QUOTE(Brendy @ 2010 03 20, 17:19)
beje gal ji zino tokius atvejus kaip mano,3 paverzimai bet laiko tarpas 2 men.tai gal nrml gaunas

is viso laikotarpis gaunasi 6 men

vienu zodziu pasiklausiu as tos gydytojos issamiau kad paiskintu,gaila kad cia mazai kaip suprantu damon breketus nesiojanciu paneliu arba neaktyvios yra;)
man sake kad dantukus sutvarkys per 6 men idealiai, ta prasme istiesins, o paskui sakandi griebsim taisyti. vizitai kas 6-7 sav. tai is viso ir gaunasi kad buvo 3 paverzimai (kaip tau ir zadejo) tai gal viskas gerai: 3 paverzimai is viso, o paskui sakandzio bedos bus salinamos
kol kas mano gyd neapsiriko. greit bus 6 men ir sekancio vizito metu virsuj nieko nejudins,tik apacioj 16 viela i 18 pakeis ir tarpuka uztrauks. ir vsio. tada prasides vargai su sakandziu.
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 20, 16:28)
Kokios laimės, kokios laimės
Noriu kad sudėtų, kuo greičiau sudės, tuo greičiau nuims

Iš tikrųjų su gydytoja dar apie sudėjimo datą nekalbėjom, bet kai jau man tai "grės", tai turbūt iš karto ir pasakys

Kol kas
apačios negalėjo klijuot, nes sąkandis per gilus - sakė, kad sukandus nukąsčiau visus apatinius breketus, ir dar viena priežastis - nori iš pradžių viršų sutvarkyti, tik tada apačią klijuot, nes pas mane tokia neeilinė situacija - nėra antrukų ir vienas dantukas gomury buvo, kurį dabar ir bandom atstumti. Jau tikiuos per kitą vizitą bus atsistūmęs
man tas pats buvo,pas mane dar dantukai palinke i vidu buvo

tai kai suklijavo apacia tai uzlipde toookiu kalnelius kad nenukasciau breketu. paskui kol "sukramciau" kalnelius dantukai atsistate i gera lanka ir atsirado tarpas tarp dantu,tai kai sukandu dantusikai nesiliecia.
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 20, 11:38)
Po operacijos mano burnoj bus neblogas automobilis
Beje, aš už vielos pakeitimą, paveržimą ir separacines gumytes sumokėjau 140 Lt. Kažkaip labai jau brangiai man pasirodė

Tai kas bus, kai abiems žandikauliams breketukus verš ir vielas keis
160 ir mokesi nes as irgi pradzioj sumokejau (dare ta pati) 130, o dabar po 160 stafke gaunasi

paziuresiu kiek reikes moket kai tik apacioj keis viela