Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose. Mes tuokiamės kitaip, 2010 m.

Kreipiuosi i tas, kurios jau dokumentus susitvarke, gal atsakysit mirksiukas.gif
Kiek dar prisideda islaidu uz tai,kad is Karibu atsiuncia dokumentus ir ar pas mus Lietuvoje tvarkantis URM imamas kazkoks mokestis uz apostiles uzdejima? g.gif
Ir dar klausimelis: jei kelione perki per agentura,tai paskui dokumentus atsiuncia i agentura ar mums i namus?
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 22, 13:39)
Kreipiuosi i tas, kurios jau dokumentus susitvarke, gal atsakysit  mirksiukas.gif 
Kiek dar prisideda islaidu uz tai,kad is Karibu atsiuncia dokumentus ir ar pas mus Lietuvoje tvarkantis URM imamas kazkoks mokestis uz apostiles uzdejima?  g.gif
Ir dar klausimelis: jei kelione perki per agentura,tai paskui dokumentus atsiuncia i agentura ar mums i namus?

i namus siuncia. na nebent nurodysi agenturos adresa smile.gif nors lietuviai gal ir patys priima, bet vistiek ju tvarkymu uzsiemi pati. pas mane vis guli lentynoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 10 22, 15:14)
i namus siuncia. na nebent nurodysi agenturos adresa smile.gif nors lietuviai gal ir patys priima, bet vistiek ju tvarkymu uzsiemi pati. pas mane vis guli lentynoj smile.gif

aisku del sito, dekuj mirksiukas.gif o kaip del mokejimu? kiek kainuoja tas malonumas Uzsienio reikalu ministerijoj su apostiles uzdejimu? ir ar mokama karibieciams uz doku atsiuntima i LT?
Tiesa, per kiek laiko Jums atsiunte? ko neeinat iregistruot Lt? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 22 spalio 2010 - 14:57
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 22, 15:56)
aisku del sito, dekuj  mirksiukas.gif  o kaip del mokejimu? kiek kainuoja tas malonumas Uzsienio reikalu ministerijoj su apostiles uzdejimu? ir ar mokama  karibieciams uz doku atsiuntima i LT?
Tiesa, per kiek laiko Jums atsiunte? ko neeinat iregistruot Lt?  rolleyes.gif

kubieciams nieko nemokejom. tai savaime suprantama, kad turi atsiust. atsiunte gana greit gal pora su bsk men. kaip lt - nezinau. neinam, nes... vis progos nerandam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 10 22, 19:29)
kubieciams nieko nemokejom. tai savaime suprantama, kad turi atsiust. atsiunte gana greit gal pora su bsk men. kaip lt - nezinau. neinam, nes... vis progos nerandam smile.gif

Hmm niu aisku, dekuj uz informacija mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ziurekit panos, dar turiu klausimeli 4u.gif Buvau perskaicius visas tema, bet jau pamirsau, tiek ten informacijos daug buvo doh.gif
O ta atsiusta santuokos liudinijima pvz. is Jamaikos, pries nesant i URM Lietuvoje,kad uzdetu apostile, reikia isversti i Lietuviu kalba ir patvirtinti notariskai? Ar nesi jiem iskart ta angliska,kuri atsiuncia ir jie patvirtina?
URM tinklalapi radau,kad vieno dokumento apostiles kaina yra 35 Lt,tai gal tike ir kainuoja ta santuokos liudijima uzapostiluot g.gif bet kazkaip per pigiai man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 24 spalio 2010 - 13:39
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 24, 15:38)
Ziurekit panos, dar turiu klausimeli  4u.gif  Buvau perskaicius visas tema, bet jau pamirsau, tiek ten informacijos daug buvo  doh.gif
O ta atsiusta santuokos liudinijima pvz. is Jamaikos, pries nesant i URM Lietuvoje,kad uzdetu apostile, reikia isversti i Lietuviu kalba ir patvirtinti notariskai? Ar nesi jiem iskart ta angliska,kuri atsiuncia ir jie patvirtina?
URM tinklalapi radau,kad vieno dokumento apostiles kaina yra 35 Lt,tai gal tike ir kainuoja ta santuokos liudijima uzapostiluot  g.gif  bet kazkaip per pigiai man atrodo  biggrin.gif

taip vertima reikes daryti ir tada nesti patvirtinti notarui, taip kainuoja 35 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 10 25, 09:59)
taip vertima reikes daryti ir tada nesti patvirtinti notarui, taip kainuoja 35 lt  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif

Paskutinis klausimas, gal neuzmusit manes panos unsure.gif ax.gif
O susituokus tarkim Jamaikoj ir iregistravus santuoka Lietuvoje, skirybu atveju tektu vel vaziuot i Jamaika ar jau cia galetu isskirt?
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 25, 11:09)
Aciu labai  4u.gif

Paskutinis klausimas, gal neuzmusit manes panos  unsure.gif  ax.gif
O susituokus tarkim Jamaikoj ir iregistravus santuoka Lietuvoje, skirybu atveju tektu vel vaziuot i Jamaika ar jau cia galetu isskirt?

ne i Jamaika vaziuoti nereikes uztenka skyrybu lietuvoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 10 25, 11:00)
ne i Jamaika vaziuoti nereikes uztenka skyrybu lietuvoje  mirksiukas.gif

Idomiai cia. As kazkur cia esu skaicius,kad reiktu ir ten skirtis, bet gal kazka painioju g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 25, 12:53)
Idomiai cia. As kazkur cia esu skaicius,kad reiktu ir ten skirtis, bet gal kazka painioju  g.gif

tikrai nereikia vaziuoti uztenka viska sutvarkyti lietuvoje, taip jeigu tu teki pvz. vokietijoje ar svedijoje taip tada reikia ten vaziuoti ir skirtis, kodel taip yra paaiskinti tikrai negaliu reikia skaityti ir labiau gilintis i tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 10 25, 12:06)
tikrai nereikia vaziuoti uztenka viska sutvarkyti lietuvoje, taip jeigu tu teki pvz. vokietijoje ar svedijoje taip tada reikia ten vaziuoti ir skirtis, kodel taip yra paaiskinti tikrai negaliu reikia skaityti ir labiau gilintis i tai  mirksiukas.gif

Na,dekuj uz informacija 4u.gif
Atsakyti