Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Linutas - gal tu is Duniu paimk dar sarasiuka...ten daug irgi yra info paziurek jos profile matysis laparoskopijos parasiukas..
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 16, 15:16)
Telefonas buvo rankinėje, spintelėje prie lovos palatoje.
Kompą nemanau, kad tikslinga gabentis, nes jei viskas gerai - nelabai jo pritruks.
Su valgiu - atvažiavau tą rytą pavalgius, paskui tie milteliai valymui, maisto tikrai nereikėjo. Operacijos dieną - jokio maisto, o diena po operacijos davė kažko pusryčiams, bet aš tik košę paknebinėjau, valgyti noro nebuvo  schmoll.gif
Milteliai - vaistinėje pačiose klinikose.
Iš daiktų - tai praktiškai viskas surašyta labai tiksliai temos pradžioje. Turėjau tik treningą į sąrašą neįeinantį hihihi.gif su treninginėm kelnėm parvažiavau į namus, nes pilvas buvo papūstas, bijojau džinsus temptis ant jo  unsure.gif
Važiuosiu pas gydytoją į VK

aciuks.gif jėga jau viską įsivaizduoju panašiai kaip bus,daug ramiaui,dabar liko tik MB nuraminti,o taviškis atvažiavo tik pasiimti tave į namus jau? ne ir mums tolokai vaziuoti taimanua kad išbūsiu tą dieną po operacijos jie jau ant rytojaus paleis,nors jis tai pasiryžęs visas dienas kartu būti,bet darbas jam ir pavargs,užtenka kad aš jau pasiaukosiu dėl mūsų soske.gif
Atsakyti
[quote=Ingutevi,2010 03 16, 14:32]
Matosi thumbup.gif
Mano manymu, įvyko O. Tai pagalvojus, kad II fazė trunka 10-16 dienų, kažkada 29~35 c.d. turėtų būti arba mm arba II

Aciu Ingutevi blink.gif . Tikiuosi, kad mes visos sulauksim savo bendro tikslo greitu metu.
O as ta pacia diena grizau namo, jokiu milteliu negeriau, apie 11 isoperavo, o apie 17 val jau namo isleido thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 16, 17:08)
:....o taviškis atvažiavo tik pasiimti tave į namus jau? ...

jis mane atveze, na tiksliau as pati vaziavau hihihi.gif jis kartu buvo, paskui ikurdino mane palatoje, dar po kliniku teritorija prasiejom, tada jis isvaziavo ir atvaziavo pasiimti. Net nezinau, jei sunkiai po narkozes prabundant, tada reikalingas savas zmogus salia, bet kitu atveju... Nelabai buna kada bendrauti ir plepetis. Juolab, kad palatoje guli ir kitos moterys, kalbos pradeda su jomis virti thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 16, 17:35)
....O as ta pacia diena grizau namo, jokiu milteliu negeriau, apie 11 isoperavo, o apie 17 val jau namo isleido  ...

Kiek maciau, tave Vilniuje operavo. Ten kiek dar domejausi, guldo-pjauna-leidzia namo ta pacia diena. O KMUK net i kalbas nesileido apie namus operacijos diena schmoll.gif
Atsakyti

Tokia kaip laparaskopijos ,,diagnoze" nera indikacija sanatorijai. Jeigu rastu ka nors labai rimta, salintu gimda su saaugomis ar pan tragiskus dalykus - tau butu indikuotina sanatorija, tik kiek zinau nemokama yra pacios proceduros, o apgyvendinimas bei maistas yra mokamas bet kokiu atveju.
[/quote]

Oi nenoriu aš rimtų dalykų kad rastų schmoll.gif Apseisiu ir be sanatorijos ax.gif Tik prisiminiau,kad po pirmos laparaskopijos vaikščiojau į fizioterapiją ir gydytojas rekomendavo pratęsti procedūras išėjus iš ligoninės.Tai naiviai tikėjausi kad dabar gal kokiai savaitėlei siunčia į sanatoriją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 15, 22:15)
Tepliojo. 3 dienas. Man nieko nesake, kad tai butu mm  schmoll.gif Pateplioo tokiom kraujingom gleivem ir liovesi

Sveika, mano nelabosios mm atejo ir diena dienon nepavelavusios schmoll.gif Nusispjaut joms ant visu lapraskopiju ir mano dideliu vilciu schmoll.gif
Is sio menesio sunku buvo tiketis,nes tas ciklas kazkoks neaiskus buvo. Nesuprasi kada ciklo pradzia ar vidurys. O kaip tu ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 16, 08:44)
Mano ciklas visai nereguliarus. As visalaik naudojau KT, be ju susirgdavau panasiai kaip Ingutevi- karta i kelis menesius. Pora savaiciu pries laparaskopija susirgau mmm. Gine sake pamirst kas buvo pries operacija-tipo, tas tepliojimas  po laparaskopijos ir buvo mmm  g.gif .

Cia gine sake taip? Nes mano ciklas 28 d, 8 cd dare palapraskopija, 3d.patepliojo, o 28 cd susirigau, toks vaizdas,kad lapr. net nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2010 03 16, 21:24)
Sveika, mano nelabosios mm atejo ir diena dienon nepavelavusios  schmoll.gif  Nusispjaut joms ant visu lapraskopiju ir mano dideliu vilciu  schmoll.gif
Is sio menesio sunku buvo tiketis,nes tas ciklas kazkoks neaiskus buvo. Nesuprasi kada ciklo pradzia ar vidurys. O kaip tu ? 

bye1.gif Tu cikla iki laparoskopijos turejai, o as ne schmoll.gif mano mm ateidavo be jokio grafiko, o O greiciausiai nevyko jau kelis metus.
Todel po laparoskopijos ivykusi O ir dabar laukiamos mm - man jau didziulis pasiekimas thumbup.gif O jei dar paaisketu, kad nestuke.gif tai is viso buciau devintame danguje ax.gif
Atsakyti
stai prasom, ka surinkau is diunes truputi pertvarkiau parusiavau. gaunasi mazdug taip, tik nevisas surasiau nestukes, nes nezinau kaip jom sekasi. kol kas tiek, kai turesiu laiko patikslinsiu, bet prasom prisideti visos mirksiukas.gif

Laparoskopijai ruošiasi:
duniaša 2010.03.25 Vilniaus Antakalnio klinikose, gyd. Gediminas Mečėjus
Tino 2010.03.25 Kauno Krikščioniškieji gimdymo namai, gyd. P. Vanagas
Linutas 2010 ? ? Kauno Krikščioniškieji gimdymo namai, gyd. P. Vanagas
Palaikom visaip kaip ir padrąsinam mergaites group.gif

Jau po visko laukia arba jau džiaugiasi rezultatais:

Vilniaus gimdymo namai (VGN)
Siguliukas – I-oji 2010.02.08, gyd. R. Žiobakas; endo IV, pašalintos saaugos, kiaušidžių drilingas; skirta KT

Vilniaus Antakalnio klinikos
Cold – I-oji 2009.03.02, gyd. ???;
Engle– I-oji 2009-04-22, gyd. ???;
:)Jolka– I-oji 2009-04-30, gyd. ???; endo ?
Tiffany – I-oji 2009.06.01, gyd. ???;
vaikai4 – I-oji 2010.01.21, gyd. O. Tamašauskas; endo II cista
urtike955 – I-oji 2010.02.22, gyd. O. Tamašauskas; kiaušidžių drilingas

Vilniaus greitosios pagalbos universitetinė ligoninė
akilezna – II-oji 2009.01.05, gyd. D.Vildaitė; endo II, kiaušintakių nepraeinamumas, sąaugos. nestuke.gif 2009.09.18
Kutosas– I-oji 2009.03.19, gyd. ???; kiaušintakių nepraeinamumas, sąaugos.

Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikos
JurgitaL– I-oji 2009.03.04, gyd. ???;
cyplius– I-oji 2009.03.13, gyd. ???; kiaušidžių drilingas
Clara– I-oji 2009.07.07, gyd. ???;
Nirida– I-oji 2009.12.14, gyd. ???;

Vilniaus Universitetine Raudonojo Kryžiaus ligoninė
Lin4e– I-oji 2009.05.04, gyd. ???; kiaušidžių drilingas

Baltijos ir Amerikos klinika
Skorpione20– I-oji 2009.03.25, gyd. ???;
Madissa– I-oji 2009.05.20, gyd. ???; endo II;

KMUK
dendule – I-oji 2009.03.10, gyd. prof. Radišauskiene; endo IV cista; nestuke.gif 2009.10.13
Ausraa14– I-oji 2009.04.08, gyd. ???
Boruzele07– I-oji 2009.05.27, gyd. ???; sąaugos
Mmazuliuke– I-oji 2009.05.14, gyd. ???; endo III
Neffertite– II-oji 2009.07.07, gyd. ???
Nigutee– I-oji 2009.07.08, gyd. ???
r@mke– I-oji 2010.02.23, gyd. E.Tvarijonavičienė; kiaušidžių drilingas
Ingutevi– I-oji 2010.02.25, gyd. E.Tvarijonavičienė; kiaušidžių drilingas

Kauno Krikščioniškieji gimdymo namai
Busiukas– I-oji 2008.09.08, gyd. P. Vanagas; PKS, kiaušidžių drilingas; nestuke.gif 2008.10.09 jau džiaugiasi dukryte
Saule3– II-oji 2009.04.06, gyd. P. Vanagas
Medeiva– II-oji 2009.07.09, gyd. ???;
Avilite– II-oji 2009.07.14, gyd. ???
Saule3– II-oji 2009.04.06, gyd. P. Vanagas

Klaipėdos Jūrininkų ligoninė
Braškiux– I-oji 2009.03.18, gyd. ???; endo II
Loriuxas– I-oji 2009.03.23, gyd. ???, endo II
Sidabra– I-oji 2009. 04. ?, gyd. ???, PKS, endo II
Kristepala– I-oji 2009.05.05, gyd. ???

Šiaulių GN
Heiress– I-oji 2009.05.19, gyd. ???; kiaušidžių drilingas
Mmazuliuke– II-oji 2009.11.04, gyd. ???; endo IV, sąaugos, kiaušintakių nepraeinamumas
l'orage– I-oji 2009.12.04, gyd. V. Diržauskas; kiaušidžių drilingas. nestuke.gif 2010 sausio pradžioje

Panevėžio ligoninė
Maggy– I-oji 2009.03.16, gyd. ???
Arita– I-oji 2009.07.10, gyd. ???; endo I

Trakų ligoninė
Nurija– I-oji 2009.03.30, gyd. ???; kiaušidžių drilingas. nestuke.gif

tiesa loko nesutvarkytos is uzsienio mergaites blush2.gif Bet pazadu prideti jas taip pat, kol kas tik preliminarus, ir noreciau kad butu visu ziniom pildomas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2010 03 15, 20:10)
Labutis merginos 4u.gif

Norėčiau paklausti  ax.gif o po laparaskopijos jum sanatorijos nesiūlė?Įdomu ar po šios operacijos indikuotina ar ne g.gif ?

man siule, ir as pasinaudojau .. tada dar krizes nebuvo... senbuves atimena man atrodo mano istorija blush2.gif

QUOTE(dendule @ 2010 03 15, 20:45)
o man rods priklauso nuo diagnozes reik gerai pasidomet nes gyd $ nori nes riboti siuntimai blush2.gif

siuo metu ligoniu kasos labai viska riboja.. gydytojai patys mazai begauna tu kelialapiu, todel siuo metu nebesiulo , nes po tokiu operaciju nera butinas sanatorinis, reabilitacinis gydymas. yra daug sunkesniu ligoniu.

QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 22:24)

Tokia kaip laparaskopijos ,,diagnoze" nera indikacija sanatorijai. Jeigu rastu ka nors labai rimta, salintu gimda su saaugomis ar pan tragiskus dalykus - tau butu indikuotina sanatorija, tik kiek zinau nemokama yra pacios proceduros, o apgyvendinimas bei maistas yra mokamas bet kokiu atveju.

siuo metu nebeskiria visai po laparoskopiju ar gimdos salinimo... verysad.gif nera nemokamu jokiu proceduru... visai.... ir beto nelabai kokiu ir galima po operacijos.
Papildyta:
Braškiux ir Loriuxas man atrodo nestuke.gif tiksliai nebezinau , bet lygtais g.gif
Papildyta:
Heiress Jurininku liginine pas gyd Dirzauska ir jau nestuke.gif nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
l'orage– I-oji 2009.12.04, gyd. V. Diržauskas; kiaušidžių drilingas nestuke.gif cia klp Jurininku ligonine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2010 03 16, 20:24)
Sveika, mano nelabosios mm atejo ir diena dienon nepavelavusios  schmoll.gif  Nusispjaut joms ant visu lapraskopiju ir mano dideliu vilciu  schmoll.gif
Is sio menesio sunku buvo tiketis,nes tas ciklas kazkoks neaiskus buvo. Nesuprasi kada ciklo pradzia ar vidurys. O kaip tu ?  ax.gif
Papildyta:
Cia gine sake taip? Nes mano ciklas 28 d, 8 cd dare palapraskopija, 3d.patepliojo,  o 28 cd susirigau, toks vaizdas,kad lapr. net nebuvo  g.gif

Aha, gine sake taip: sako po laparaskopijos mmm ateis arba po 3 arba po 26 dienu g.gif . Tai pas tave pgl ja atejo po 26 dienu g.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 16, 21:02)
Aha, gine sake taip: sako po laparaskopijos mmm ateis arba po 3 arba po 26 dienu  g.gif . Tai pas tave pgl ja atejo po 26 dienu g.gif  ax.gif .

Man nieko nesake, trumpai uzsuko i palata, kelis sakinius pasake ir vsio, o kadangi as dar po narkozes nelabai samoninga buvau,nelabai ka pamenu. Eisiu po savaites,gal ka daugiau pasakys. Norisi viska kuo greiciau, o iseina kaip visad lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 03 16, 15:00)
Siguliukas, kadangi mums teko pabendrauti su tuo pačiu R. Žiobaku, kilo klausimukas: Kiek laiko tau skirta KT gerti? Gavai SKT (sudėtinės kontraceptinės tabletės) ? 

man skyrė 4 ciklus gerti YAZ, bet kaip man teplioja vis dar rudai po šių mmm, pažiūrėk parašiuke blink.gif
QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 16, 16:08)
dabar liko tik MB nuraminti,o taviškis atvažiavo tik pasiimti tave į namus jau?

mano vyras turbūt ilgiausiai iš visų mane slaugė blush2.gif Ir žinokit be galo dėkinga, o jums patarčiau-jei vyrui atsiranda noras rūpintis - leiskit (čia draugo liūdna patirtis patarė-mes pasinaudojom), nes taip jiems lengviau pergyventi nerimą-manasis 2 naktis nemiegojo be 150gr doh.gif kol aš negrįžau namo, tai nuo ryto iki vakaro mane linksmino blush2.gif ligoninėj
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 16, 17:53)
Kiek maciau, tave Vilniuje operavo. Ten kiek dar domejausi, guldo-pjauna-leidzia namo ta pacia diena.

nu Žiobakas tai net į kalbas nesileido tą pačią dieną paleisti. Iškart nuteikėm minimum vieną parą pagulėt schmoll.gif

Linutas, wub.gif 4u.gif šaunuolė. Mmazuliukė šiuo metu laukiasi ir gali būt kad bus: 2.gif + 2.gif Šiandien paguldė į ligoninę, laikom kumštukus. Tiesa jai nepraeinamas TIK kairysis kiaušintakis, čia po 2-os operacijos patvirtinta.
Atsakyti