Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai-12

QUOTE(Sviesioji @ 2010 04 04, 10:13)
maliukas, siulyciau padaryti paprasta dalyka: atsisviesti is vaiko medicinines korteles VISUS darytus kraujo tyrimus ir juos isanalizuoti. Tiesiog surasyti kokie rodikliai nera normoje. Ypatigai vertingi tie tyrimai, kurie buvo daromi tada, kai vaikas nesirgo. Bet manau galima visus analizuot tam, jei kartais tos pacios tendencijos isrysketu.

Matai, mano vaikui buvo užsitęsusi gelta. Jis mėn. laiko po gimimo buvo geltonas. Trūko kepenų fermentų. Klinikose darėme kraujo tyrimus ir va kas labai įdomu viena gydytoja, pas kurią lankėmės pirmą kartą, kai reikėjo duoti atsakymus, kažkur išvyko, ir juos perdavė kitai gydytojai. Tai kai paskambinau sako jūsų gydytoja čia parašius, kad viskas gerai, o man nepatinka. Na ir iki metų laiko, kas mėn. ėmė vaikui kraują iš venos, kol tie pasidarė normoje. Taip ir pasibaigė ši istorija, bet manau, kad čia tik visko pradžia. Ai tiesa, dėl jų dar buvome genetikos centre, bet taip pat nieko nerado. O dabar psichologė sako, kad greičiausia mūsų problemos, viso to pasekmės.
Tai man ir sunku atsakyti, kokie rodikliai buvo, kai vaikas nesirgo.
O tu matau nenuleidi rankų, analizuoji viską.
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 04 05, 08:14)
Matai, mano vaikui buvo užsitęsusi gelta. Jis mėn. laiko po gimimo buvo geltonas. Trūko kepenų fermentų. Klinikose darėme kraujo tyrimus ir va kas labai įdomu viena gydytoja, pas kurią lankėmės pirmą kartą, kai reikėjo duoti atsakymus, kažkur išvyko, ir juos perdavė kitai gydytojai. Tai kai paskambinau sako jūsų gydytoja čia parašius, kad viskas gerai, o man nepatinka. Na ir iki metų laiko, kas mėn. ėmė vaikui kraują iš venos, kol tie pasidarė normoje. Taip ir pasibaigė ši istorija, bet manau, kad čia tik visko pradžia. Ai tiesa, dėl jų dar buvome genetikos centre, bet taip pat nieko nerado. O dabar psichologė sako, kad greičiausia mūsų problemos, viso to pasekmės.

Tai va butent gelta gali but butent del apsinuodijimo sunkiaisiais metalais.
Pacituosiu is to paties straipsnio:
http://www.homeoint....ions/haley1.htm
А правда ли, что дети, получившие тимеросал в соответствии с жесткой схемой детской иммунизации, даже не в состоянии вырабатывать желчь?
Да, правда, и именно по этой причине я говорю людям: "Вы должны понимать, детский организм не может хорошо вывести ртуть, так как не производит для этого достаточно желчи". Я уверен, что выработка желчи обусловлена генетикой и передается по наследству, и я знаю, у некоторых детей после рождения наблюдаются нарушения. Скорее всего, некоторые люди вырабатывают достаточно желчи, а другие — нет. Но нет сомнений, что до 6 месяцев, а то и дольше, большинству детей не нужно давать определенную еду, и многие врачи и педиатры согласятся со мной, потому что они не вырабатывают достаточно желчи для ее выведения. Выработка желчи — один из наших механизмов детоксикации.
Ого! Я не знаю, правильные ли я делаю выводы, но не связана ли прививка от гепатита В с младенческой желтухой, возникающей спустя несколько дней после вакцинации? Может быть такое?
Я бы сказал, что такое возможно, но у меня нет никаких доказательств...

http://www.autismweb...etal_Toxins.htm
Связывая желчь, ртуть понижает способность организма поглощать жиры, приводя к повышенной, как у сухой губки, абсорбции токсичных жирорастворимых химикатов, таких как растворители и пестициды.

Beje. Kiek pamenu vaikams ligonineje daro 2 skiepus nuo pat pirmuju dienu.

Ligonine turi archyva, kuriame sudedamos ligoniu ligu bylos. Pabandykit prikelti ta archyva. As pati ejau kazkada tai del saves. Be to i jusu medicinine kortele buvo gi iklijuoti visi kraujo tyrimai. Paimkit ir atsisvieskit. mirksiukas.gif
Kelintais metais vaikas gimes?

P.S. Jei jusu analizai buvo blogi, ir gydytojai tai mate. Bet neprisiieme sau atsakomybes del skiepo zalos. Ir net bande nuslepti tyrimo rezultatus. blink.gif Manau tikrai yra mamu, kurioms aplamai nieko nesake. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 05 balandžio 2010 - 08:58
QUOTE(maliukas @ 2010 04 05, 08:14)

Ir maniskiui buvo uzsitesusi gelta sad.gif gimdymo namuose sake, kad nuo hematomu, kurios atsirado per l. sunku gimdyma. Israse namo, bet sunus vis tiek buvo gelsvas... Pediatre nesake nieko, bet vaiku chirurgas, pas kuri nuvezem profilaktiskai, nustebo, kodel 2 men. kudikis toks geltonas.... Tik dabar prisiminiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maugle @ 2010 04 05, 10:31)
Ir maniskiui buvo uzsitesusi gelta sad.gif gimdymo namuose sake, kad nuo hematomu, kurios atsirado per l. sunku gimdyma. Israse namo, bet sunus vis tiek buvo gelsvas... Pediatre nesake nieko, bet vaiku chirurgas, pas kuri nuvezem profilaktiskai, nustebo, kodel 2 men. kudikis toks geltonas.... Tik dabar prisiminiau doh.gif

Net ir savaitės gelta nepraeina be pasekmių, o mano vaikas buvo geltonas daugiau nei mėnesį. Sakau net mūsų psichologė neatmeta, kad tai gali būti autizmo priežastis.
Na tarkim išknisu aš tuos tyrimus, ir koks tolimesnis mano žingsnis. Kur Lietuvoje aš galiu kreiptis, kuo galiu padėti vaikui?
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 04 05, 11:18)
Net ir savaitės gelta nepraeina be pasekmių, o mano vaikas buvo geltonas daugiau nei mėnesį. Sakau net mūsų psichologė neatmeta, kad tai gali būti autizmo priežastis.
Na tarkim išknisu aš tuos tyrimus, ir koks tolimesnis mano žingsnis. Kur Lietuvoje aš galiu kreiptis, kuo galiu padėti vaikui?

Kai isknysit tuos tyrimus, nurasykit detaliai visus neatitikimus nuo normos. Galit surasyti tuos rodyklius chronologine tvarka pagal tyrimo laika cia, forume. As bandysiu padet pakomentuot.
Del to kur kreiptis, as po kol kas nezinau. Informacija ieskoma. Nezinau, kiek sansu rasti...mazai.
Rasau cia tam, kad padidetu paieskos ratas. Tam, kad prisijungtu kiti zmones prie paieskos. rolleyes.gif
As dar kiek veliau parasysiu viena niuansa. Dabar nenoriu, nes dar pati neissiaiskinau, nenoriu klaidinti.
Del normalios vaiko detoksikaijos med.istaigose as labai abiejoju. Del 2 priezasciu: visu pirma t.b. atlikti specifiniai tyrimai, kad nustatyti sunkiuosius metalus. Paprasti tyrimai kraujuje nieko neparodys. Nes pvz. tam tikra gyvsidabrio rusis absorbuojasi ne kraujuje, o smegenyse (beje, nepamirskit, kad jau ir laiko nemazai praejo). Todel paprastas karujo tyrimas sunkiesiems metalams nieko neparodys. Patys suprantat, todel jusu ir nedetoksikuos. Antra. Na, tarkim jus rasit kazkur kazka, kas jums ir padarys tuos specifinius tyrimus... Ar musu medicina juos pripazins? As noreciau buti salia ir pamatyti veido israiska musu eiliniu mediku, kai jus pranesat jiems sia naujiena. lotuliukas.gif rolleyes.gif doh.gif Na, nebukim naivios, ir netikekim, kad musu medikai pripazins, kad masinis vaiku skiepijimas pastarosius 50 metu daugiau zalojo vaikus, nei atnese naudos... (bet tai jau atskiros diskusijos)

Padet manau tikrai galima. Savarankiskai, namu salygomis. Yra cheliavimo protokolai.
ritatitas atsiunte man viena angliska protokola, kur detaliai aprasytas autisto cheliavimas naturaliu maisto papildu: ceolit
http://www.zeoliteso...s-detailed.html
http://zeoliteautism...le-vadekar.html
cia googlo vertimas:
http://translate.goo...t....html&hl=lt
http://translate.goo...t....html&hl=lt
reikia kazkokios tai spec programos, kad video perziureti, man nerodo

Cia paskaitymui rusiskai apie ceolit:
http://www.lionika.ru/mineral.html
Cia yra angliskas analogas: http://www.liquidzeolite.org/

Tinka nuo apsinuodijimo VISAIS sunkiais metalai, visiskai nepavojingas, naturalus papildas. Bet yra vienas bet... Tam protokolui reikalingi dar siokie tokie nekalti "priedai". Vieno priedo mes nerandam nei Lietuvoje, nei Anglijoje.
Tai methyl B12 injekcijoms. Butent tokia forma. Prasom prisijungti prie paieskos. Jis g.b. Vokietijoje. (Ir tikrai yra Amerikoje, tik parduodamas pagal receptus) Reikia issiaiskinti bent jau tikslu pavadinima. ax.gif mirksiukas.gif
Va cia kazka apie tai raso: http://www.ever.ch/m...nwissen/b12.php http://www_symptome_...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 05 balandžio 2010 - 13:14
QUOTE(maliukas @ 2010 04 05, 11:18)
Kur Lietuvoje aš galiu kreiptis, kuo galiu padėti vaikui?

Beje, dar dvi mamos iesko. Gal but kita savaite kazka ir isaiskes.
Atsakyti
Suprantu polėkį, kai atrandi internete kažką apie "išgydytą" (sąmoningai rašau kabutėse) autizmą. Buvau ir aš užkibus ant to cheliavimo (ir mano vaikas turėjo užsitęsusią geltą, ir po MMR skiepo reakcija buvo, ir Šviesiosios išvardintų 12 punktų daug atitinka)... BET, net jei ir idealiausiu atveju sėkmingai (o labai dažnai būna nesėkmingai ir su dar blogesniais padariniais) cheliavus sunkiuosius metalus iš organizmo, jūs gi ne autizmą išgydysit. Manau tai tik kelias į dar didesnę jūsų pačių neramybę ir nenaudą vaikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cute: 05 balandžio 2010 - 16:30
laba. su šventėm 4u.gif

sakykit, okaip sekasi jum gyvent begliuteno ir pieniškų produktų?
gal galite pasidalinti receptais, arpapasakot,kokius pakaitalus naudojat negalimiem produkta,?
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2010 04 05, 17:26)
Suprantu polėkį, kai atrandi internete kažką apie "išgydytą" (sąmoningai rašau kabutėse) autizmą. Buvau ir aš užkibus ant to cheliavimo (ir mano vaikas turėjo užsitęsusią geltą, ir po MMR skiepo reakcija buvo, ir Šviesiosios išvardintų 12 punktų daug atitinka)... BET, net jei ir idealiausiu atveju sėkmingai (o labai dažnai būna nesėkmingai ir su dar blogesniais padariniais) cheliavus sunkiuosius metalus iš organizmo, jūs gi ne autizmą išgydysit. Manau  tai tik kelias į dar didesnę jūsų pačių neramybę ir nenaudą vaikui.

Gal jus papasakokit arba kokias nuorodas idekit apie tuos nesekmingus atvejus. g.gif Taip pat lygegreciai butu idomu kokius protokolus tie nelaimingi atvejai naudojo cheliavimui, kokie tyrimai buvo padaryti vaikui (del bendros sveikatos) ir kas konkreciai blogo atsitiko.

Kokiu cheliatorius nereikia naudot as ir pati zinau. Idomiausia butu suzinoti apie nelaimingus protokolus su DMSA ir ceolitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 05 balandžio 2010 - 17:57
Autistukų temoje ne pirmą kartą kalbam ta tema.
Info, straipsnių ir nuomonių įvairiuose forumuose pilnas Google.
Pvz.: http://leftbrainrigh...s-experimental/
http://articles.chic...chelation-metal

Pasikartosiu, suprantu ir polėkį ir desperaciją išgydyti savo autistą vaiką. Mano atveju, šitie ieškojimai nedavė jokios realios naudos vaikui. Man taip - sužinojau kaip giliai galima nugrybauti. Geriau laiką ir pinigus investuoti į nerizikingas ir džiaugsmo vaikui teikiančias terapijas.
Atsakyti
Norejau pasidziaugti. Lukas vel dideli zingsni i prieki padare. Kalba labai pasikeite, jau sakiniais varo, mintis beveik taisyklingai delioja. Ir kai jau pazeria "perliuku", tai mes net "prisedam" smile.gif ir tai ivyko per 15 dienu. Zodziu is sanatorijos parsiveziau visai kita vaika. smile.gif o naudojam tik omega3 ir ingenious. Vakar prie velykinio stalo isijaute i marguciu dauzyma (nors kiausiniu visai nevalgo), tai tetis jau po keliu sukultu kiausiniu pradejo jam aiskint, kad uzteks Lukai, pirma reikia suvalgyt, tai jis jam sako: "paskui pakalbesi, dabar dauzom", tada tetis paklause "kodel?", tai jis jam atsake: "todel, kad as taip pasakiau". Tai zinokit visi iskritom prie stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2010 04 05, 19:55)
Geriau laiką ir pinigus investuoti į nerizikingas ir džiaugsmo vaikui teikiančias terapijas.

As visada tikejau mokslo progresu ir naujom technologijom. Efektyviausias gydymas butu priezasties salinimas, o ne jos pasekmiu. Gyvsidabris smegenyse issilaiko 18 metu.
Manau visi cia esantys yra apsisakite, ir supranta rysi tarp apsinuodijomo gyvsidabriu, autizmu, imunines sistemos susilpnejimu ir antibiotikais. Ir suprantat, kad gaunasi uzdaras ratas, del kurio organizmas negali savarankisaki isvesti gyvsidabrio is organizmo, del to sutrinka imunine sistema, atsiranda pastovus poreikis vartoti antibiotikus, kurie savo ruostu (kaip ir pacio gyvsidabrio veikimas) neleidzia organizmui isvesti si sunkuji metala is organizmo.
Gaunasi pasaka be galo, uzburtas ratas. Investicijos terapijoms tik tam, kad nebutu dar didesnio vaiko organizmo susilpnejimo. Jokiu esminiu pokyciu, nes gyvsidabris kaip yra, taip ir lieka vaiko organizme. Vaikas tiesiog pasmerktas visa gyvenima buti invalidu. Ir pasmerktas jo tevu, kurie zino priezasti ir bijo imtis drastisku priemoniu, kad ta ta priezasti pasalinti arba bent jau sumazinti.
As tikrai niekada sau neatleisiu, jei nesiimsiu visu imanomu galimu priemoniu. Is mano puses tai reiskia protinga rizika, apsvarcius visus galimus gydymo ir gydymo pasekmiu variantus, eleminuojant iki 0 tikimybe padaryti mirtina ar didele zala savo vaikui.

Cia pasiskaitymui: http://www.theliquid...ite-and-autism/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 06 balandžio 2010 - 08:30