Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(breketininke @ 2010 03 20, 15:54)
as dabar skaitau, kiek jus mokat uz vizitus ir pagalvoju, kad gal kazka ne taip esu supratus..... man pasake, kad gydymas kainuos 6100, tai cia tik berekatai ar ir vieluciu paverzimas? jau nieko nebesuprantu, negi dar papildomai mokesiu uz vielutes? gal galit pasakyti tos, kurios kas menesi moka lygiom dalim smile.gif
mano berketai bus damon.

o kiek grynai uz breketus mokesi?man tai damon ant vieno zandikaulio isejo 2000lt :rolleyes:manau tau paskaiciavo is viso,nes tik breketai tiek nekainuoja damon smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brendy: 20 kovo 2010 - 15:16
QUOTE(Brendy @ 2010 03 20, 14:12)
man tai sake kad bus 3 paverzimai ar ten lanko keitimai ant virsutinio zandikaulio,tai galvoju per mazai apsilankymu cia g.gif  nes kiekvienas tas lanko pakeitimas ar kas ten 200lt.tai nzn unsure.gif
gal cia ant durniaus pasake kad tik tiek vizitu,is viso gautusi 6 tai nezinau cia daug ar mazai per visa laikotarpi g.gif

aš nesuprantu, kaip gali nustyti tikslų skaičių kiek bus paveržimų, gal kažk ne taip supratai? nes gydytojas negali žinoti, kaip tau dantukai judės. pvz kai man reikėjo atitraukti dantuką į priekį, tai iš pradžių neklijavo ant jo breketo, tik tokią gumelę uždėjo, užrašė kitam vizitui ir jau aš galvojau, kad šį kartą užklijuos ant to dantuko breketą, bet gydytoja pamatė, kad jis per mažai pajudėjo ir nieko kol kas negalėjo daryti. Tai va čia toks pavyzdys - aš nesuprantu kaip gydytrojas gali žinoti kiek tau ko nusimato g.gif

QUOTE(breketininke @ 2010 03 20, 14:54)
as dabar skaitau, kiek jus mokat uz vizitus ir pagalvoju, kad gal kazka ne taip esu supratus..... man pasake, kad gydymas kainuos 6100, tai cia tik berekatai ar ir vieluciu paverzimas? jau nieko nebesuprantu, negi dar papildomai mokesiu uz vielutes? gal galit pasakyti tos, kurios kas menesi moka lygiom dalim smile.gif
mano berketai bus damon.

Dėl kainų irgi įdomiai. Man nesakė, kiek man kainuos, todėl kai jūs pasakot sumą, man labai įdomu būna, iš kur tokie tikslūs skaičiai - juk kaip jau minėjau anksčiau, gydytojas negali žinoti kiek, ko ir kada reikės daryti g.gif arba suplanuoja 2 metus nešiojimo, bet daugumai tie du metai prasitęsia dar metams, tai vėl tuos metus reikia mokėti už vizitus. Na nebent kitaip yra toms, kurios jau iš karto visą sumą sumokėjusios ir atėjus į vizitus joms nieko nebereikia mokėti. Aš asmeniškai moku po kiekvieno vizito, o suma priklauso nuo įdėto darbo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 20, 16:15)
aš nesuprantu, kaip gali nustyti tikslų skaičių kiek bus paveržimų, gal kažk ne taip supratai? nes gydytojas negali žinoti, kaip tau dantukai judės. pvz kai man reikėjo atitraukti dantuką į priekį, tai iš pradžių neklijavo ant jo breketo, tik tokią gumelę uždėjo, užrašė kitam vizitui ir jau aš galvojau, kad šį kartą užklijuos ant to dantuko breketą, bet gydytoja pamatė, kad jis per mažai pajudėjo ir nieko kol kas negalėjo daryti. Tai va čia toks pavyzdys - aš nesuprantu kaip gydytrojas gali žinoti kiek tau ko nusimato  g.gif
Dėl kainų irgi įdomiai. Man nesakė, kiek man kainuos, todėl kai jūs pasakot sumą, man labai įdomu būna, iš kur tokie tikslūs skaičiai - juk kaip jau minėjau anksčiau, gydytojas negali žinoti kiek, ko ir kada reikės daryti  g.gif  arba suplanuoja 2 metus nešiojimo, bet daugumai tie du metai prasitęsia dar metams, tai vėl tuos metus reikia mokėti už vizitus. Na nebent kitaip yra toms, kurios jau iš karto visą sumą sumokėjusios ir atėjus į vizitus joms nieko nebereikia mokėti. Aš asmeniškai moku po kiekvieno vizito, o suma priklauso nuo įdėto darbo  rolleyes.gif

man pasake: planas 18 men, suma 6100, kas menesi 338 lt smile.gif sake, jei gydymas uzsitestu, papildomai nereiketu moket, o jei baigtu anksciau - reiktu visa suma sumoket paskutini menesi (nu sakysim likuti - 600 lt). tai is to sprendziu,m kad cia jau suma su paverzimais, vielutemis ir panasiai...
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 20, 16:15)
aš nesuprantu, kaip gali nustyti tikslų skaičių kiek bus paveržimų, gal kažk ne taip supratai? nes gydytojas negali žinoti, kaip tau dantukai judės. pvz kai man reikėjo atitraukti dantuką į priekį, tai iš pradžių neklijavo ant jo breketo, tik tokią gumelę uždėjo, užrašė kitam vizitui ir jau aš galvojau, kad šį kartą užklijuos ant to dantuko breketą, bet gydytoja pamatė, kad jis per mažai pajudėjo ir nieko kol kas negalėjo daryti. Tai va čia toks pavyzdys - aš nesuprantu kaip gydytrojas gali žinoti kiek tau ko nusimato  g.gif

As irgi tiesa sakant nesuprantu kaip galima tiksliai numatyti,kai pasake kad ant vieno zandikaulio 3 paverzimai tai kazkaip nekreipiau demesio,bet dabar pagalvojus gal tik taip pasake kad neapsigalvociau biggrin.gif o jeigu skambinsiu paklausti galvos isprotejau,nes anksciau as jos klausiau apie tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 20, 15:18)
man pasake: planas 18 men, suma 6100, kas menesi 338 lt smile.gif sake, jei gydymas uzsitestu, papildomai nereiketu moket, o jei baigtu anksciau - reiktu visa suma sumoket paskutini menesi (nu sakysim likuti - 600 lt). tai is to sprendziu,m kad cia jau suma su paverzimais, vielutemis ir panasiai...

tai turbūt panašiai gaunas kaip ir nenusakant sumos g.gif nes man viršuj breketai kainavo 1500, apačioj kainuos tiek pat, viso už abu žandikaulius bus 3000 lt. O paveržimai kainuoja iki 100 lt man, dažniausiai 50. Tai tą sumą, kurią aš moku padauginus iš 18 mėnesių panašiai ir gaunas (+/- 900 lt, bet kai uždės man apačią, kainuos perpus brangiau). Tai manau čia viskas panašiai ax.gif
Atsakyti
O Kavytė dar be apačios? blink.gif
Atsakyti
Kavytė dar be apačios kiek žinau biggrin.gif
Atsakyti
Ot ta Kavytė laimės paukštis thumbup.gif
Atsakyti
Kokios laimės, kokios laimės rolleyes.gif
Noriu kad sudėtų, kuo greičiau sudės, tuo greičiau nuims bigsmile.gif Iš tikrųjų su gydytoja dar apie sudėjimo datą nekalbėjom, bet kai jau man tai "grės", tai turbūt iš karto ir pasakys drinks_cheers.gif Kol kas apačios negalėjo klijuot, nes sąkandis per gilus - sakė, kad sukandus nukąsčiau visus apatinius breketus, ir dar viena priežastis - nori iš pradžių viršų sutvarkyti, tik tada apačią klijuot, nes pas mane tokia neeilinė situacija - nėra antrukų ir vienas dantukas gomury buvo, kurį dabar ir bandom atstumti. Jau tikiuos per kitą vizitą bus atsistūmęs drinks_cheers.gif
Atsakyti
beje gal ji zino tokius atvejus kaip mano,3 paverzimai bet laiko tarpas 2 men.tai gal nrml gaunas blush2.gif smile.gif is viso laikotarpis gaunasi 6 men g.gif vienu zodziu pasiklausiu as tos gydytojos issamiau kad paiskintu,gaila kad cia mazai kaip suprantu damon breketus nesiojanciu paneliu arba neaktyvios yra;) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 20, 17:19)
beje gal ji zino tokius atvejus kaip mano,3 paverzimai bet laiko tarpas 2 men.tai gal nrml gaunas blush2.gif  smile.gif is viso laikotarpis gaunasi 6 men g.gif vienu zodziu pasiklausiu as tos gydytojos issamiau kad paiskintu,gaila kad cia mazai kaip suprantu damon breketus nesiojanciu paneliu arba neaktyvios yra;) cool.gif

man sake kad dantukus sutvarkys per 6 men idealiai, ta prasme istiesins, o paskui sakandi griebsim taisyti. vizitai kas 6-7 sav. tai is viso ir gaunasi kad buvo 3 paverzimai (kaip tau ir zadejo) tai gal viskas gerai: 3 paverzimai is viso, o paskui sakandzio bedos bus salinamos g.gif
kol kas mano gyd neapsiriko. greit bus 6 men ir sekancio vizito metu virsuj nieko nejudins,tik apacioj 16 viela i 18 pakeis ir tarpuka uztrauks. ir vsio. tada prasides vargai su sakandziu.

Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 20, 16:28)
Kokios laimės, kokios laimės  rolleyes.gif
Noriu kad sudėtų, kuo greičiau sudės, tuo greičiau nuims  bigsmile.gif Iš tikrųjų su gydytoja dar apie sudėjimo datą nekalbėjom, bet kai jau man tai "grės", tai turbūt iš karto ir pasakys  drinks_cheers.gif  Kol kas apačios negalėjo klijuot, nes sąkandis per gilus - sakė, kad sukandus nukąsčiau visus apatinius breketus, ir dar viena priežastis - nori iš pradžių viršų sutvarkyti, tik tada apačią klijuot, nes pas mane tokia neeilinė situacija - nėra antrukų ir vienas dantukas gomury buvo, kurį dabar ir bandom atstumti. Jau tikiuos per kitą vizitą bus atsistūmęs  drinks_cheers.gif

man tas pats buvo,pas mane dar dantukai palinke i vidu buvo doh.gif tai kai suklijavo apacia tai uzlipde toookiu kalnelius kad nenukasciau breketu. paskui kol "sukramciau" kalnelius dantukai atsistate i gera lanka ir atsirado tarpas tarp dantu,tai kai sukandu dantusikai nesiliecia. yess.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 20, 11:38)
Po operacijos mano burnoj bus neblogas automobilis  biggrin.gif

Beje, aš už vielos pakeitimą, paveržimą ir separacines gumytes sumokėjau 140 Lt. Kažkaip labai jau brangiai man pasirodė  unsure.gif Tai kas bus, kai abiems žandikauliams breketukus verš ir vielas keis  unsure.gif

160 ir mokesi nes as irgi pradzioj sumokejau (dare ta pati) 130, o dabar po 160 stafke gaunasi ax.gif paziuresiu kiek reikes moket kai tik apacioj keis viela g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 20 kovo 2010 - 18:41
QUOTE(natale @ 2010 03 20, 19:44)
man sake kad dantukus sutvarkys per 6 men idealiai, ta prasme istiesins, o paskui sakandi griebsim taisyti. vizitai kas 6-7 sav. tai is viso ir gaunasi kad buvo 3 paverzimai (kaip tau ir zadejo) tai gal viskas gerai: 3 paverzimai is viso, o paskui sakandzio bedos bus salinamos  g.gif
kol kas mano gyd neapsiriko. greit bus 6 men ir sekancio vizito metu virsuj nieko nejudins,tik apacioj 16 viela i 18 pakeis ir tarpuka uztrauks. ir vsio. tada prasides vargai su sakandziu.

is dalies nuraminai mane biggrin.gif tada neskambinsiu jai,o palauksiu iki sekancio vizito ir viska issiaiskinsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brendy: 20 kovo 2010 - 18:53