Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR avialinijos

QUOTE(geggle @ 2010 04 16, 23:50)
Ka tik bandziau nusipirkti bilietus, bet uzpildzius visa informacija ir paspaudus mygtuka pirkti bilietus uzluzo ryanair puslapis ir visas kompas  doh.gif  doh.gif  doh.gif i email'a negavau jokio patvirtinimo ir tikiuosi pinigu nuo korteles nenuskaite! Rytoj reikes bandyti pirkti is naujo. Gal kam teko susidurti su sia problema? blink.gif

Eikit jų puslapyje į manage my booking, pasirinkit view my booking, tada pažymėkit option 3 ir suveskit reikalingus duomenis. Jei skrydis nupirktas, tai parodys, jei ne, išmes užrašą, kad tokio skrydžio nėra ar kažką panašaus.

Papildyta:
QUOTE(Zivilita @ 2010 04 17, 00:06)
Sveiki,gal zinote kaip pakeisti bilieta, nes turiu bilieta sekamdieniui is londono i lietuva,bet lektuvai skris tipo tik pirmadieni ir tipo reikia pasikeist bilietus,o kaip ta padaryt?  g.gif  jeigu kas zinot,prasau parasykit,nelabai as gaudausi tuose reikaluose...  blush2.gif busiu dekinga be proto  rolleyes.gif

Spauskit čia

Tada pasirenkat change flights. Suvedat duomenis. Tada leis pasirinkti į ką norit keistis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trolėmolė: 16 balandžio 2010 - 23:17
Trolemole, aciu uz patarima 4u.gif pasitikrinau, raso, kad bilietas nenupirktas.
Atsakyti
Geggle, man taip būna labai dažnai. Nenuskaičiavo, jeigu neatėjo patvirtinimo laiškas.

Visiems primenu:
Vartotojų teisės atšaukus skrydį
Karščiausios naujienos ir liūdna realybė dėl atšauktų skrydžių
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2010 04 16, 23:50)
Ka tik bandziau nusipirkti bilietus, bet uzpildzius visa informacija ir paspaudus mygtuka pirkti bilietus uzluzo ryanair puslapis ir visas kompas  doh.gif  doh.gif  doh.gif i email'a negavau jokio patvirtinimo ir tikiuosi pinigu nuo korteles nenuskaite! Rytoj reikes bandyti pirkti is naujo. Gal kam teko susidurti su sia problema? blink.gif

O as dar siulyciau ir palaukti pora dieneliu, nes man karta sitas buvo, patvirtinimo negavau, kita diena uzsisakiau kita bilieta, ir po dvieju dienu gavau du patvirtinimus - kad abu bandymai pavyke ir tiru du bilietus tai paciai dienai, pinigai uz abu nuskaityti.
Papildyta:
QUOTE(Traleliushke @ 2010 04 17, 19:19)
O as dar siulyciau ir palaukti pora dieneliu, nes man karta sitas buvo, patvirtinimo negavau, kita diena uzsisakiau kita bilieta, ir po dvieju dienu gavau du patvirtinimus - kad abu bandymai pavyke ir tiru du bilietus tai paciai dienai, pinigai uz abu nuskaityti.

O del oro uostu uzdarymo, turejau bilieta vakar 12ai val is Kauno i Londona, anksciausia bilieta i UK gavau jau tik 3adieniui 22.20 val g.gif
Atsakyti
QUOTE(Traleliushke @ 2010 04 17, 17:21)

Papildyta:
O del oro uostu uzdarymo, turejau bilieta vakar 12ai val is Kauno i Londona, anksciausia bilieta i UK gavau jau tik 3adieniui 22.20 val  g.gif

O jeigu dar ir treciadieni nebus galima skristi, tada dar karta bus galima keisti bilieta?
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2010 04 17, 13:23)
Trolemole, aciu uz patarima  4u.gif  pasitikrinau, raso, kad bilietas nenupirktas.

gegle, man ir tas pats buvo..man tas patvirtinimo laiskas taip ir neatejo..ir pasiziurejus informacija apie uzsakyma, ties uzsakymo statusu nieko nerode, bet kita diena, padariau online checki-in'a ir bilieta atsiprintinau...tai kaip supraatu, kad uzsakymas pavyko..
na viskas paaiskes pirmadieni smile.gif
Atsakyti
man vakar nepavyko nusipirkti bilieto, pinigu nuo korteles nenuskaiciavo ir ju net nerezervavo. Siandien pasitikrinau ryanair puslapyje, raso, kad tokiu bilietu nera, paste patvirtinimo nebuvo, dar karta pasiziurejau ar nuo korteles pinigai nenuskaiciuoti. Tad nusipirkau bilietus dar karta. Sikart pirkimas buvo greitai patvirtintas, pinigai is karto rezervuoti. Na tikiuosi, kad viskas gerai ir kad nenusipirkau tu paciu bilietu dar karta doh.gif
Atsakyti
Sveiki visi istorinio įvykio dalyviai biggrin.gif

Negaliu patikėt, kaip gamta keičia gyvenimus. Va šiandien neišskridau į Lietuvą iš Jungtinės Karalystės su numylėtuoju Ryanair. Kaip suprantu man gali būti suteikta nakvynė? Gal kas gali patarti kur dėl to kreiptis?

Ačiū ir sėkmės visiems užstrigusiems...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 04 17, 15:20)
Geggle, man taip būna labai dažnai. Nenuskaičiavo, jeigu neatėjo patvirtinimo laiškas.

Visiems primenu:
Vartotojų teisės atšaukus skrydį
Karščiausios naujienos ir liūdna realybė dėl atšauktų skrydžių

QUOTE(busimama @ 2010 04 18, 16:26)

pas MAKALIU visa info sudeta, Netingek paskaityti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2010 04 18, 18:59)
pas MAKALIU visa info sudeta, Netingek paskaityti wink.gif

Netingiu netingiu, dar ir kaip susidomėjus visada skaitau. Aiškios mam mano teisės, bet va konkrečiai kur kreiptis ir nežinau, dėl to ir teiraujuos, gal kas žino...
Atsakyti
QUOTE(busimama @ 2010 04 18, 19:23)
Netingiu netingiu, dar ir kaip susidomėjus visada skaitau. Aiškios mam mano teisės, bet va konkrečiai kur kreiptis ir nežinau, dėl to ir teiraujuos, gal kas žino...

Kiek skaičiau, viską sutvarko oro uoste atstovai dirbantys... g.gif

NAUJAUSIA INFORMACIJA:

Vulkanas Islandijoje: skrydžiai atšaukti iki trečiadienio (atnaujinta sekmadienį, 22:13val.)
Atsakyti
gal galetumete ir mane apsviesti: turejau isskristi 20d i Belgija ir grizti 22 d. tai jei as neisskrendu 20 d. ir keiciu bilietus kitam menesiui tarkim, man pasikeicia 20 ir 22 d, taip? g.gif o jeigu as jau check-in padarius, pasikeisti galiu online ar reikia vaziuoti i oro uosta? g.gif ka patartumet labiau: susigrazinti pinigus ar pasikeisti bilietus? g.gif
Atsakyti