Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(natale @ 2010 03 24, 20:56)
Ale tikrai kokie grazus dantukai  bigsmile.gif  mano ne tokie  unsure.gif  kas sake kad grazus melavo user posted image

tau tik 6 menesiukai dar ,nereikia noreti ,tu palauk dar metus va tada bus nearelu 4u.gif
Atsakyti
apacia

user posted image

virsus ir kalneliai matosi biggrin.gif

user posted image

user posted image

centras biski neatitinka sad.gif

user posted image

o cia elastikas smile.gif

user posted image
user posted image

stai koks vaizad po metu ir beveik 7men smile.gif
Atsakyti
O kodėl man nededa rožinių gumyčių verysad.gif Kaip norėčiau wub.gif
Atsakyti
justyt,primink man,tau trauke virsuj dantis?gaila,kad neidejai sukandus dantukus verysad.gif bet viskas labbai grazu,dar tau prieki manau vistiek paslifuos sulygins ir tada super viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 24 kovo 2010 - 21:57
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 21:55)
justyt,primink man,tau trauke virsuj dantis?

netrauke ne vieno, o kodel taip uzklausei?
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 21:54)
O kodėl man nededa rožinių gumyčių  verysad.gif Kaip norėčiau  wub.gif

as beveik visa laika prabuvau su ruzavom gumytem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 21:54)
O kodėl man nededa rožinių gumyčių  verysad.gif Kaip norėčiau  wub.gif

ant keramikos netaip atrodis ax.gif ir Dalia sake kad ji tik vielutes deda ant keramikos kas pasirenka keramika, tipo jei pasirinkai keramika reiskia nori kad kuo maziau kristu demesys i dantukus , o spalvotos gumytes atkreipia demesi, tai ir nesiulo ju. turesi metaline apacia uzsi dek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 21:56)
netrauke ne vieno, o kodel taip uzklausei?
Papildyta:

as beveik visa laika prabuvau su ruzavom gumytem  smile.gif

nes paskaiciavau ,kad pas tave daugiau dantuku virsuj nei pas mane ax.gif
man patinka ,kad tavo iltinukai vienodi,o pas mane vienas ilgenis,sake jei noriu galiu kreiptis pas odontologe apipjaustyts danteas iltinio,ir bus vienodai
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 22:00)
nes paskaiciavau ,kad pas tave daugiau dantuku virsuj nei pas mane ax.gif
man patinka ,kad tavo iltinukai vienodi,o pas mane vienas ilgenis,sake jei noriu galiu kreiptis pas odontologe apipjaustyts danteas iltinio,ir bus vienodai

o kiek pas tave? g.gif
bet mano pirmukai nelb grazus sad.gif tavo primukai lygus grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 22:01)
o kiek pas tave?  g.gif
bet mano pirmukai nelb grazus sad.gif tavo primukai lygus grazus wub.gif

12,o pas tave 14,tai tau juos paslifuos ir viskas bus grazu,tau priekiniai,man itliniai nepatinka,bet ka darysi,negali viskas but manau tobula 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 20:31)

o tai ta prasme dantena apipjaustis? man atrodo kad prie iltinuko kaip tik trumpesne dantena pas tave,ar as klistu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 24 kovo 2010 - 22:06
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 22:04)
12,o pas tave 14,tai tau juos paslifuos ir viskas bus grazu,tau priekiniai,man itliniai nepatinka,bet ka darysi,negali viskas but manau tobula 4u.gif

o tau rove ane? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 22:05)
o tai ta prasme dantena apipjaustis? man atrodo kad prie iltinuko kaip tik trumpesne dantena pas tave,ar as klistu?  g.gif

tai del to ir apipjaustys, kad ilgesnis dantukas butu wink.gif as bent taip supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 22:05)
o tai ta prasme dantena apipjaustis? man atrodo kad prie iltinuko kaip tik trumpesne dantena pas tave,ar as klistu?  g.gif

kairej puisej paziurek iltinis mazesnis,nes ji labiau dantenos uzdengia smile.gif
Atsakyti