Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 2

QUOTE(Bergamotė* @ 2012 03 15, 13:45)
Zmones, tai kaip nuspresti, ka pirkti - KUVINGS ar HUROM  g.gif

Huromas isoriskai man labiau patinka - maziau uzima vietos, grazesnis (del skonio nesigincijama  biggrin.gif ), ir lengviau plaunasi (tam tikros detales man pasirode labiau prieinamos - vietos, kur visokios tarpines ir pan.), sukamasis valytuvas irgi tvirciau atrode. Galimybe isigyti antra sieteli tyrelems. Bet kaina - tai visai nepatiko  schmoll.gif Ofise paprase virs 1500 Lt  doh.gif Aisku, gali nusidereti, bet gi vis tiek Kuvings yra pigesnis.

Kuvings - galingesnis variklis (nors nezinau, ar cia privalumas, jei sulciu spaudi tik pora stikliniu per diena, o elektros taigi sunaudoja irgi daugiau)  g.gif
Ir kaina geresne. O daugiau kokie butu privalumai pries Hurom?

Kas jums padejo issirinkti? Ar tik kaina nuleme, kad pirkote Kuvings?

Papildyta:
Dar klausimas, ar Kuvings turi automatine apsauga - jei neteisingai surenki sulciaspaude, tai ji neisijungia?

Abejos ryškiai per brangios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 03 15, 15:21)
Abejos ryškiai per brangios  lotuliukas.gif

biggrin.gif na kiek pas draugus ir Huroma, ir Kuvings bandeme - tai kainos jos vertos. Skirtumas nuo tu eiliniu - akivaizdus. Tai man norisi geriau investuoti ir tureti normalu daikta. O ir sulciu kokybe - del to man nera abejoniu.

Na, o kad kazkas is ju dar ir gerai uzdirba - tai irgi faktas. Na bet ka - toks gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Bergamotė* @ 2012 03 15, 11:45)
Zmones, tai kaip nuspresti, ka pirkti - KUVINGS ar HUROM  g.gif

Huromas isoriskai man labiau patinka - maziau uzima vietos, grazesnis (del skonio nesigincijama  biggrin.gif ), ir lengviau plaunasi (tam tikros detales man pasirode labiau prieinamos - vietos, kur visokios tarpines ir pan.), sukamasis valytuvas irgi tvirciau atrode. Galimybe isigyti antra sieteli tyrelems. Bet kaina - tai visai nepatiko  schmoll.gif Ofise paprase virs 1500 Lt  doh.gif Aisku, gali nusidereti, bet gi vis tiek Kuvings yra pigesnis.

Kuvings - galingesnis variklis (nors nezinau, ar cia privalumas, jei sulciu spaudi tik pora stikliniu per diena, o elektros taigi sunaudoja irgi daugiau)  g.gif
Ir kaina geresne. O daugiau kokie butu privalumai pries Hurom?

Kas jums padejo issirinkti? Ar tik kaina nuleme, kad pirkote Kuvings?

Papildyta:
Dar klausimas, ar Kuvings turi automatine apsauga - jei neteisingai surenki sulciaspaude, tai ji neisijungia?

Del elektros tai kaip buvau rase jei spaudi per diena 5 min. tai per metus gaunasi skirtiumas apie 3 LT. Musu privalumas, kad duodame viskas 24 men. garantija Varikliui 42 men. Huromas garnatija duoda tik Varikliui. ( siandien paroj ju klauseme)Dar pranasumas, kad Kuvings nenaudoja Plastikos gamybai Besfenolio BPA Free, kuris yra uzdraustas kudikiu buteliukams ir tt gamyboj.
Papildyta:
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 03 15, 15:15)
Del elektros tai kaip buvau rase jei spaudi per diena 5 min. tai per metus gaunasi skirtiumas apie 3 LT. Musu privalumas, kad duodame viskas 24 men. garantija Varikliui 42 men. Huromas garnatija duoda tik Varikliui. ( siandien paroj ju klauseme)Dar pranasumas, kad Kuvings nenaudoja Plastikos gamybai Besfenolio BPA Free, kuris yra uzdraustas kudikiu buteliukams ir tt gamyboj.

Taip kol nesurinksi neijungsi, tai privaloma apsuga kitaip negautu CE sertifikato
Atsakyti
QUOTE(Bergamotė* @ 2012 03 15, 16:46)
biggrin.gif na kiek pas draugus ir Huroma, ir Kuvings bandeme - tai kainos jos vertos. Skirtumas nuo tu eiliniu - akivaizdus. Tai man norisi geriau investuoti ir tureti normalu daikta. O ir sulciu kokybe - del to man nera abejoniu.

Na, o kad kazkas is ju dar ir gerai uzdirba - tai irgi faktas. Na bet ka - toks gyvenimas.

"kainos jos vertos" tik klausimas kokios ? lotuliukas.gif
Mano galva dabar situacija yra tokia: patentuko galiojimo laikas prabėgo ir šiuo metu į rinką išmetama tų stebuklingų sučiaspaudžių realiomis kainomis.
Čia tik vienas pavyzdys ir patikėkite, jų yra vis daugiau.
Kažin ar ilgai dar galės patogiai prekiauti Lietuvoje tokiomis kainomis morališkai pasenusius modelius blink.gif Coway ko gero pirmieji pasiūlė tam daiktui kažką panašaus į dizainą thumbup.gif netruks ir kiti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 03 15, 16:16)

Na taip, cia juokingas tas elektros kainos skirtumas tada.

Hurom sake, kad ju sietelis neva yra padarytas is geresnes medziagos - butent ta plastikine dalis, per prezentacija rode, kad plastikas yra tarsi toks vienalytis, o Kuvings - pakelus pries sviesa tarsi matosi kokie tai burbuliukai plastike (na, as nemaciau, tik klausiu pagal reklamuotoju zodzius).

Idomu, ar tikrai skiriasi tas Hurom ir Kuvings plastikas ir jo kokybe?

O tas besfenolis yra naudojamas visose plastikinese Hurom dalyse, ar tik tam tikrose? Pvz. ar naudojamas ir tame sulciu surinktuve? Kazi, kiek jis pakenkia sultims? Jos su tuo plastiku labai trumpai lieciasi. Na idomu, kas gi geriau.

Na bet Hurom kaina vis tiek mane nervina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bergamotė* @ 2012 03 15, 20:19)
Na taip, cia juokingas tas elektros kainos skirtumas tada.

Hurom sake, kad ju sietelis neva yra padarytas is geresnes medziagos - butent ta plastikine dalis, per prezentacija rode, kad plastikas yra tarsi toks vienalytis, o Kuvings - pakelus pries sviesa tarsi matosi kokie tai burbuliukai plastike (na, as nemaciau, tik klausiu pagal reklamuotoju zodzius).

Idomu, ar tikrai skiriasi tas Hurom ir Kuvings plastikas ir jo kokybe?

O tas besfenolis yra naudojamas visose plastikinese Hurom dalyse, ar tik tam tikrose? Pvz. ar naudojamas ir tame sulciu surinktuve? Kazi, kiek jis pakenkia sultims? Jos su tuo plastiku labai trumpai lieciasi. Na idomu, kas gi geriau.

Na bet Hurom kaina vis tiek mane nervina  lotuliukas.gif

Kai ieskoma priekabiu ju randama. Faktas tas kad kuvingo sieteliai neluzta. Per visa laika buvo pakeista 2 sieteliai vinas kai imete mentele I vidu o kitas neaisku ar del kliento ar del gamyklinio broko. Tai taip su tais sieteliais.
Atsakyti
Jo, radau jau daug info apie viska angliskai. Viskas dabar aisku - kas ir ko pagaminta.

Tik va dar skirtumas tarp Lietuvos ir pvz. Jav - ten 10 metu garantija viskam.

"10 Year Warranty

A Full 10 year Warranty is provided for all units sold within the United States on the entire machine and all parts.''

O kodel Lietuvoje kitaip? Tiek Kuvings, tiek Hurom?

Ir jei parsisiunti pvz. is tu paciu JAV - tai, zinoma, ju 10 metu garantija cia negaliotu? T.y. pvz. Kuvings garantinis servisas Lietuvoje neaptarnautu tokios sulciaspaudes?
Atsakyti
QUOTE(Bergamotė* @ 2012 03 15, 21:50)
Jo, radau jau daug info apie viska angliskai. Viskas dabar aisku - kas ir ko pagaminta.

Tik va dar skirtumas tarp Lietuvos ir pvz. Jav - ten 10 metu garantija viskam.

"10 Year Warranty

A Full 10 year Warranty is provided for all units sold within the United States on the entire machine and all parts.''

O kodel Lietuvoje kitaip? Tiek Kuvings, tiek Hurom?

Ir jei parsisiunti pvz. is tu paciu JAV - tai, zinoma, ju 10 metu garantija cia negaliotu? T.y. pvz. Kuvings garantinis servisas Lietuvoje neaptarnautu tokios sulciaspaudes?

Amerika yra Amerika. Jav Kuving is Huromas turi savo tiesiogines atstovybes ir jie suteikia garantija. Mes Lietuvoj esame atstovai ir perkame be garantiju, tik atsarginiu daliu tiekimas. Tai tiesiog kiekvienas importuotojas pats sprendzia kiek duoti garnatija savo salyje. O is JAV garantija negalioja cia, aisku atsargine dali parduotumem. Tik nepamirskite kad jei pirksite is JAV jums tektu sumoketi muita ir PVM taip pat nusipirkit itampos ir daznio keitikli nes ten 110V ir 60 HZ.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 03 13, 18:46)
Centrifuginem taip pat nera ribu kainuoja kai kurios ir virs 1000, bet as jums rekomenduoju jei nenorite daug pinigeliu isleisti si Boschiuka, Moulinex irgi nebogas tik as asmeniskai jos nebandziau. O del letaeigiu plovimas zymiai lengvesnis. Del vitamino C tai yra padarytas nepriklausomas tyrimas Korejos maisto tyrimu institute. Pvz jus obuoli ispausit ir jums bus sultys rudos spalvos, su letaeigem islieka orginali spalva, spalva keiciasi ilgiau pastovejus. Siaip ar jus turejote centrifugine sulciaspaude? nes galiu pasakyti, kad musu klientu apie 80-90% buna tureja pries tai centrifugine ir kazkur pamate ar isgirde kaip dirba letaeiges, pamato dideli skirtuma. Na bet manau jei nedaug zadate investuoti nusipirkit centrifugine uz kokius 250, nes jei pirksit uz 120-170 ir nesvarbu Riwa scarlet, Boman ir tt (jos vis tiek pagamintos tuoj pacioj gamykloj) tai tikrai labai greit nusipirksit letaeige biggrin.gif . Panaudosite kelis metus po to gal susigundysit isigyti Letaeige o gal bus israsta ir dar kazkokiu nauju spaudimo budu

Sveiki ir vėl 4u.gif

taip, esu turėjusi centrifūginę sulčiaspaudę, "Moulinex" gamintojo, prieš kokius 4 metus be gailesčio išjojau lauk, nes išspaudos būdavo tokios šlapios, kad rankiniu būdu dar tiek pat sulčių galėjau išspausti. Gaila buvo daržoves gadinti. Nepamenu modelio ir galingumo, tačiau nebuvo ji brangi.

O aš ką... nusprendžiau pasižaisti su galingesne centrifūgine sulčiaspaude, užsisakiau ir šiandien pardavėjas informavo, kad tokios nebeturi... aišku, galiu kitur įsigyti, tačiau galvoju, gal čia koks likimas lotuliukas.gif daug rimtesnius buities prietaisus pirkau, tiek galvos skausmo neturėjau... verysad.gif ir vėl sėdžiu be sulčiaspaudės ir sulčių... pasižiūrėjau vėl "Kuvings", "Hurom"... "Kuvings" daug aukštesnė, kiek žiūrėjau. Sakykit, ar išardyta ji tilptų į 32 cm aukščio spintelę? Jei ne, neturėčiau kur jos įkišti biggrin.gif
Dar mane labai išgąsdino tų lėtaeigių valymas... su šepetukais, kiekvieną sietelio skylutę, dar ten jie kažkaip ardosi blink.gif man noras gerti sultis greitai pasibaigtų, jeigu pusvalandį po to, aš turėčiau darinėti tą sulčiaspaudę ir knibinėti.
Kiek laiko sugaištate plaudamos lėtaeiges, kas turite? Pasidalinkite patirtimi blush2.gif ar nevargina tas plovimas dėl stiklinės sulčių kas dieną?

Jurgio tėčiui dėkoju už patarimus ir pagalbą svarstant, ką įsigyti 4u.gif Dėl to nepriklausomo tyrimo, ir dar Korėjoje... na, mes visi žinome, kaip tie tyrimai gali būti atliekami biggrin.gif bet nesiplėskime ta tema.
Atsakyti
QUOTE(Velnio advokatė @ 2012 03 16, 14:01)
Sveiki ir vėl  4u.gif
i išgąsdino tų lėtaeigių valymas... su šepetukais, kiekvieną sietelio skylutę, dar ten jie kažkaip ardosi  blink.gif man noras gerti sultis greitai pasibaigtų, jeigu pusvalandį po to, aš turėčiau darinėti tą sulčiaspaudę ir knibinėti.
Kiek laiko sugaištate plaudamos lėtaeiges, kas turite? Pasidalinkite patirtimi  blush2.gif  ar nevargina tas plovimas dėl stiklinės sulčių kas dieną?

Savo lėtaeigę išplaunu max per 10min, ir tai visiškai nėra sunku, su šepetuku kruopščiau plaunu sietelį bet ir tai tik tuo atveju, jei matau kad ten tikrai užsikimšę, o šiaip sėkmingai spaudžiam, nesunkiai plaunam ir tikrai būna kai net kelis kartus per dieną spaudžiam ir jokių sunkumų nematau išplauti tas detales nors ir dešimt kartų per dieną lotuliukas.gif nusisuki visą vršutinę dalį ir sėkmingai nešieisi į kriauklę, ardai po vieną, plauni, lengvai viskas nubėga, jokių gremžimų nereikia (išskyrus sietelį kaip minėjau, jeigu tikrai apsineša).
Atsakyti
QUOTE(Velnio advokatė @ 2012 03 16, 13:01)
Sveiki ir vėl  4u.gif

taip, esu turėjusi centrifūginę sulčiaspaudę, "Moulinex" gamintojo, prieš kokius 4 metus be gailesčio išjojau lauk, nes išspaudos būdavo tokios šlapios, kad rankiniu būdu dar tiek pat sulčių galėjau išspausti. Gaila buvo daržoves gadinti. Nepamenu modelio ir galingumo, tačiau nebuvo ji brangi.

O aš ką... nusprendžiau pasižaisti su galingesne centrifūgine sulčiaspaude, užsisakiau ir šiandien pardavėjas informavo, kad tokios nebeturi... aišku, galiu kitur įsigyti, tačiau galvoju, gal čia koks likimas  lotuliukas.gif daug rimtesnius buities prietaisus pirkau, tiek galvos skausmo neturėjau...  verysad.gif ir vėl sėdžiu be sulčiaspaudės ir sulčių... pasižiūrėjau vėl "Kuvings", "Hurom"... "Kuvings" daug aukštesnė, kiek žiūrėjau. Sakykit, ar išardyta ji tilptų į 32 cm aukščio spintelę? Jei ne, neturėčiau kur jos įkišti  biggrin.gif
Dar mane labai išgąsdino tų lėtaeigių valymas... su šepetukais, kiekvieną sietelio skylutę, dar ten jie kažkaip ardosi  blink.gif man noras gerti sultis greitai pasibaigtų, jeigu pusvalandį po to, aš turėčiau darinėti tą sulčiaspaudę ir knibinėti.
Kiek laiko sugaištate plaudamos lėtaeiges, kas turite? Pasidalinkite patirtimi  blush2.gif  ar nevargina tas plovimas dėl stiklinės sulčių kas dieną?

Jurgio tėčiui dėkoju už patarimus ir pagalbą svarstant, ką įsigyti  4u.gif Dėl to nepriklausomo tyrimo, ir dar Korėjoje... na, mes visi žinome, kaip tie tyrimai gali būti atliekami  biggrin.gif bet nesiplėskime ta tema.

Kuvings be virsaus yra netoli 30 cm. Valosi zymiai lengviau nei centifugines, ir siaip iki vakaro valyti nereikia prapili vandens ir silikoniniai sparneliai ji nuplauna, bet vakarui aisku generelini plovima reikia padaryti.
Atsakyti
serpent, dėkui už atsakymą mirksiukas.gif
Didelis ačiū ir Jurgio tėčiui už patarimus, komentarus 4u.gif

na ką gi, papildžiau "Kuvings" naudotojų gretas smile.gif Labai džiaugiuosi, kad pagaliau baigėsi galvos skausmas renkantis sulčiaspaudę. Dabar, kai pagalvoju, smagu, kad centrifūginės ir neįsigijau, nes vis būčiau graužusi save, kad tikriausiai ne tokios norėjau blush2.gif
Parašysiu atsiliepimus, kai išmėginsiu, kitą savaitę jau planuoju mėgautis visokiausiomis sultimis thumbup.gif
Atsakyti