Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(natale @ 2010 03 25, 20:54)
na pagaliau ir as prie kompo, idedu foto kaip ir zadejau

natale, atsimenu aš tavo dantukus, kai tik susidėjai breketus.. Ir dabar.. wub.gif Nerealus pokytis, nuostabūs dantukai, tikrai labai gražu.. 4u.gif
Atsakyti
o as savo dantukais vel nepatenkinta...
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 20:59)
o as savo dantukais vel nepatenkinta...

Tai, kad tavo išvis jau labai gražūs.. smile.gif Kas nepatinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 25, 21:02)
Tai, kad tavo išvis jau labai gražūs..  smile.gif  Kas nepatinka?  4u.gif

nepatinka priekiniu dantuku forma.. pirmuku abieju. vienas biski nuskiles buvo.. ir apatiniu dantuku virsunes nelb grazios.. ir pastebejau kad pirmukas lipa ant kito.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 21:55)
as jos nenukirpau.. as ja kasdiena ten idedinedavau su pincetu, nes kiekviena kart valgant ji islysdavo is paskutinio breketo ir viena kart uzlenkiau per daug ir nuluzo. smile.gif

kavyte rase kad nukerpa.
bet justyte man atrodo mes ne apie ta pati snekam,nes dabar galvoju kaip kad tu turi omeni vielyte kuri eina aplink kiekviena breketuka,o as klausiau apie viela kuri eina horizontaliai per visus dantukus ir uzlenkta jau uz 6-tuku.Tai vat ,man tas galiukas vielos nuluzo kur paciam gale ,ji kaip ir nelaiko jau nieko..,bet ka gali zinot gal ji ten labai svarbi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2010 03 25, 21:06)
kavyte rase kad nukerpa.
bet justyte man atrodo mes ne apie ta pati snekam,nes dabar galvoju kaip kad tu turi omeni vielyte kuri eina aplink kiekviena breketuka,o as klausiau apie viela kuri eina horizontaliai per visus dantukus ir uzlenkta jau uz 6-tuku.Tai vat ,man tas galiukas vielos nuluzo kur paciam gale ,ji kaip ir nelaiko jau nieko..,bet ka gali zinot gal ji ten labai svarbi  tongue.gif

tai as apie ja ir kalbu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(juokutis @ 2010 03 25, 21:06)
kavyte rase kad nukerpa.
bet justyte man atrodo mes ne apie ta pati snekam,nes dabar galvoju kaip kad tu turi omeni vielyte kuri eina aplink kiekviena breketuka,o as klausiau apie viela kuri eina horizontaliai per visus dantukus ir uzlenkta jau uz 6-tuku.Tai vat ,man tas galiukas vielos nuluzo kur paciam gale ,ji kaip ir nelaiko jau nieko..,bet ka gali zinot gal ji ten labai svarbi  tongue.gif

as juk sakau kad menesi buvau su nulauztu ir nieko smile.gif bet tu gali pasikonsultuot su savo gydyt..
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 21:05)
nepatinka priekiniu dantuku forma.. pirmuku abieju. vienas biski nuskiles buvo.. ir apatiniu dantuku virsunes nelb grazios.. ir pastebejau kad pirmukas lipa ant kito.. doh.gif

Tai viršūnėles juk pašlifuos? 4u.gif Ir viską sulygins.. mirksiukas.gif O kad lipa, tai nelabai gerai.. Ar daug iki vizito liko?
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 25, 21:09)
Tai viršūnėles juk pašlifuos?  4u.gif  Ir viską sulygins..  mirksiukas.gif  O kad lipa, tai nelabai gerai.. Ar daug iki vizito liko?

nzn ar slifuos, man ne kart neslifavo dar.. kovo 31 diena g.gif kazkaip dbr as pesimistiskai pradejau galvot..
Atsakyti
aaa, na tai tada as lygiai ta pati padariau "per daug ja uzlenkiau ".fsio einu rami miegot.
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 21:11)
nzn ar slifuos, man ne kart neslifavo dar.. kovo 31 diena  g.gif  kazkaip dbr as pesimistiskai pradejau galvot..

Tai gal tau nuėmus pašlifuos? O iki vizito netiek daug ir liko.. Nosiuką aukštyn, viską sutvarkys.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 25, 21:13)
Tai gal tau nuėmus pašlifuos? O iki vizito netiek daug ir liko.. Nosiuką aukštyn, viską sutvarkys..  4u.gif

nezinau, reikes uzklaust smile.gif
pasistengsiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tinar ir Amelie, jusu duomenu nepakeiciau nes nemoku naudotis fotosopu, negalejau pakeisti ju blush2.gif gal kitoj temukej jau bus viskas tvarkoj drinks_cheers.gif
nauju duomenu negavau tai ikeliau tik ta ka turejau ax.gif
21 pirma temuka yra cia, bet prasom pabaigti sita ax.gif
cia mano pirma temuke,tai prasom lb neteisti manes biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 25 kovo 2010 - 22:11