Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 30, 16:50)
o aš nezinau ka daryti,laporaskopija jau kitą sav bet taip jau su MB sutarem dar jos nedaryti,laukti,nes ir ginė sake kad dar galim alaukti,taro kortos rode kad nedaryti nes nieko neras jau kaip ir nurimus buvau bet kai artėja ta data ir kai mm atėjo galvoju  gal vistik nelaukti ir operuotis bd doh.gif jau nezinau vėl dvejoju,ka daryti patarkit kasnors nes jau išprotėsiu bijau.gif  cry.gif

Vanagas man vakar pasakė: "LP reikia pasidaryti dar prieš sugulant su vyru" mirksiukas.gif O esmė ta, kad jei per 2 metus jokio rezultato, tai neverta mėtyti pinigų GN, IUI, skatinimams, o bėgti ir pasidaryti LP mirksiukas.gif Tik PILNAI tave suprantu, nes ir aš vis atidėliojau- o gal prapūs su GN, o gal D padės, o gal... ir taip metai tąsymosi doh.gif Jei jau žengei žingsnį, tai nedaryk trijų atgal rolleyes.gif Juk eini link SAVO KŪDIKĖLIO wub.gif mirksiukas.gif

QUOTE(senike @ 2010 03 30, 18:43)
o skausminga procedura kai daro gimdos nuotrauka?

Yra GN tema mirksiukas.gif Man buvo skausminga, nes mano vienas kiaušintakis buvo pasikimšęs verysad.gif ir dariausi be narkozės mirksiukas.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 30, 20:18)
operuokis, o tai kiekvieną ciklą ir guosi save ir teisinsi "o gal?"  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 31, 09:54)
Vanagas man vakar pasakė: "LP reikia pasidaryti dar prieš sugulant su vyru"  mirksiukas.gif O esmė ta, kad jei per 2 metus jokio rezultato, tai neverta mėtyti pinigų GN, IUI, skatinimams, o bėgti ir pasidaryti LP  mirksiukas.gif Tik PILNAI tave suprantu, nes ir aš vis atidėliojau- o gal prapūs su GN, o gal D padės, o gal... ir taip metai tąsymosi  doh.gif Jei jau žengei žingsnį, tai nedaryk trijų atgal  rolleyes.gif Juk eini link SAVO KŪDIKĖLIO  wub.gif  mirksiukas.gif
Yra GN tema  mirksiukas.gif Man buvo skausminga, nes mano vienas kiaušintakis buvo pasikimšęs verysad.gif ir dariausi be narkozės mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Sveikos, man irgi dare GN gerai kad ji buvo neskausminga (be narkozes ir nuskausminamuju, turbut pasiseke) nuotraukoje kaip ir matesi kad prateka bet vangiai po GN nepastojau dar 3 m. ir gine paskyre vistiek LP nes tik jos deka galima nustatyti tikslia diagnoze. Pries operacija as irgi zinojau kad viskas bus gerai todel buvo siokiu tokiu dvejoniu bet kai ryzausi, pasidariau ir dabar tikliai zinau diagnoze ir man visiskai ramu. Taip kad palaikau ir sekmes.
Atsakyti
QUOTE(duniaša @ 2010 03 31, 10:48)
kai ryzausi, pasidariau ir dabar tikliai zinau diagnoze ir man visiskai ramu. Taip kad palaikau ir sekmes.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Man irgi po GN VIS TIEK liko klausimų, kurių po LP neliks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senike @ 2010 03 30, 18:43)
o skausminga procedura kai daro gimdos nuotrauka?

as dariausi be narkozes (nors ligoninej sake kad ir niekada nera dare su narkoze, skausmas pakeliamas ir tikrai galima iskęsti, kam be reikalingai organizmui tos narkozes), abu kiausintakiai nepratekami, tai skaudejo, net labai... bet tas skausmas apie kelias minutes, o paskui viskas normaliai ax.gif
Papildyta:
mergaites, o kaip greitai jus paleido po operacijos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *egzotika*: 31 kovo 2010 - 10:03
QUOTE(*egzotika* @ 2010 03 31, 11:09)
mergaites, o kaip greitai jus paleido po operacijos?  ax.gif

Sekančią dieną. Operavo 25, o 26 dieną namo išsiprašiau
Atsakyti

Man sakė operacija 13-tą dieną, o namo 15-tą mirksiukas.gif
Atsakyti
as dariausi be narkozes (nors ligoninej sake kad ir niekada nera dare su narkoze, skausmas pakeliamas ir tikrai galima iskęsti, kam be reikalingai organizmui tos narkozes), abu kiausintakiai nepratekami, tai skaudejo, net labai... bet tas skausmas apie kelias minutes, o paskui viskas normaliai  ax.gif
Papildyta:

man dare kovo 25 d. 10.30 ta pacia diena 15h jau sake kad galiu vaziuoti namo. Man atrodo kiekvienai skirtingai, priklauso nuo operacijos sudetingumo nes jai ka randa tai sutvarko todel operacija uzsitesia ilgiau. Siaip man sake kad gal paleis ta pacia operacijos diena arba kita diena priklausomai nuo savijautos.
Atsakyti
Sveikute!
itraukit ir mane i laukianciu laparaskopijos saraseli. Geguzes 4 diena Antakalny gyd O.Tamasauskas.
Turiu suneli, uzkibo per stebukla, nes pas mane PKS. Gimdziau 2006 metais, po to nei vienu naturaliu menesiniu nesu turejus. 2 metus geriau kt, paskui pradejom planuot vaikuti.. mm su duphastonu issaukinejom, ir naturaliu laukem, bet ju taip ir nesulaukiau 4 beveik men, paskui dvi stimuliacijas su clostilbegytu turejau. Po pirmos nieko absoliuciai neuzaugo, po antros paveluotai O ivyko, bet nieko..
Dabar vel pora men gausis tik su duphastonu mm issaukt. Mano viena kiauside nerealai aukstai uzkilus - greiciausia po cezario uzsimete tai aukstai. Kai po antros stimuliacijos o ivyko, tokier skausmai buvo, kad galvojom kad apendicitas, pagulde i ligonine, pasirasiau sutikima operacijai ir aciu dievui, dar karta per echo paziurejo ir pamate kad cia mano kiauside! Beje pas mane jos gydytojai nerasdavo - jau galvojom kad pasalinta per gimdyma buvo ar kaip.. bet aciu dievui ji atsirado. Tik gali but kad yra kokiu saaugu, ar nepratekamas kiausintakis, nes tokioj vietoj... vos ne po kepenim iskart, per vaginaline echo neimanoma pamatyt,t ik per virsu..
Tai va, tikiuosi kad laparaskopijos metu sutvarkys viska ir galesim vel leliuka planuotis. Prabadys kiausides irgi..
Tai tiek smile.gif
Ai, gydytojas sake atvaziuot anksti ryte nieko nevalgius, negerus, isoperuos ir ta pacia dien asake paleis namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(duniaša @ 2010 03 31, 12:04)
priklauso nuo operacijos sudetingumo nes jai ka randa tai sutvarko todel operacija uzsitesia ilgiau.

kiek pasiskaitinėjau - kurias operuoja Vilniuje - paleidžia dažnai tą pačią dieną, o jei KMUK arba Krikščioniškuose - leidžia namo kitą dieną... Matyt tokia gydymo įstaigų tvarka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 03 31, 11:41)
Sveikute!
itraukit ir mane i laukianciu laparaskopijos saraseli. Geguzes 4 diena Antakalny gyd O.Tamasauskas.

gerai, as itrauksiu tave i sarasiuka blush2.gif

Oooo, Ice Tea, tau ziauriai pasiseke, ir as dziaugiuosi uz tave clap.gif thumbup.gif labai juokinga buvo skaityti, kaip tau sekesi pas Vanaga. O as vienu momentu pagalvojau, kad jis laisvalaikiu skaito musu foruma doh.gif lotuliukas.gif beje, kokia tu tan knygute jam rodei? g.gif
Taigi, isejo kaip isejo, as jam apie 12 val skambinau ir paaiskinau situacija. Jis sako, kad taip daznai buna, dar juokesi kazko unsure.gif Na, man tai nejuokinga buvo, zinant kad operacijos nepasidarysi bet kada, o ir mano ciklai skaiciuojami ne dienomis o viskas skaiciuojama iki ovuliacijos ir po ovuliacijos doh.gif Ir eiles tam atlikti, kaip kad tarybiniais laikais zmones butu lauke doh.gif lotuliukas.gif
Aij, isejo kaip isejo, dabar nelaukiu savo mmm, tikuosi jos neateis, kad sitaip mane pavede ax.gif
beje, istorija, kaip man sekesi pranesi brangiausiam, kad oeracijos nebus ir dar ten kai kas pikantiskesnio mano bloge blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 31, 13:15)
beje, kokia tu tan knygute jam rodei?  g.gif

beje, istorija, kaip man sekesi pranesi brangiausiam, kad oeracijos nebus ir dar ten kai kas pikantiskesnio mano bloge  blush2.gif

Jis vartė savo darbo knygelę rolleyes.gif - rinko man LP datą mirksiukas.gif
Beje sąrašėlyje pataisyk, kad mano LP 04.13 rolleyes.gif

Istorija thumbup.gif thumbup.gif Tik pabaiga blink.gif Bet aš tikiu, kad CIKLO pabaiga bus nestuke.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 03 31, 12:41)
Sveikute!

pirmoji laporoskopija?
Atsakyti