Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR avialinijos

QUOTE(Kriiste @ 2010 04 19, 21:22)
tai gal gali to kauno telefona paviesint blush2.gif

"Ryanair" bilietų kasa oro uoste, bilietų pardavimas,informacija apie aviakompanijos bilietų rezervavimą, skrydžių taisykles:
Tel.: (8 37) 750 195, (8 37) 750 196
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 19:52)
nuo ryto ten skambinta, arba uzimta arba nekelia. i emaila atsiunte standartina atsakyma su nuoroda kur pasikeisti, nors laiske aiskiai parasyta, kad pakeitimas netu negalimas ir atmetamas, o su atgaliniais ( neanuliuotais, bet i juos uzsicekinta) is viso neleidzia nieko daryti. issiunciau emailus ryanairui, atsakymu nera. laiskuose nurodziau visus esamus skrydzius, taip pat ir tuos , i kuriuos noriu pasikeisti. KA DAR DARYTI?
delto, kad neimanoma prisiskambinti, nutarem vaziuoti i kauna. ar verta? o gal tavo turimas telefono nr stebuklingas, kad juo atsiliepia kazkas g.gif as taippat norec keisti i tas dienas? gal gali kazkaip pagelbeti g.gif  4u.gif

Negi neturit savo aplinkoj ne vieno zmogaus kalbancio angliskai?
Nors siaip keista, kad rasyt angliskai mokat, o kalbet ne unsure.gif
Man teko skambinti i Airija, patikekit, konsultantai pasiruose susikalbet su zmonemis is viso pasaulio su minimaliu kalbos bagazu. Jei sitaip dega, negi neverta bent pabandyt? 4u.gif
Atsakyti
Prisiskambinau i kauna, sake skrydziai is/i anglija tikai atsaukti iki rytojaus pietu, del vakariniu dar nieko negalejo pasakyti, patre skambinti ryt. Nors ryanair puslapyje tikrinantis per ryanair live light information rodo kad ir vakarinis skrydis jau Cancelled.. lauksim, ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Traleliushke @ 2010 04 20, 08:33)
Prisiskambinau i kauna, sake skrydziai is/i anglija  tikai atsaukti iki rytojaus pietu, del vakariniu dar nieko negalejo pasakyti, patre skambinti ryt. Nors ryanair puslapyje tikrinantis per ryanair live light information rodo kad ir vakarinis skrydis jau Cancelled.. lauksim, ziuresim  ax.gif

o man nieks nekelia schmoll.gif , birbinu nuo 8 doh.gif
Atsakyti
Dirba nuo 9
Ten,kur prisiskambino,yra orouosto info,o ryanairo dirba nuo 9.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jazva: 20 balandžio 2010 - 07:56
QUOTE(milaaa @ 2010 04 20, 09:16)
turite kitu pasiulymu?

man sake kasose pakeis telefonu - ale daskambink dabar i tas kasas doh.gif
Atsakyti
Laba,

Gal kas galėtų atsakyti, kaip ir kur pakeisti vaiką į "infant-ą"?
Paprašė pažystami, kad užsakyčiau bilietus 2 suag. ir vienam vaikui. Niekada pačiai nereikėjo, tai taip ir užsakiau, pasirodo tas vaikas neturi 2 metų ir reikia pakeisti.
"Manage my booking" tokios opcijos nėra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 04 20, 09:17)
man sake kasose pakeis telefonu - ale daskambink dabar i tas kasas doh.gif

tai kas? man irgi... o ar prisiskambinot???? mes antra diena ne doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2010 04 20, 10:17)
ko jus sitaip panikuojate? juk ne jus viena esate tokioje situacijoje  mirksiukas.gif  reikia siek tiek kantrybes ir supratimo, juk oro uoste irgi zmones dirba ir isklauso simtus tokiu nepatenkintu klientu skambuciu  mirksiukas.gif

Gal tai ir panasu i panika,bet nebutina cia to komentuoti.Kiekvienas rupinasi savimi,savo bilietais ir cia dalinasi informacija.Mes ne nepatenkinti klientai,mes tik norim pasikeist skrydziu data.
Yra kita iseitis-skambinti i Dublino oro centra.Kadangi bijau,kad nesusikalbesiu,tai ir vaziuosiu i Kauna.O ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(jazva @ 2010 04 20, 09:34)
Gal tai ir panasu i panika,bet nebutina cia to komentuoti.Kiekvienas rupinasi savimi,savo bilietais ir cia dalinasi informacija.Mes ne nepatenkinti klientai,mes tik norim pasikeist skrydziu data.
Yra kita iseitis-skambinti i Dublino oro centra.Kadangi bijau,kad nesusikalbesiu,tai ir vaziuosiu i Kauna.O ka daryt?

QUOTE(milaaa @ 2010 04 20, 09:35)
nepanikuojam lotuliukas.gif bet atostogos ne gumines doh.gif jau viesbucio pinigeliai nuplauke doh.gif

as visikai jus suprantu, esu tokioj pacioj situacijoj, siandien turejau isskrist, bet vis dar sedziu cia doh.gif skambinu visa ryta i oro uosta ir nieko unsure.gif nu bet as ir juos suprantu unsure.gif jei neprisiskambinsiu iki 10, sakiau vaziuosiu tiesiai ten arba skambinsiu i Dublina unsure.gif bet ten irgi ner taip lengva prisiskambint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2010 04 20, 10:38)
as visikai jus suprantu, esu tokioj pacioj situacijoj, siandien turejau isskrist, bet vis dar sedziu cia  doh.gif  skambinu visa ryta i oro uosta ir nieko  unsure.gif  nu bet as ir juos suprantu  unsure.gif  jei neprisiskambinsiu iki 10, sakiau vaziuosiu tiesiai ten arba skambinsiu i Dublina  unsure.gif  bet ten irgi ner taip lengva prisiskambint  mirksiukas.gif

Nu va,o mus patikino,kad ten lengva prisiskambint ir jau tikrai tikrai viska sutvarkys...Jauciu ir Kaune ne pyragai-zmoniu marios...
Laba diena,

ir keitimai ir pinigų grąžinimo forminimai galimi internetu www.ryanair.com/ Severe Flight Disruptions due to Volcanic Ash
Click here to rebook your flight - keitimams nuoroda
Click here to apply for a refund of a cancelled flight - pinigų susigrąžinimo nuoroda
taip pat keitimus galima daryti atvykus į oro uostą.

Geros dienos,
Martina

Bilietų pardavimo skyrius

Antžeminio aptarnavimo kompanija UAB "Litcargus"
Kauno Tarptautinis Oro Uostas
Oro Uosto g. 1, LT-54460 Kauno rajonas, Lietuva
tel.: 00370 37 750 195; 00370 37 750 196
fax: 00370 37 758 008
mob.: 00370 620 398 78
e-paštas: tix.kun@litcargus.lt
internetinis psl.: www.litcargus.lt

Vat toki va gavau atsakyma parasiusi el.laiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jazva: 20 balandžio 2010 - 08:53
QUOTE(?angeliux? @ 2010 04 20, 09:17)
ko jus sitaip panikuojate? juk ne jus viena esate tokioje situacijoje  mirksiukas.gif  reikia siek tiek kantrybes ir supratimo, juk oro uoste irgi zmones dirba ir isklauso simtus tokiu nepatenkintu klientu skambuciu  mirksiukas.gif

nu panika ne panika - man pakeist bilietus - dabar raso kad kainuos 1600, kadangi atsaukta tik i viena puse, kaip jau minejo - atostogos ne gumines - skrydis ryt - nzn cekintis, ne - nes kaip paskui bus unsure.gif
Atsakyti