Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(akilezna @ 2010 03 15, 10:33)
Labas rytas  4u.gif

Na man is vis labai idomu kodel nusprendei is karto daryt lapar. o ne tyrimus, ar tai buvo gines pasiulymas, nes manau reikia iki galo issitirti o tik tada jau daryti operacija, as pries lapar. buvau padariusi visus hormonu tyrimus, vyro spermiukai buvo istirti, o tik tada kai neiseidavo  nestuke.gif nusprendem daryt lapar. Nebent nezinau visos tavo situacijos, todel is tikruju sunku  komentuot, mano pasiulymas butu bandyt naturaliai pora menesiu, jeigu nepavyks tada padaryt spermograma ir sau hormonus istirt jeigu dar nedaryti, o nesuderinamuma tai dauguma giniu paskutiniu metu nepripazista, bet jeigu taip yra, kad pas jus nesuderinamumas tai padeda IUI.

drinks_cheers.gif suklydo rasydama Ingutevi  mirksiukas.gif nes as tai sakau pas mane ivyko stebuklas, ir as ne viena tokia taigi stebuklu buna  thumbup.gif
Ir man patinka sitie zodziai
Tikek tuo, ko dar nera, tam, kad butu... net ir tada, kai jau atrodo, kad nieko nebelieka, visada lieka viltis wub.gif
ir kai paradau vaikeli vis perskaitydavau ir is karto pakildavo nuotaika, nes tikejau, kad viskas bus gerai ir stebuklas ivyks.

labai grazi mintis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2010 03 15, 10:33)
Labas rytas  4u.gif

Na man is vis labai idomu kodel nusprendei is karto daryt lapar. o ne tyrimus, ar tai buvo gines pasiulymas, nes manau reikia iki galo issitirti o tik tada jau daryti operacija, as pries lapar. buvau padariusi visus hormonu tyrimus, vyro spermiukai buvo istirti, o tik tada kai neiseidavo  nestuke.gif nusprendem daryt lapar. Nebent nezinau visos tavo situacijos, todel is tikruju sunku  komentuot, mano pasiulymas butu bandyt naturaliai pora menesiu, jeigu nepavyks tada padaryt spermograma ir sau hormonus istirt jeigu dar nedaryti, o nesuderinamuma tai dauguma giniu paskutiniu metu nepripazista, bet jeigu taip yra, kad pas jus nesuderinamumas tai padeda IUI.

drinks_cheers.gif suklydo rasydama Ingutevi  mirksiukas.gif nes as tai sakau pas mane ivyko stebuklas, ir as ne viena tokia taigi stebuklu buna  thumbup.gif
Tikek tuo, ko dar nera, tam, kad butu... net ir tada, kai jau atrodo, kad nieko nebelieka, visada lieka viltis wub.gif
ir kai paradau vaikeli vis perskaitydavau ir is karto pakildavo nuotaika, nes tikejau, kad viskas bus gerai ir stebuklas ivyks.

Akilezna>, pas mane nereguliarios mmm nuo pat ju pradzios, taigi as zinojau, kad mano kiausides policistines ir kai noresiu pastot, kad turesiu daryti laparaskopija, nes naturaliai nevyko O..Hormonu tyrimai, be abejo, daryti daug kartu, ir visos gines kaip viena sake ta pati:laparaskopija, kai noresi pastot. Todel nuo jos ir pradejom, kai pradejom planuot nestuke.gif . Po laparaskopijos apziuros metu gines paklausiau, kodel nesiulet tirti vyro spermogramos. Tai ji sako, pora menesiu pabandot naturaliai, o jei neiseis, tai tirt vyra.
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 15, 12:26)
Hormonu tyrimai, be abejo, daryti daug kartu, ir visos gines kaip viena sake ta pati:laparaskopija, kai noresi pastot. Todel nuo jos ir pradejom, kai pradejom planuot  nestuke.gif . Po laparaskopijos apziuros metu gines paklausiau, kodel nesiulet tirti vyro spermogramos. Tai ji sako, pora menesiu pabandot naturaliai, o jei neiseis, tai tirt vyra.

na kaip ten bebutu, linkiu kuo greiciau sulaukti savo rezultato blush2.gif

O as jau tika pasiemiau atsakymus - pas mane nerado jokiu chlamdiju, ureoplazmu, mikoplazmu clap.gif clap.gif clap.gif
ka man toliau daryti? blink.gif Lekiu pas gine pasiemu siuntima ir kur vaziuoti: i KMUK ar Krikscioniskus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 10:24)
Ingutevi man patinka tavo BT, bet nepatinka tas uzrasas prie tavo avataro  mad.gif Greitai mars ji keisti i koki kita, pvz: tikiu stebuklu buna! 

Aš tikiu, net ne tai, kad tikiu, aš ŽINAU, kad bus vaikiukas, tiesiog ne stebuklingai pradėtas, o su gydytojų pagalba ir mūsų pastangom pasigamintas hihihi.gif

QUOTE(urtike955 @ 2010 03 15, 10:47)
As jau daug daug metu zinojau, kad man reikes daryt laparaskopija, todel nuo jos ir pradejom. Reiks pasidaryt ir spermos tyrimiuka.
BT matuoju tik kelias dienas, tai temp. svyruoja nuo 36.2 iki 36.6. Gydytoja sake, kad po laparaskopijos prasidejo mmm ( man vos vos tepliojo) ir dabar sekancios turetu buti apie kovo 24 d. Tai arba O dar nebuvo arba nepagavom si menesi.
Ingutevi, o ka tau gydytoja sake daryt dabar?

Mano ciklas nuo pat pradžių buvo kas ketvirtis - pusmetis hihihi.gif bet pirmą vaikiuką pasigavom be jokio gydytojų įsikišimo, o va pradėjus antrąjį gaudyti vienas iš pirmų dalykų buvo - ištirti vyrą.
Man gydytoja liepė laukti 1,5~2 mėnesius, per kuriuos turėtų atsirasti ciklas, nes padarytas kiaušidžių drilingas. Savo nuožiūra aš matuoju BT, pakilimas lyg ir buvo... Todėl laukiu ir žiūriu toliau kas bus....

QUOTE(akilezna @ 2010 03 15, 11:33)
suklydo rasydama Ingutevi

Tikek tuo, ko dar nera, tam, kad butu... net ir tada, kai jau atrodo, kad nieko nebelieka, visada lieka viltis

Nea, nesuklydau bigsmile.gif
Geri žodžiai thumbup.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 14:46)
O as jau tika pasiemiau atsakymus - pas mane nerado jokiu chlamdiju, ureoplazmu, mikoplazmu 
ka man toliau daryti?  blink.gif Lekiu pas gine pasiemu siuntima ir kur vaziuoti: i KMUK ar Krikscioniskus?

clap.gif kaip gerai, kad nerado visų tų negerumų clap.gif
Aš už KMUK ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 08:32)
Bet gal kaip medikei teks prisiimti sia didele atsakomybe jeigu kas dar prisijungs padeti  ax.gif

Linutas, aš čia dar naujokė, bet gal sugebėčiau kaip nors padėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 14:46)
na kaip ten bebutu, linkiu kuo greiciau sulaukti savo rezultato  blush2.gif

O as jau tika pasiemiau atsakymus - pas mane nerado jokiu chlamdiju, ureoplazmu, mikoplazmu  clap.gif  clap.gif  clap.gif
ka man toliau daryti?  blink.gif Lekiu pas gine pasiemu siuntima ir kur vaziuoti: i KMUK ar Krikscioniskus?  g.gif

po mano tyrimo, kur operuotis, isvada viena - krikščioniški. KMUK man jie ten visi sužvėrėję, konvejeris. vienas pvz., kai pasakiau Vanagui, kad darytos stimuliacijos, tai jis sako, kad kiaušidės pasidarę kaip drebučiai vietoj kremzlinės formos ir nepadarysi gerai operacijos, reikia laukt 3 menesius. o KMUK manęs net nebūtų paklausę ir kai pasakiau, išvadino tai pasenusiu požiūriu. bet aš manau, kad Vanagas teisus. ir jis tikai labai malonus. mato žmogų, o ne jo pinigus, medicininį atvejį.
rekomenduoju tik krikščioniškus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 15 kovo 2010 - 14:43
Labutis merginos 4u.gif

Norėčiau paklausti ax.gif o po laparaskopijos jum sanatorijos nesiūlė?Įdomu ar po šios operacijos indikuotina ar ne g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2010 03 15, 18:10)
Labutis merginos 4u.gif

Norėčiau paklausti  ax.gif o po laparaskopijos jum sanatorijos nesiūlė?Įdomu ar po šios operacijos indikuotina ar ne g.gif ?

Mano gydytoja sake, kad neblogai butu, gali duot siuntima, bet viskas tavo saskaita - ligoniu kasos nepadengia.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 03 15, 18:22)
Mano gydytoja sake, kad neblogai butu, gali duot siuntima, bet viskas tavo saskaita - ligoniu kasos nepadengia.

o man rods priklauso nuo diagnozes reik gerai pasidomet nes gyd $ nori nes riboti siuntimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 03 15, 15:42)
  vienas pvz., kai pasakiau Vanagui, kad darytos stimuliacijos, tai jis sako, kad kiaušidės pasidarę kaip drebučiai vietoj kremzlinės formos ir nepadarysi gerai operacijos, reikia laukt 3 menesius. 

Mano atveju po stimuliaciju jis irgi pasiule palaukti 3men,tam kad pailsetu ir tinkamai i operacija sureaguotu kiausides.
Atsakyti
Ačiū už operatyvų atsakymą 4u.gif
Eisiu trečiadienį pas gydytoją tartis dėl tikslios operacijos datos,bandysiu išsiklausinėti.Kai turėsiu konkretesnių žinių parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 03 15, 18:45)
o man rods priklauso nuo diagnozes reik gerai pasidomet nes gyd $ nori nes riboti siuntimai blush2.gif

tai kad ne nuo diagnozes, dabar beveik isvis niekam nedengia, net po insulto siusdavo nemokamai gal pries kokius 7 m., o dabar gali siust, jei pats imi atostogu ir apsimoki viska.
Atsakyti