Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(senike @ 2010 03 18, 18:59)
Sveikos merginos, man planuojamas kiausidziu laporaskopas kovo 25 diena. labai bijau unsure.gif , nes neisivaizduoju kaip tai daroma. gal kas gali mane apsviesti? blush2.gif

Pasiskaityk cia 4u.gif

Kai daugiau zinosi, ramiau bus.
O del baimes, tai visos kazkiek bijom, bet visos einam del tikslo, kuris permusa ta baime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 03 18, 08:38)
Linutas - saunuole gera darbu apsiemei turesi poto perleisti sita kam nors kitam kai busi nestuke 4u.gif

ahga, arba nepastosiu ir darysiu si darba iki senatves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O is tikro galvoju gal reiktu mums ta sarasiuka pasidalinti dalimis kokiuoms 3 merginoms - nebus vienai taip sunku. As pvz paimu Kauno m + besiruosianciu operacijai skyrelius, Siguliukas Vilniaus m. Dar kuri mergina - Klaipeda ir visus mazesnius miestelius su uzsieniu. ka manot i tai? Nes dabar tai esu ziauriai uzsikasus darbais, ka spejau per laisva laika ta padariau, daugiau nespeju - vel darbai mokslai susipuole doh.gif
QUOTE(rutaute @ 2010 03 18, 11:24)
bijau kad ko dar blogiau nepasidarytu,nes tokios rimtesnes operacijos dar niekad nedare

na cia tikrai ne baisesne operacijai nei abrazija mirksiukas.gif Tik tiek, kad truputuka prapjauna pilvo siena. Vat ir visas jos baisumas ax.gif

O as sia nakt irgi nemiegojau, nes dar nepasigyriau, bet jau irgi paskirta data - balandzio12 guldo, o 13d. operuoja. Bet labiausiai pergyvenu ne del operacijos, o del to, kad ta 12 d. man reikes sugerti 3 l to marmalinio skyscio, kuris paleidzia vidurius doh.gif Tai va, visa nakti taip nervavausi, kad jau siryt viduriai ir taip buvo paleisti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as sia nakt irgi nemiegojau, nes dar nepasigyriau, bet jau irgi paskirta data - balandzio12 guldo, o 13d. operuoja. Bet labiausiai pergyvenu ne del operacijos, o del to, kad ta 12 d. man reikes sugerti 3 l to marmalinio skyscio, kuris paleidzia vidurius  doh.gif Tai va, visa nakti taip nervavausi, kad jau siryt viduriai ir taip buvo paleisti  blush2.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif o dėl šito tai aš kaip tik džiaugiuosi ir net laukiu trečiadienio, kai reikės prasivalyt organizmą biggrin.gif labai malonus jausmas, kai palengvėji, nes man dažniausiai viduriai užkietėję, tai marmalo gėrimas atrodo mažiausia blogybė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 03 18, 18:05)
xx pylimo - tai čia į šeimos planavimo centrą?

nea centro poliklinika o su biuleteniu viskas ten bus OK, nuo balandžio visos įstaigos rašys el.biuletenius taip kad bus mažiau rūpesčio mirksiukas.gif
QUOTE(senike @ 2010 03 18, 18:59)
Sveikos merginos, man planuojamas kiausidziu laporaskopas kovo 25 diena. labai bijau unsure.gif , nes neisivaizduoju kaip tai daroma. gal kas gali mane apsviesti? blush2.gif

apsviesti galim, bet ar bus ramiau? tongue.gif aš po operacijos youtube "padirbau" doh.gif gerai kad tik PO to blush2.gif
QUOTE(rutaute @ 2010 03 18, 20:32)
as tai vis bijau kad kokia komplikacija nebutu per operacija verysad.gif

prisižiūrėjai TV? blink.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 03 18, 22:04)
O is tikro galvoju gal reiktu mums ta sarasiuka pasidalinti dalimis kokiuoms 3 merginoms - nebus vienai taip sunku.
O as sia nakt irgi nemiegojau

*aš žinok nieko prieš, tik paskui tą sąrašą nežinau kaip "klijuot temoj" ar tiesiog tau redaguotus dalykus siųst? g.gif
**o tai ar negalima tiesiog nevalgius iš anksčiau važiuot? nereiktų klizmuotis.
Papildyta:
VikC, kuri gydymo įstaigą?

senike, kur ir kas operuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 19 kovo 2010 - 06:37
Nu jo prisiziuriu as ta telika tai paskui ir bijau, o as tokia biski prie bailiuku, kas tik kur ir bijausi, nusipirkau vakar biski raminanciu, tai kaip ir geriau biski, dar antradieni pas daktara vaziuosiu,tai jau as jo viska isiklausinesiu nuo A iki Z, kad butu ramu
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 17:25)
clap.gif kartais pagalvoju, kiek suteikia dziaugsmo O ivykimas, kai paprastos moterys turi tai kas menesi ir gyvena visai nesukdamos galvos  g.gif

As "nukritau" siryt iki 36.5 blink.gif . Vadinasi mmm ateis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 19, 08:59)
As "nukritau" siryt iki 36.5  blink.gif . Vadinasi mmm ateis  verysad.gif

o gal grafikiuką parodytum g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2010 03 18, 19:56)
SEKMES TAU DIDELES smile.gif  tikuosi kad tikrai ivyks stebuklas ir tapsi nestuke.gif

Aciu,aciu labai smile.gif smile.gif tau linkiu tikrai nebijoti operacijos,nes tkrai nieko baisaus ten nera smile.gif operacija daroma,kad greiciau pasiektum norimo tikslo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 19, 09:36)
o gal grafikiuką parodytum  g.gif

Siguliuk, va ikeliu, ka manai? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 19, 10:00)
Siguliuk, va ikeliu, ka manai?  g.gif

O tu žinai kada tau ovuliacija buvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 19 kovo 2010 - 10:23
QUOTE(bum @ 2010 03 19, 10:22)
O tu žinai kada tau ovuliacija buvo? g.gif

Nezinau, pirma menesi kaip matuoju BT..po laparaskopijos dar mmm neturejau g.gif. ND atlikinejom kiekviena diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 19, 10:00)
Siguliuk, va ikeliu, ka manai?  g.gif

sakyčiau, joptik mat doh.gif tik taip norisi pradžios BT, nu net nežinau, jei mmm nepramuš ryt poryt, tai gal 19CD tau O įvykusi. g.gif gal požymius kokius tos dienos pameni? Nes jei tada įvyko O, tai siaubingai mažai DPO, arba blogai miegojai ir blogai numatavai g.gif
Atsakyti