Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(*smile* @ 2010 03 15, 22:52)
Ačiū už patarimus smile.gif eisiu prieš miegą atsargiai atsargiai išsivalyt... smile.gif

O kada jums jau pradėjo skaudėt dantis? Tą pačią dieną po uždėjimo ar vėliau? Mane prigąsdino, kad šiandien turėtų labai skaudėt, bet kaip nėra to skausmo, taip nėr  lotuliukas.gif  net keista...  g.gif

Man skaudėjo sekančią dieną, bet ne tiek kad vaistų reiktų, tik taip sakyčiau smarkokai maudė, ypač bandant kramtyt - pirmom dienom tai iššūkis biggrin.gif Bet po poros dienų viskas susitvarkė. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 15, 22:55)
Man skaudėjo sekančią dieną, bet ne tiek kad vaistų reiktų, tik taip sakyčiau smarkokai maudė, ypač bandant kramtyt - pirmom dienom tai iššūkis  biggrin.gif Bet po poros dienų viskas susitvarkė.  wink.gif

Aš tai visokių jogurtukų prisipirkau, tirštų sriubų, bananų ir pan. kad nereiktų daug kramtyt biggrin.gif kolkas tai atrodo visiškai neįmanomas dalykas lotuliukas.gif
Atsakyti
Man kadangi is pat ryto uzdejo(9 jau su breketais buvau),tai jau nuo 3 skaudejo rolleyes.gif Kai cia paskaitau atrodo kokia as lepi unsure.gif Visom skauda po kelias dienas,po uzdejimo irgi skausmo nejauciat biggrin.gif As jau po val po isejimo jauciau kaip man verzia viska lotuliukas.gif Kai abi vielas pakeicia tai kokia savaite negaliu kramtyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 03 15, 22:32)
Man kadangi is pat ryto uzdejo(9 jau su breketais buvau),tai jau nuo 3 skaudejo rolleyes.gif  Kai cia paskaitau atrodo kokia as lepi unsure.gif  Visom skauda po kelias dienas,po uzdejimo irgi skausmo nejauciat biggrin.gif  As jau po val po isejimo jauciau kaip man verzia viska lotuliukas.gif Kai abi vielas pakeicia tai kokia savaite negaliu kramtyt ax.gif

man ir panasei sad.gif biggrin.gif ir dbr taip skauda sone... sad.gif
Atsakyti
Man tai vakar pradėjo labai skaudėt, ir labai keista, nes po paveržimo jau kokios 3 savaitės praėjo smile.gif nesupaisysi kaip ten veikia tie breketai...
Atsakyti
Man jau senokai nieko neskauda g.gif po paverzimu irgi jokio tempimo ar skausmu unsure.gif net neatsimenu koks tai jausmas ax.gif
Atsakyti
Atėjau pasidžiaugti!! bigsmile.gif ax.gif Visą naktį nebuvo jokių skausmų, miegojau ramiai kaip kūdikis biggrin.gif net negaliu patikėt, kad aš jau su breketais biggrin.gif
Atsakyti
Man vakar 9 ryto užveržė, tai po poros valandų pajutau maudimą, bet dar nestiprų, tik apie 20h vakaro pradėjo labiau skaudėt. Ir dabar skauda. Turbūt dar kokias tris dienas skaudės smile.gif

beprotiskai_fantastiska, žiūrėjau tavo foto fotki.com, nu man tai normaliai atrodo tie dantukai, sutvarkys viską ir nekris tikrai į akis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 03 16, 08:25)
Atėjau pasidžiaugti!!  bigsmile.gif  ax.gif  Visą naktį nebuvo jokių skausmų, miegojau ramiai kaip kūdikis biggrin.gif net negaliu patikėt, kad aš jau su breketais biggrin.gif

SvEiKiNu pasipuosus dantukus smile.gif

Man irgi po uzdejimo kazkaip labai neskaudejo. Uzdejo 9 ryte, tai vakare kai sukasdavau dantis jauciau juos. po valymo irgi kokias 5 min jausdavau, kad tempia kazkas, bet nieko ypatingo. as jau ir nevinausi, atrode nieks nevyksta. labiausiai skaudejo po 3 paverzimo. o dabar jau vel nebeskauda kai paverzia... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 16 kovo 2010 - 10:01
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 16, 10:25)

beprotiskai_fantastiska, žiūrėjau tavo foto fotki.com, nu man tai normaliai atrodo tie dantukai, sutvarkys viską ir nekris tikrai į akis  drinks_cheers.gif

Sakai.. Na gal kitiem nekris i akis, aš tai aišku skirtumą matysiu biggrin.gif bet turbut neverta tą implantą dėt, nes ir finansiškai, ir šeip netikras dantis lieka netikru... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 16, 10:02)
Sakai.. Na gal kitiem nekris i akis, aš tai aišku skirtumą matysiu  biggrin.gif bet turbut neverta tą implantą dėt, nes ir finansiškai, ir šeip netikras dantis lieka netikru...  schmoll.gif

blogiau nei buvo tikrai nebus. o ir šiaip manau kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 16, 09:25)

beprotiskai_fantastiska, žiūrėjau tavo foto fotki.com, nu man tai normaliai atrodo tie dantukai, sutvarkys viską ir nekris tikrai į akis  drinks_cheers.gif

as irgi taip manau thumb_yello.gif friends.gif
Atsakyti