Nu sakes, kaip nekenciu kai rasau rasau ir poto netycia paspaudus klavisa, dingsta visas tekstas

Tralaila, Meksika nuostabi salis tuoktis, as pati svajojau ten susituokti, tik paskaitinejus ir pasidomejus reikalavimus pabugau.

Galbut jei laika butu galima pasukti atgal, gal net surizikuociau ir mauciau tuoktis i Meksika.
Kas mane isgasdino:
Kraujo tyrimai. Butini pasidayti, kai nuvaziuoji i Mekska, jei nori ten susituokti. Na is pradziu galvojau kas cia tokio, bet pradejus dometis iskilo daug neaiskumu.
Pirma. Tyrimus reikia darytis tik Meksikoje, ir dazniausiai viesbutis turi savo gydytoja, kuris padarys tuos tyrimus. Jei blogi-neleis tuoktis. Tyrimai kainuoja jei neklystu apie 125dolerius zmogui. Reikia tirtis nuo Aids, veneriniu ligu...
Lietuvoje domejaus apie tuos tyrimus, klausiau ar galima padaryt tuos tyrimus is kraujo meginelio. Pradejo aiskint kad tu tyrimu labai labai daug, ir tas venerines ligos gan plati savoka, ir kiti tyrimai atliekami imant tepineli o ne krauja. Tad sunku suprast ka jie ten Meksikoje tirtu. Beja norint but tikrai, kad viskas gerai, Lietuvoje irgi reiktu tyrimus tuos daryt, ir vel simtukas , kitas kainuos.
Dar reikia plaucius Meksikoje sviesti. Visi tie tyrimai priklauso nuo pacio viesbucio. Kokiu reikia ir t.t
Meksikoje reikia bent kelias dienas pagyvent kad daryt tuos tyrimus, poto diena kita laukt rezultatu. Man tai pasirode didelis nervu tampymas, kai nezinai ar leis tau susituokt, ar kazkokie blogi rezultatai sugadins tau viska, ka taip ilgai planavai.
Toliau. Gasdino kad bent mano viesbutyje labai ilgai ruostu dokumentus. Nuo 6-8menesiu. Jau Kujobe susizinojau kad is musu viesbucio issiustu mums tik po 3-4menesiu, nes viska legalizuot reikia. Tai keista bus gyvent lyg ir susituokus lyg ir ne

Dar reikia liudininku, kurie yra mokami. Ju reikia 4. Vieno "nuomos kaina" 25-40 doleriu. Priklausomai nuo viesbucio.
Dar del ko nuleidau rankas, tai jog mano viesbutis kuri buvau issirinkus nerode ne maziausio susidomejimo mano laiskais. Issiuntus buvau bent 6 ir jokio atsako... Viebutis is RIU grupes. Tiesiog apeme nusivylimas kad tiek rasiau jiem, tiek viskas domino, pamelavau kad net uzsisakiau pas juos kambarius, noriu sy ta suzinot, o jie ne zodzio man atgal.
Seip Meksika tai ta salis i kuria noreciau netik kad vykti susituokti bet ir pakeliauti. Jei esat ekstremalus, patys pirkti lektuvo bilietus, sakykites viebucius, ir pakeliausit. Nes kelioniu paketai bus tai daugiau viesbutis. As cia kalbu is uzsienio agenturu jei sakytis. Jei is Lietuviu, tai gal ir pasiulys kazka daugiau, tik jau buk pasiruosus kosminei kainai
Stai geras puslapiukas labai megstamas uzsienio nuotaku, ir Meksika cia labai populiari. Merginos tiesiog dalinasi savo pasakojimais su nuotraukomis kaip ruosesi vestuvems, kaip pacios vestuves vyko. Labai issamu viskas, pradedant ka gauna dovanu is viesbuciu, ka rengtis ruosiasi viena, kita diena, ka dovanu pamergem pirko , na zodziu nuo A iki Z.
Sekmes