Sveikos darkart

kaip zadejau - issamus mano pasakojimas. operavausi antakalnio klinikose pas Meceju. 7:30 buvau ligonines registraturoj, surase visokiu popieriu kruva, tada pagulde i palata. Atejo anestezologe, paskui pats Mecejus - pasake, ka man darys ir po keliu min atejo sesute manes issivest.. operavo valanda.
prabudau kai mane jau veze is operacines.. verkiau, nes skaudejo labai pilva, tada iskart suleido vaistu ir praejo.. greit atsigavau. apie 15 val atejo daktaras, pasake, kas man daryta ir paleido namo.. dar gal pusvalandi pabuvau ir isvaziavau. viskas.
o diagnoze - vienas kiausintakis nepraeinamas, daug saaugu, issipletes, tai kaip ir buvom sutare ji uzspaude 2 metaliukais ir viskas. daugiau jis niekad nebefunkcionuos.. kitas kiausintakis praeinamas, kiausidei atidalino saaugas, bet sake, kad gali vel suaugti. dabar reikia pasveikt, vaziuosiu pas savo gydytoja ir ziuresim - greiciausiai skatins OV ir darysim IUI..
nezinau, ar dziaugtis ar liudet po tokiu isvadu. buvau jau susitaikiusi, kad lieka tik 1 kiausintakis, bet vistiek liudna.. mano gydytoja issamiau papasakos, tikiuosi nieko blogiau nebepasakys.
o dabar jauciuosi normaliai, jauciasi skausmas pilve, bet pakenciama. tik sunku atsikelt is lovos ir pan. tai tokios mano naujienos, jei ko neparasiau - tai klauskit.
siaip laukianciom operacijos galiu pasakyti, kad tai tikrai ne pats baisiausias dalykas, viskas istveriama. skausmai prasideda tik po to, bet jei salia turit mylincius vyrus, tai greiciau ir sveiksit. reikia, kad butu, kas padeda atsikelt, pagloboja, pasirupina