Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu nešioti paprasto metalo auskarų :(

Aš ir paprastų negaliu nešioti, tai užsidedu tik retom progom... O šiaip auskarų nemėgstu, turiu paprastus sidabrinius burbuliukus ir niekada jų neišsisegu.
Atsakyti
aš džiaugiuos kad galiu viską nešiot, beto džiaugiuos kad galiu savo klienčių atneštų auskarų galiukus pakeist, tai laimingos išeina kad gali bet kokius auskarus nusipirkt, gi lengvai galima pakeisti smile.gif
nors kai ilgai nešioju tai ir man prasideda toks niežuliukas, tai ir draugė va patarė, užsidėti kažkuriam laikui, nakčiai sidabriukus mažiukus kad aprimtų ausytė huh.gif ir nereikia visa dieną apskritai vaikščiot su auskarais ir ausyčių vargint, kai įžengiu į namus iškart nusiimu auskarus..
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2010 09 08, 18:50)
nors kai ilgai nešioju tai ir man prasideda toks niežuliukas

Kas netoleruoja paprasto metalo, tai dažniausiai ne niežtėti ausis pradeda, o pūliuoti...

Labai gera mintis pakeisti auskarų galiukus! mirksiukas.gif
Atsakyti
gerai, kad tik ausys reaguoja. O man nuo džinsų sagų visą pilvą išberia, niežtėt pradeda, siaubas. Geresnės kokybė džinsuose sagos greičiausiai neturi to būtent metalo, kuris alergizuoja. smile.gif Berods nikelis yra viso to kaltininkas.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 19:06)
gerai, kad tik ausys reaguoja. O man nuo džinsų sagų visą pilvą išberia, niežtėt pradeda, siaubas. Geresnės kokybė džinsuose sagos greičiausiai neturi to būtent metalo, kuris alergizuoja. smile.gif  Berods nikelis yra viso to kaltininkas.

Tikrai taip, nikelis smile.gif Ash irgi turejau tokia alergija, negaledavau nei dzinsu nesiot, nei grandineliu bizuteriniu, nei tuo labiau auskaru, bet kazkaip praejo netiketai g.gif Shiaip dzinsu saga uzlakuodavau permatomu laku ish vidaus, padedavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš visai nejautri. Galiu nešioti bet ką, na, aišku nešiojant visą dieną paprasto metalo auskarus, parausta ausytė, tai stengiuosi grįžus namo, iškart išsiimti. mirksiukas.gif
Atsakyti
net nemaniau kad būna taip kad ir veiduką beria ir nuo džinsų.. man atrodo turi būt kažkokia priemonė tokiem dalykam, negi mokslininkai nesuprantu kokia būtų puiki rinka clap_1.gif
Atsakyti
O įmanoma tą organizmą kaip nors apgauti, kad priimtų svetimkūnius? Anksčiau tik gydomuosius ir auksinius galėjau nešioti, dabar kažkodėl ir auksinių priimti nenori. Mane beria ir nuo visokių grandinėlių. Bandžiau pasinaudoti kažkieno patarimu ir užlakuoti veriamą dalį nagų laku, kad nebūtų kontakto su metalu, vis tiek tas pats. verysad.gif
Atsakyti