QUOTE(akilezna @ 2010 03 15, 10:33)
Labas rytas
Na man is vis labai idomu kodel nusprendei is karto daryt lapar. o ne tyrimus, ar tai buvo gines pasiulymas, nes manau reikia iki galo issitirti o tik tada jau daryti operacija, as pries lapar. buvau padariusi visus hormonu tyrimus, vyro spermiukai buvo istirti, o tik tada kai neiseidavo
nusprendem daryt lapar. Nebent nezinau visos tavo situacijos, todel is tikruju sunku komentuot, mano pasiulymas butu bandyt naturaliai pora menesiu, jeigu nepavyks tada padaryt spermograma ir sau hormonus istirt jeigu dar nedaryti, o nesuderinamuma tai dauguma giniu paskutiniu metu nepripazista, bet jeigu taip yra, kad pas jus nesuderinamumas tai padeda IUI.
suklydo rasydama Ingutevi
nes as tai sakau pas mane ivyko stebuklas, ir as ne viena tokia taigi stebuklu buna
Ir man patinka sitie zodziai
Tikek tuo, ko dar nera, tam, kad butu... net ir tada, kai jau atrodo, kad nieko nebelieka, visada lieka viltis
ir kai paradau vaikeli vis perskaitydavau ir is karto pakildavo nuotaika, nes tikejau, kad viskas bus gerai ir stebuklas ivyks.

Na man is vis labai idomu kodel nusprendei is karto daryt lapar. o ne tyrimus, ar tai buvo gines pasiulymas, nes manau reikia iki galo issitirti o tik tada jau daryti operacija, as pries lapar. buvau padariusi visus hormonu tyrimus, vyro spermiukai buvo istirti, o tik tada kai neiseidavo

Ir man patinka sitie zodziai
Tikek tuo, ko dar nera, tam, kad butu... net ir tada, kai jau atrodo, kad nieko nebelieka, visada lieka viltis

ir kai paradau vaikeli vis perskaitydavau ir is karto pakildavo nuotaika, nes tikejau, kad viskas bus gerai ir stebuklas ivyks.
labai grazi mintis...