Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu nešioti paprasto metalo auskarų :(

Sveikutes, manau ne viena turite tokia problemele, negalite nesioti kitokiu auskaru nei auksiniai ar sidabriniai.

Kazkaip visai buvau uzmirsusi ta reikala, auskaru beveik nenesiojau, bet pries pora dienu susigundziau, nusipirkau dvi poras graziu ilgu su akutemis (imituoja senovinius), auskaru. atrodo fantastiskai wub.gif , tik beda, metalas tai turbut kokia gelezis, po pusvalandzio prasideda niezulys, ausys kaista. tenka issiverti.

bandziau padengti nagu laku, bet gal blogai pasidenge, nelabai padeda.

gal kas turite ideju, nes nebesugalvoju ka daryti.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 29 lapkričio 2005 - 16:31
Idėjų, deja, čia daug nebus, nes jei žmogus alergiškas kokiam nors metalui jo geriausia nenešioti. Vienintelė idėja, kuri ateina į galvą, nueiti pas juvelyrą ir paprašyti, kad tą auskaro dalį, kurią kiši į ausį išlietų iš sidabro/aukso, aišku kainuos pinigėlių, bet neįsivaizduoju, ką daugiau galima padaryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 29, 17:30)
Sveikutes, manau ne viena turite tokia problemele, negalite nesioti kitokiu auskaru nei auksiniai ar sidabriniai.

Kazkaip visai buvau uzmirsusi ta reikala, auskaru beveik nenesiojau, bet pries pora dienu susigundziau, nusipirkau dvi poras graziu ilgu su akutemis (imituoja senovinius), auskaru. atrodo fantastiskai  wub.gif , tik beda, metalas tai turbut kokia gelezis, po pusvalandzio prasideda niezulys, ausys kaista. tenka issiverti.

bandziau padengti nagu laku, bet gal blogai pasidenge, nelabai padeda.

gal kas turite ideju, nes nebesugalvoju ka daryti.... verysad.gif  verysad.gif

Gal galima nunesti i kokia juvelyriniu dirbiniu taisykla ir ten parinktu auseles sidabrines tiems auskarams?

As pati tai buvau kazkada tiesiog nuo kitu auskaru nuemusi tas auseles ir pakeiciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaliuoke: 29 lapkričio 2005 - 16:55
na vat toki varianta ir as buvau sugalvojusi, tik pas mane nera pakabinamu auskaru, visi prie ausies. tai teks kokius nusipirkti, kur galima prikabinti prie auseliu bet ka... tik spalva vat nelabai atitinka...
Atsakyti

as isvis jau negaliu jokiu auskaru nesioti... g.gif
gal cia tik kokia medike ka patart galetu,ot jauciu,kad klipsus teks nesiot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciociosan @ 2005 11 29, 17:29)
as isvis jau negaliu jokiu auskaru nesioti... g.gif
gal cia tik kokia medike ka patart galetu,ot jauciu,kad klipsus teks nesiot doh.gif

o tau alegija nuo visu metalu? blink.gif
Atsakyti
Esu girdėjusi, kad kartais padeda, jei padengi metalą bespalviu laku g.gif
aš pati nešioju tik sidabrinius papuošalus - auksiniu nemėgstu (panešiosiu, kai būsiu didelė ir protinga), o uždirbu pakankamai, mkai nepirkti geležiukų smile.gif
Atsakyti
Deje nelabai rasi ko gero išeitį verysad.gif Ir aš turiu ir mano mama tokią bėdą. Kažkada tarėmės su medike, tai ji sakė, kad jei organizmas netoleruoja tai nieko ir nebepadarysi sad.gif Dar gali bandyti prieš įsiveriant auskarus išdezinfekuoti juos (spirite ar perokside). Aš va įmetu prieš pasipuošimą keletai minučių, na tai vakarą ištempiu.
Atsakyti
cia kazkas uzsimine, kad pakankamai uzdirba, kad nepirktu geleziuku..... as siandien pabusiu furija, nes buhalterija Rygos balzamo man is ryto i arbata pripyle tongue.gif taip kad nekreipikit pre daug demesio i sekanti pasisakyma biggrin.gif biggrin.gif

ne piniguose esme. jei as rasciau ka nors man patinkancio is tauriu metalu, nusipirkciau be problemu. taciau tokiu Lietuvoje papuosalu, kokiu as noreciau, is tauriuju metalu, su ziburiu nerasi. plius, sidabro as nemegstu, nepatinka saltos spalvos, ir kazkaip keistai mane veikia.

ir dar, isivaizduoju, kiek svertu kokiu 5 cm ilgio auksiniai auskarai ........ lieka zalvaris smile.gif

turiu visokiu auskaru auksiniu, sidabriniu, bet jie visi guli nenesiojami, periodiskai mamai isiulau.
Siais paprastuciais susigundziau, nes jie senovinio stiliaus, o del tokio alpstu wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 29, 22:14)
cia kazkas uzsimine, kad pakankamai uzdirba, kad nepirktu geleziuku..... as siandien pabusiu furija, nes buhalterija Rygos balzamo man is ryto i arbata pripyle tongue.gif taip kad nekreipikit pre daug demesio i sekanti pasisakyma biggrin.gif biggrin.gif

Man irgi kažko tik iš vakaro įpylė.... smile.gif
aš ten ne visai aiškiai pasisakiau (jau matyt buvo įpylę), gerai jei žmogus neturi problemų irgali nešioti viską - tada tikrai ne kainoje esmė thumbup.gif o jei dar randi tobulus auskarus už prieinama kainą tada iš vis cool drinks_cheers.gif
bet jei yr problema - tai reikia arba paprasčiausiai vengti bet kokių galimybių išprovokuoti alergiją - telieka pirkti tik sąlyginai brangius papuošalus, arba nešioti patinkančius, bet nuolat kovoti su lergijos pasekmėmis smile.gif
Nuotakų temoje kažkuri pasiguodė, kad labai norėjosi kažko į ausis, tai užsidėjo klipsus, kurie nuspaudė iki kraujo, nu bet ko gi dėl grožio neiškentėsi nail.gif
Atsakyti

QUOTE(Jasnenka @ 2005 11 30, 09:26)
Man irgi kažko tik iš vakaro įpylė.... smile.gif
aš ten ne visai aiškiai pasisakiau (jau matyt buvo įpylę), gerai jei žmogus neturi problemų irgali nešioti viską - tada tikrai ne kainoje esmė  thumbup.gif  o jei dar randi tobulus auskarus už prieinama kainą tada iš vis cool  drinks_cheers.gif
bet jei yr problema - tai reikia arba paprasčiausiai vengti bet kokių galimybių išprovokuoti alergiją - telieka pirkti tik sąlyginai brangius papuošalus, arba nešioti patinkančius, bet nuolat kovoti su lergijos pasekmėmis smile.gif
Nuotakų temoje kažkuri pasiguodė, kad labai norėjosi kažko į ausis, tai užsidėjo klipsus, kurie nuspaudė iki kraujo, nu bet ko gi dėl grožio neiškentėsi  nail.gif

blink.gif oi , ne, nekentesiu tikrai, vienintele kancia del grozio, kuria pripazistu, tai aukstakulniai thumbup.gif . o visa kita man siaubas - visokios depiliacijos vasku, epiliatoriais ir tt. siaip kantri esu viskam ir skausmui, tik ne niezuliui...

ojojoj, kaip ausys kaista.... blink.gif

uztai ir auskarus issiveriu po pusvalandzio. lakas nelabai padejo, reiks nusipirkt kokius papigiai sidabriukus, juos sugadint ir prisegt savo graziuosius auskarus prie ju iverimo ... thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi ne per seniausiai turėjau tokią bėdą - 2 metus nešiojau visokius auskarus - ir auksinius, ir sidabrinius, ir bižuterinius. Žodžiu, viskas buvo thumbup.gif . Staiga nei iš šio, nei iš to, mano auselės nusprendė nepriimti JOKIO METALO auskarų verysad.gif Jos kaito, niežtėjo ir t.t. verysad.gif O kaip tik nusipirkau nerealius bižuterinius auskarus (ilgus ir sunkius) ir šakės, ausys užprotestavo blink.gif Ir ko aš tik nedariau, kuom tik jų netepiau - niekas nepadėjo. Buvau visai išsivėrusi, tada ir be auskarų būdamos mano ausys toliau sau sėkmingai niežtėjo ir kaito g.gif Bet įsigijau aš grožio salone gydomuosius auskarus, juos panešiojau porą savaičių, kosmetologė dar rekomendavo auskaro galiuką patepti aliejumi g.gif Ir ką gi, dabar mano ausyse sėkmingai kabo tie dideli sunkūs auskarai iš bižuterijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trampampam: 30 lapkričio 2005 - 09:39