad šie vitaminai išimti iš apyvartos visame pasaulyje, nes juose yra kažkokių nuodingų konservantų bigsmile.gif Žodžiu....
Atsakyti
Su f. 31.3-31.7, 32.0-34, 40-41, 42, 43, 44, 45, 48, 50.0, 51, 07,2, 82, 83, 90. O su cerebriniu atrodo visiems priklauso, neturi reiksmes kokia forma
Papildyta:
Ice, pas mus vidutine, mes irgi 27 lt maziau gaunam dabar
Atsakyti
Dar radau epilepsija G40.0-40.8
Atsakyti
QUOTE(maugle @ 2010 03 20, 10:24)
Labukas smile.gif
įsiterpsiu į sanatorijų temą informacija apie vitaminus. Pamenat, kažkada čia kalbejom, kad vieni iš geriausių multivitaminų mūsų vaikams yra KIDDY PHARMATON (skystis, 200 ml kainuoja apie 50 Lt). Berods Nanuk vaikui gydytoja patare. Mano vaikas mielai juos gerė, tai nusprendžiau jų dar nupirkti. Tik niekur neradau, kol vienoj vaistinėj pasakė, kad šie vitaminai išimti iš apyvartos visame pasaulyje, nes juose yra kažkokių nuodingų konservantų  bigsmile.gif Žodžiu....

Ziauru cia truputi... Girdai vaika su tikslu kad jam i nauda bus, o pasirodo nuodai. verysad.gif Pas mus neteikiamas nuo 2009 08-09 menesiu. O Rusijoje dar masiskai reklamuojamas.

Mes tai ziema tuos Junior Max isgerem. Tai ir kitais metais galvoju tuos pacius duot.
Atsakyti