Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 2

Rasim ir mes obuolių, kaimynai dar turi tongue.gif Manau, neužilgo ir aš prisijungsiu prie geriančiųjų šviežias tikras sultis 4u.gif
Atsakyti
pagaliau ir mes sulaukem savo omega 8226 sulciaspaudes. vakar buvo svieziu sulciu svente smile.gif
Is kilogramu morku gavosi apie 600-700ml sulciu (tiksliai nematavau, nes ne del to spaudem). Tirsciai sausi liko. Visu kitu vaisiu ir darzoviu nematavom, nes po nedaug spaudem. Tyliai dirba, lengvai issiardo ir nesudetingai isplaunama. manau, kad busim tikrai patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 09 30, 13:45)
pagaliau ir mes sulaukem savo omega 8226 sulciaspaudes. vakar buvo svieziu sulciu svente smile.gif
Is kilogramu morku gavosi apie 600-700ml sulciu (tiksliai nematavau, nes ne del to spaudem).  Tirsciai sausi liko. Visu kitu vaisiu ir darzoviu nematavom, nes po nedaug spaudem. Tyliai dirba, lengvai issiardo ir nesudetingai isplaunama. manau, kad busim tikrai patenkinti.

o kur Omega sulciaspaudziu galima nusipirkti Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Neduska @ 2011 09 30, 13:45)
o kur Omega sulciaspaudziu galima nusipirkti Lietuvoje?

Lietuvoj tikrai nezinau. Mes ne LT gyvenam, ir pirkom internetu.
Atsakyti
Omega 8004 ir 8006 ir Omega Vert turi
http://www.fjb.lt/ru...;category_id=60

Tik garantija duoda 1 m !
Atsakyti
Merginos, o kaip su Humor, kiuvings, omega valymu. Coway per pristatyma sake, kad nebutina kas kart plauti. uztenka prasukti su vandeniu. Kazkaip keistai atrodo, bet patrauklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2011 10 02, 11:18)
Merginos, o kaip su  Humor, kiuvings, omega valymu. Coway per pristatyma sake, kad nebutina kas kart plauti. uztenka prasukti su vandeniu. Kazkaip keistai atrodo, bet patrauklu smile.gif

keistai skamba...
Omega, tai mes tikrai plaunam kiekviena karta. nes ir sietelis apsinesa. tik prasukus su vandeniu, tikrai neisisiplaus. nelabai tikiu, kad ir kitos tik prasukus issivalytu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2011 10 02, 12:18)
Merginos, o kaip su  Humor, kiuvings, omega valymu. Coway per pristatyma sake, kad nebutina kas kart plauti. uztenka prasukti su vandeniu. Kazkaip keistai atrodo, bet patrauklu smile.gif

Plauti nereikia tik jei keiti vaisius ar darzoves pvz. Spaudem paprika ipylus vandens po to galim spausti apelsinus, o po viso darbo reikia isplauti nes ipilant vandeni viskas neissiplauna.
Atsakyti
Siunčia ir labai operatyviai. Čia Jurgio tėčio nuopelnas 4u.gif Jau "mano" Kuvings išbadyta. Spaudėm morkas, obuolius ir apelsinus. Gavom dozę vitaminų tongue.gif Sulčių iš morkų tikėjaus daugiau, bet čia jau turbūt nuo morkų priklauso. Apelsinų išeiga tikrai nemaža: iš trijų apelsinų apie puslitrį, obuoliai buvo gerokai sunokę, tad gavom labiau tyrelę nei sultis, bet man tai ne minusas. Iš tokios tyrelės visai neblogas gardumynas žiemai thumbup.gif Tokie pirmieji mano bandymai ir įspūdžiai, vėliau dar pasidalinsiu rolleyes.gif Beje, gal reikėtų atskiros temos sultims ir jų receptams g.gif
Papildyta:
Siunčia ir labai operatyviai. Čia Jurgio tėčio nuopelnas 4u.gif Jau "mano" Kuvings išbadyta. Spaudėm morkas, obuolius ir apelsinus. Gavom dozę vitaminų tongue.gif Sulčių iš morkų tikėjaus daugiau, bet čia jau turbūt nuo morkų priklauso. Apelsinų išeiga tikrai nemaža: iš trijų apelsinų apie puslitrį, obuoliai buvo gerokai sunokę, tad gavom labiau tyrelę nei sultis, bet man tai ne minusas. Iš tokios tyrelės visai neblogas gardumynas žiemai thumbup.gif Tokie pirmieji mano bandymai ir įspūdžiai, vėliau dar pasidalinsiu rolleyes.gif Beje, gal reikėtų atskiros temos sultims ir jų receptams

belieka darbuotis ir mėgautis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, teko isbandyti Kuvings sulciaspaude, nusivilti tikrai neteko. Nuostabiausias isradimas! Spaudem vynuogiu sultis, apelsinu, pomidoru, sulciu kiekis nerealus! Kas megsta namini pomidoru padaza arba tiesiog tirstas pomidoru sultis- si sulciaspaude puikus isradimas.
Darydama pomidoru padaza su centrifugine sulciaspaude sunaudodavau begale pomidorui, o sulciu kiekis buvo neispudingas ir sultys buvo gana skystos, o su Kuvings jau iseina tirsta pomidoru kosele ir virti jo ilgai nebereikia smile.gif smile.gif Zodziu, palengvinimas buityje:)
Atsakyti
QUOTE(salomėja @ 2011 10 04, 12:30)

Malonu, kad nenuvyle. Del obuoliu sulciu tirstumo priklauso nuo ruses, jei norite, kad butu skystesnes spauskite pvz. Is antaniniu. Sulciu receptai ir kokia nauda duoda kiekvenas vaisius ar darzove vertima darome ir kita savaite galesiu prasiusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgio tetis: 06 spalio 2011 - 07:04
O tai is kur pigiausiai dabar galima nusipirkti tokio tipo sulciaspaude??? 4u.gif
Atsakyti