Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 02, 13:10)
ištikro tai jau gerai jaučiuosi,sugrįžo stiprybė ir ramybė, kai matau kaip MB pergyvena tai turiu būti stipri kad jam išvis nebūtų baisu,nes dabar svaigsta kad nepaliks manęs,kad visas dienas neis į darbą kad būtų su manimi doh.gif gaila man į jį žiūrėt

ir gerai vyras daro, slaugymas PO toks reikalingas ir taip gera wub.gif aš labai džiaugiuosi, kad manasis šalia buvo.
Atsakyti
Sveikos,

Nutariau ir as pagaliau prisijungti. Paskaitineju foruma jau senokai, tik niekaip neprisiruosdavau pati pasisakyti smile.gif
Mano istorija ilga ir paini, bet dar ne pati blogiausia. Turiu 4,5 m. suneli. Pries pastojant laparoskopijos metu buvo pasalinta gerybine mioma. Pastojau stimuliacijos pagalba su 5 tabl.clostylbegito be jokiu sprogtuku is pirmo karto. Praejus lygiai metams po gimdymo, vel pastojau naturaliai, bet nestumas buvo negimdinis, tai teko vel "malonumas" prisiminti laparoskopija.
Na, o dabar jau 1,5 m. su vyru svajojame apie antraji stebukla, bet veltui.... Praejusiu metu geguze dariausi GN, diagnoze - vienas kiausiantakis visiskai nepratekamas (toje puseje, kur buvo negimdinis), kitas irgi abejotinas, labai issiraizges. Gydytoja is karto pasiule operacija, bet tada as net negalejau pagalvoti apie treciaja laparoskopija. Sutareme bandyti pasistimuliuoti. Vasara turejau tris stimuliacijas, paskutiniaja ir su sprogtukais, bet rezultatas nulinis.
Tiesa, vyras irgi issityre savo turta, tai tiek pries pirmaji pastojima, tiek dabar kaip ir viskas normoje, tik spermuiku sukibimas siek tiek didesnis uz norma.
Tai va, galu gale apsisprendziau ir balandzio 13 d. operacija.
Skaiciau, kad turiu likimo sesiu, kurios ta pacia diena bus operuojamos smile.gif
Truputi jaudinuosi, bet kadangi jau puikiai zinau, kaip ten viskas vyksta, tai ramiau.
Atsakyti
QUOTE(odotus @ 2010 04 02, 14:49)
Tai va, galu gale apsisprendziau ir balandzio 13 d. operacija.

O kur operuosiesi bigsmile.gif
Aš irgi LABAI daug vilčių dedu į LP ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Na va jau dvi likimo drauges turiu thumbup.gif Tikiuosi mum 13d bus laiminga g.gif Odotus,o kur operuosies?
Zeroo7 jei TB bus šalia tai man nėr ko eiti(jei būtum viena tai atbėgčiau palaikyt kompanijos ax.gif )kaip kas vyks aš įsivaizduoju ne pirmas kartas(tik KMUK pirmas tai įdomios kai kurios smulkmenos)Lauksiu žinių iš tavęs čia mirksiukas.gif
Tiesa dėl mašiniuko tai kažin ar oficialiai leis į teritoriją per naktį,bet manau galėtum susitart su ta moteriške kur budelėj sėdi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrutė: 02 balandžio 2010 - 14:59
QUOTE(Adrutė @ 2010 04 02, 15:56)
Tiesa dėl mašiniuko tai kažin ar oficialiai leis į teritoriją per naktį,bet manau galėtum susitart su ta moteriške kur budelėj sėdi mirksiukas.gif

Kiek aš žinau, tai ten TIK su leidimais leidžia įvažiuoti unsure.gif
Atsakyti
Taip su leidimais,bet manau davus pinigėlį galima susitarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 02, 13:10)

chepka
aciuks.gif  group.gif
o tai seselė ar gydytoja esi kad ten kiekvieną dieną būni? blush2.gif

merginos  o kur pasiliekat mašinas ten prie klinikų ar į kiemą įleidžia? g.gif

Mano skyrius administracijai priklauso,prie popieriuku dirbu. Siaip nors prie baltu chalatu uzaugau,bet vistiek jiems baime jauciu...todel nepateisinau daugelio vilciu ir gydytoja netapau.
Nu nezinau kaip ten su tuo ileidimu,jei pasiimt is ligonines,tai vyr sesuo paraso toki lapeli ir ileidzia ta masina,bet tik valandai,o jei per nakti nori tai turi tartis, nors ten tokios bjaurios bobeles sedi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(canary @ 2010 04 01, 20:39)
Sveikos, as jau po siandieniu isbandymu. viskas pavyko, po narkoze atsigavau. tikrai pati operacija nera baisi, personalas patyres.. bijot reikia nebent diagnozes smile.gif
rytoj parasysiu daugiau, dabar bandau pamiegot.iki wink.gif

Stiprek ir issimiegok mes tave palaikom visos group.gif
Atsakyti
Sveikos darkart wink.gif
kaip zadejau - issamus mano pasakojimas. operavausi antakalnio klinikose pas Meceju. 7:30 buvau ligonines registraturoj, surase visokiu popieriu kruva, tada pagulde i palata. Atejo anestezologe, paskui pats Mecejus - pasake, ka man darys ir po keliu min atejo sesute manes issivest.. operavo valanda.
prabudau kai mane jau veze is operacines.. verkiau, nes skaudejo labai pilva, tada iskart suleido vaistu ir praejo.. greit atsigavau. apie 15 val atejo daktaras, pasake, kas man daryta ir paleido namo.. dar gal pusvalandi pabuvau ir isvaziavau. viskas.
o diagnoze - vienas kiausintakis nepraeinamas, daug saaugu, issipletes, tai kaip ir buvom sutare ji uzspaude 2 metaliukais ir viskas. daugiau jis niekad nebefunkcionuos.. kitas kiausintakis praeinamas, kiausidei atidalino saaugas, bet sake, kad gali vel suaugti. dabar reikia pasveikt, vaziuosiu pas savo gydytoja ir ziuresim - greiciausiai skatins OV ir darysim IUI..
nezinau, ar dziaugtis ar liudet po tokiu isvadu. buvau jau susitaikiusi, kad lieka tik 1 kiausintakis, bet vistiek liudna.. mano gydytoja issamiau papasakos, tikiuosi nieko blogiau nebepasakys.
o dabar jauciuosi normaliai, jauciasi skausmas pilve, bet pakenciama. tik sunku atsikelt is lovos ir pan. tai tokios mano naujienos, jei ko neparasiau - tai klauskit.
siaip laukianciom operacijos galiu pasakyti, kad tai tikrai ne pats baisiausias dalykas, viskas istveriama. skausmai prasideda tik po to, bet jei salia turit mylincius vyrus, tai greiciau ir sveiksit. reikia, kad butu, kas padeda atsikelt, pagloboja, pasirupina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(canary @ 2010 04 03, 16:23)
Sveikos darkart wink.gif

Dziugu, kad viskas gerai, o tai, kad vienas kiausintakis nefunkciuonos aisku negerai, bet tikrai netragedija, as pati su vienu nepraeinamu, mano drauge jau antro vaiko laukiasi (pas ja isvis viena pasalino kiausintaki), o jeigu dar paziuret, tai ojojoj kiek tokiu bus, svarbiausia, kad nors vienas geras, taigi nelaukit ilgai o kibkit i darbus i pamatysi greit pranesi geras naujienas mirksiukas.gif man irgi is karto po lapar. skyre stimuliacija ir as is karto pastojau, svarbiausia, kad folikulas uzaugtu tinkamoj pusej mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
4u.gif aciu uz grazius linkejimus smile.gif
as irgi tikiu, kad viskas turi buti gerai. Sekmes visoms planuojancioms, mes visos nusipelneme buti mamytem nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 02, 12:10)
Adrutė
r@mke
tai aš ir bijau kad jei ir po laporaskopijos nepastosiu šešis mėn teks IUI ruoštis doh.gif

labukas

Nepergyvenk viskas gerai bus,matai mes visos isgyvenom operacija smile.gif
Su tokia palaikymo komanda,neturetum nieko bijoti. Automobili jauciu reiks palikti mokamoj aisktelej. O vyra paleisk namo,netures ka jis veikti. Tegul po operacijos praejus kazkiek valandu atvaziuoja. Man gyde nieko nesake apie tuos 6 men, bet netikiu as stebuklais , juo labiau,kad operacijos metu nieko nedare schmoll.gif nuo balandzio vidurio startuosiu su IUI.
Sekmes Tau, lauksim tavo raporto po operacijos, o dabar ramiu svenciu 4u.gif
Atsakyti