Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 13:13)
doh.gif  kaip galima gyvenimo neturėt dėl breketų  doh.gif  panos !!! kojas turit, rankas turit, esat sveikos, invalido vežimėly nesėdit, ligos patale negulit? Kame bėdos? Breketai jums suteikia tik šarmo! Tame reikia įžvelgti tik pliusą! Kad jūsų šypseną pamatytų simpatiškas vaikinukas ir pasakytų "matei tą merginą su nuostabia šypsena? ji kažkuo ypatinga"

Baikit taip pesimistiškai save nuteikinėti, kaip mes jausimės, tokias mus ir aplinkiniai matys  mirksiukas.gif

auksiniai zodziai Kavyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 14:13)
doh.gif  kaip galima gyvenimo neturėt dėl breketų  doh.gif  panos !!! kojas turit, rankas turit, esat sveikos, invalido vežimėly nesėdit, ligos patale negulit? Kame bėdos? Breketai jums suteikia tik šarmo! Tame reikia įžvelgti tik pliusą! Kad jūsų šypseną pamatytų simpatiškas vaikinukas ir pasakytų "matei tą merginą su nuostabia šypsena? ji kažkuo ypatinga"

Baikit taip pesimistiškai save nuteikinėti, kaip mes jausimės, tokias mus ir aplinkiniai matys  mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

dziaukites kad turit galimybes tuos dantukus susitvarkyti smile.gif as kolkas juose matau tik pliusus, nes paziurejus kaip jie atrode man baisu darosi.. ir tikrai dziaugiuosi kad juos turiu smile.gif nors buvo dienu, kai verkiau nes skaudejo, tryne ir zaizdu buvo begale burnoje, ir galvojau mintyse kad jei galeciau tai dbr nusiimciau, ir nevalgiau savaitem, nes skaudedavo, bet kai viskas praeina, kai viska iskenti, tai atrodo niekis ir dziaugiesi toliau savo breketukais smile.gif

jus man pasakykit: jus sau grazesnes su kreivais dantimis? ar su breketais bet lygejanciai dantukais??? a?

as galiu atsakyt, as sau grazesne su breketais ir jau beveik lygiais dantukais ! smile.gif
Atsakyti
Tai va, kad mano dantys lygūs doh.gif Gal dėl to aš čia labiausiai ir nervuojuosi biggrin.gif

Bet iš tiesų tai matau, koks mano blogas sąkandis ir kaip man tai kliūna kuo toliau, tuo labiau, todėl labai labai noriu visą likusį gyvenimą praleisti turėdama proporcingą veidą wub.gif

p.s. aplinkiniai mano veide nemato jokio blogio, bet aš pati labai matau, ypač nuotraukose doh.gif Kaip man sakė Simonas: po operacijos aš žinosiu, kas pasikeitė, tu irgi žinosi, o visi aplinkiniai žiūrės ir galvos "kažkas kitaip, bet nesuprantam, kas" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amelie*: 24 kovo 2010 - 15:00
Jūs mergaitės pasakykit man, kodėl visos sakot, kad nusiėmus breketus turėsite holivudines šypsenas? 4u.gif

Aš manau, kad tiesūs dantys yra tik vienas gražios šypsenos komponentas..nes dantų forma, jų prisiderinimas prie veido yra ne ką mažiau svarbu, o ką jau kalbėti apie dantų spalvą..

Na aišku, svarbu nuteikt save optimistiškai ir žingsnis po žingsnio žengti tikslo link..užtai aš rimtai nutariau savo zūbam paskelbt džichadą, kad iš tokios smile.gif šypsenos būtų tokia biggrin.gif
Atsakyti
Man geriausią paskatinimą mano odontologė pasakė, kai apsisprendžiau dėtis breketus, sako "Dabar visi kai nusišypsosi, sakys - va šita prie "babkių" turbūt, kad sau tokį brangų malonumą leido" biggrin.gif biggrin.gif nes pvz aš ir anksčiau kai dar neturėjau galimybių dėtis dėl finansų, kai pamatydavau kitus su breketais, galvodavau kad va, jie tai turtingi turbut biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 15:00)
Man geriausią paskatinimą mano odontologė pasakė, kai apsisprendžiau dėtis breketus, sako "Dabar visi kai nusišypsosi, sakys - va šita prie "babkių" turbūt, kad sau tokį brangų malonumą leido"  biggrin.gif  biggrin.gif nes pvz aš ir anksčiau kai dar neturėjau galimybių dėtis dėl finansų, kai pamatydavau kitus su breketais, galvodavau kad va, jie tai turtingi turbut  biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 15:00)
Man geriausią paskatinimą mano odontologė pasakė, kai apsisprendžiau dėtis breketus, sako "Dabar visi kai nusišypsosi, sakys - va šita prie "babkių" turbūt, kad sau tokį brangų malonumą leido"  biggrin.gif  biggrin.gif nes pvz aš ir anksčiau kai dar neturėjau galimybių dėtis dėl finansų, kai pamatydavau kitus su breketais, galvodavau kad va, jie tai turtingi turbut  biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif

man ta pati sake drauge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 15:59)
Kaip man sakė Simonas: po operacijos aš žinosiu, kas pasikeitė, tu irgi žinosi, o visi aplinkiniai žiūrės ir galvos "kažkas kitaip, bet nesuprantam, kas"  biggrin.gif

Man tą patį Simonas sakė lotuliukas.gif Užtat ir apsisprendžiau darytis biggrin.gif Nors realiai tai man nepatinka tik mano dantys verysad.gif o dėl veido estetikos, ar blogo skandžio kažkaip net niekada nesusimasčiau g.gif
Bet, kadangi holiwudo šypsena garantuota tik po operacijos....tai ryžausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kavyte,tu labai teisingai parasei,patiko man tavo pamastymas smile.gif
as lekiu i vizita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 16:20)
Kavyte,tu labai teisingai parasei,patiko man tavo pamastymas smile.gif
as lekiu i vizita  ax.gif

lauksim ziniu wink.gif sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Svajaaa gris be breketu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 16:49)