Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose. Mes tuokiamės kitaip, 2010 m.

Sveikos, seniai masino mane čia apsilankyt, pasvaigdavom su brangiausiuoju apie vestuves užjuryje, bet tai ir likdavo svajonių lygyje. Bet, va, šian žmonėse pamačiau šapkaitės nuotraukas ir psio, jau atrodo tikrai žinau ko noriu. O brangiausiasis labai apsidžiaugė, pasak jo idealesnio varianto ir būt negali (labai neigiamai prieš tradiciškas vestuves nusiteikęs). Tai va, esu daba įpareigota nagrinėti įvairius variantus, samatėles padaryt preliminarias, kiek tas malonumas galėtų kainuot. Gerai kad bent laiko turim, paplanavę esam lapkričiui.
Bandysiu ieškotis "galų" senose temose. Kiek suratau Kuba pigiausias variantas iš visų karibų gaunasi. O vat maniškiui norisi i meksiką ir dar kad su kokia pažintine kelione būtų.
Nu ką, kaip ir užsiregistravau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2010 04 08, 14:16)
Sveikos, seniai masino mane čia apsilankyt, pasvaigdavom su brangiausiuoju apie vestuves užjuryje, bet tai ir likdavo svajonių lygyje. Bet, va, šian žmonėse pamačiau šapkaitės nuotraukas ir psio, jau atrodo tikrai žinau ko noriu. O brangiausiasis labai apsidžiaugė, pasak jo idealesnio varianto ir būt negali (labai neigiamai prieš tradiciškas vestuves nusiteikęs). Tai va, esu daba įpareigota nagrinėti įvairius variantus, samatėles padaryt preliminarias, kiek tas malonumas galėtų kainuot. Gerai kad bent laiko turim, paplanavę esam lapkričiui.
Bandysiu ieškotis "galų" senose temose. Kiek suratau Kuba pigiausias variantas iš visų karibų gaunasi. O vat maniškiui norisi i meksiką ir dar kad su kokia pažintine kelione būtų.
Nu ką, kaip ir užsiregistravau  smile.gif

Sveika atvykus smile.gif 4u.gif

Moony thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu sakes, kaip nekenciu kai rasau rasau ir poto netycia paspaudus klavisa, dingsta visas tekstas biggrin.gif
Tralaila, Meksika nuostabi salis tuoktis, as pati svajojau ten susituokti, tik paskaitinejus ir pasidomejus reikalavimus pabugau. doh.gif Galbut jei laika butu galima pasukti atgal, gal net surizikuociau ir mauciau tuoktis i Meksika.
Kas mane isgasdino:
Kraujo tyrimai. Butini pasidayti, kai nuvaziuoji i Mekska, jei nori ten susituokti. Na is pradziu galvojau kas cia tokio, bet pradejus dometis iskilo daug neaiskumu.
Pirma. Tyrimus reikia darytis tik Meksikoje, ir dazniausiai viesbutis turi savo gydytoja, kuris padarys tuos tyrimus. Jei blogi-neleis tuoktis. Tyrimai kainuoja jei neklystu apie 125dolerius zmogui. Reikia tirtis nuo Aids, veneriniu ligu...
Lietuvoje domejaus apie tuos tyrimus, klausiau ar galima padaryt tuos tyrimus is kraujo meginelio. Pradejo aiskint kad tu tyrimu labai labai daug, ir tas venerines ligos gan plati savoka, ir kiti tyrimai atliekami imant tepineli o ne krauja. Tad sunku suprast ka jie ten Meksikoje tirtu. Beja norint but tikrai, kad viskas gerai, Lietuvoje irgi reiktu tyrimus tuos daryt, ir vel simtukas , kitas kainuos.
Dar reikia plaucius Meksikoje sviesti. Visi tie tyrimai priklauso nuo pacio viesbucio. Kokiu reikia ir t.t
Meksikoje reikia bent kelias dienas pagyvent kad daryt tuos tyrimus, poto diena kita laukt rezultatu. Man tai pasirode didelis nervu tampymas, kai nezinai ar leis tau susituokt, ar kazkokie blogi rezultatai sugadins tau viska, ka taip ilgai planavai.
Toliau. Gasdino kad bent mano viesbutyje labai ilgai ruostu dokumentus. Nuo 6-8menesiu. Jau Kujobe susizinojau kad is musu viesbucio issiustu mums tik po 3-4menesiu, nes viska legalizuot reikia. Tai keista bus gyvent lyg ir susituokus lyg ir ne smile.gif
Dar reikia liudininku, kurie yra mokami. Ju reikia 4. Vieno "nuomos kaina" 25-40 doleriu. Priklausomai nuo viesbucio.
Dar del ko nuleidau rankas, tai jog mano viesbutis kuri buvau issirinkus nerode ne maziausio susidomejimo mano laiskais. Issiuntus buvau bent 6 ir jokio atsako... Viebutis is RIU grupes. Tiesiog apeme nusivylimas kad tiek rasiau jiem, tiek viskas domino, pamelavau kad net uzsisakiau pas juos kambarius, noriu sy ta suzinot, o jie ne zodzio man atgal.
Seip Meksika tai ta salis i kuria noreciau netik kad vykti susituokti bet ir pakeliauti. Jei esat ekstremalus, patys pirkti lektuvo bilietus, sakykites viebucius, ir pakeliausit. Nes kelioniu paketai bus tai daugiau viesbutis. As cia kalbu is uzsienio agenturu jei sakytis. Jei is Lietuviu, tai gal ir pasiulys kazka daugiau, tik jau buk pasiruosus kosminei kainai smile.gif
Stai geras puslapiukas labai megstamas uzsienio nuotaku, ir Meksika cia labai populiari. Merginos tiesiog dalinasi savo pasakojimais su nuotraukomis kaip ruosesi vestuvems, kaip pacios vestuves vyko. Labai issamu viskas, pradedant ka gauna dovanu is viesbuciu, ka rengtis ruosiasi viena, kita diena, ka dovanu pamergem pirko , na zodziu nuo A iki Z.
Sekmes smile.gif
Atsakyti
Dėkui už išsamią konsultaciją 4u.gif
Apie tyrimus ir mokamus liudininkus jau radau senoje temoje info. Per daug vargo atrodo. Bandysiu ties Kuba apsistoti. Norisi ne tik pasipliažinti o dar ir ką pamatyt, kiek supratau, tai šiuo atveju Kuba dėkingesnis variantas už Jamaiką.
Atsakyti
Na manau kad tiek Kuba tiek Jamaika vienodos. Kuba gal net labiau tokia dar "neissivysciusi" nors gal tas pats ir Jamaikoje. Pavyzdziui as zinau, kad Kuboje man reiks ir paciai del daug ko pasitengti. Tai ne tokia salis, kad viskas gaunama, visko turima, viskas prieinama. Savo tulpiu puokstei jau zinau kad negausiu smile.gif O ir vestuviu organizatore patare pasiimti savo grozio priemoniu (plaukams makiazui) nes Kuboje ir del exporto ir del kitu priezaciu -nedidelis pasirinkimas. Keistai kai taip kalbama apie viesbucius, kuriuose vyksta vestuves. Atrodo jie ten turetu turetu nuo A iki Z visko ko tik reiks vestuvems, bet pasirodo ne. Netgi manes prase atsivezti toki kaspineli, kokio noreciau ant torto kad butu, o ten elementariausias kaspinukas medziaginis.. biggrin.gif
Na bet stengiuosi save po biski ramint, nes jau buvau y isterija puolus, kad dieve mano kur as ten vaziuoju kad viskas taip biggrin.gif
Atsakyti
tralaila dar rekomenduoju paziureti ir musu pamegta si tinklapiuka, kuriame yra pateiktos ir kitos salys kaip maldyvai, dominyka ir t.t... galbut pasirinksit ir kazka kita mirksiukas.gif

kiti pasirinkimai

o merginu dar noreciau paklausti del tu teisiniu dalyku.. kada darbe reiketu pranesti, kad susituoket? ar po vestuviu? ar tik tuomet kai gaunate sertifikata? nes kiek suprantu kai gaunate sertifikata ir nunesate i metrikacija, tuomet uzregistruoja vestuves atbuline data. tai tarsi ir buhalterijai reiketu pranesti kai susituokiate? bet juk irodymo jokio kaip ir neturesime? g.gif

ar as kazka ne taip suprantu?
Atsakyti
moony Jamaikoj radau, kad galima uzsakti tulpes tik reiketu viesbuciui pranesti pries menesi blush2.gif tai gal ir Kuboj butu bigsmile.gif
Atsakyti
Novia, o koks skirtumas darbe del susituokimo? Nebent alga keistusi biggrin.gif biggrin.gif Kadangi mano net pavarde nesikeis, tai manau jokio skirtumo man net nebus smile.gif
O kai domejausi savo miesto Metrikacijos skyriuje tai sake kad tiesiog ta vieta uzrasys kur buvo sudaryta santuoka. Tai kiek suprantu viesbutis bus irasytas.
O tulpiu sake neturi biggrin.gif Jau klausiau as , sake ner, echh nors pagalvojus kaip tos mano tulpes issilaikytu kelias valandas prie 35laipsniu biggrin.gif Darbe per kovo 8 gautos tulpes iki vakaro kol pastovejo, pasidare baisios, o Kuboje tai... Net nezinau kokias gelytes rinktis, ir neaisku ka jie turetu pasiulyt. Kiek is foto ziurejau tai kalijos atspariausios geles, bet man jos grynai su laidotuvem asocijuojasi tai nenoriu ju smile.gif
Atsakyti
as taip galvojau bent jau, kad reikia informuoti buhalterija apie pavardes pasikeitima ir ten automatiskai jie sodra ir kitas institucijas unsure.gif

na gal jiems ten itakos ir neturi, tik siaip pagalvojau... biggrin.gif
Atsakyti
Skubiai! bigsmile.gif
Merginos patarkit plz kuria suknia rinktis:
1. http://www.dhgate.co...c2533a4662.html
2. http://www.dhgate.co...5adc1e7b5b.html
3. http://www.dhgate.co...bd3cce0c1e.html
4. http://www.dhgate.co...47b3.html#blank
5. http://www.dhgate.co...3ea01a3ea0.html
6. http://www.dhgate.co...011a095c99.html

nes man galva plysta jau, ir laikas spadzia. niekaip negaliu apsispresti... ar apskritai su kinieciais neverta susideti? bet uz tokia kaina gal susrizikuoti?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2010 04 09, 11:44)
Skubiai!  bigsmile.gif
Merginos patarkit plz kuria suknia rinktis:

Na man tai jos visos labai garzios ir visos mano skonio , net sunku patarti g.gif doh.gif
1. Labai grazi, bet man tie raisciai nepatinka, manau be ju graziau atrodytu
2. irgi simpatiska, tik man tie neriniai gal nelabai, na bet puse velnio tokie dar
3. Sitoj man irgi tie raisciai ant nugaros nepatinka
4. NUOSTABI wub.gif
5. Ties krutine man noretusi kazko kito
6. Grazi wub.gif tik vel man tie raisciai is priekio kliuna lotuliukas.gif

bet visumoj paemus labai grazios suknytes mirksiukas.gif o is kur cia siusitis galvojat? kainos tai nedideles, jei teisingai supratau (ten kur USD). Bet kazin kaip su dydziu neprasaut? ir siaip gal baisoka, o jei tarkim pasimatavus nelabai tiks. Na nzn, slidus cia reikalas, kaip kate maise pirkti beveik g.gif bet uztai kaina gera, vel dilema doh.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomone! as irgi 1 sukneles raiscius nuimciau..
Tai a-lia kinietiskas ebay.
nusiunti savo ismeras, pasiuva suknia pagal juos, atsiuntimas nemokamas... thumbup.gif
siaip yra paskaityti feedbacku, gan geri apie 95%... ai jau nusprendziau kad rizikuosiu, bet niekaip negaliu issirinkti doh.gif

Atsakyti