QUOTE(Lora11 @ 2012 07 06, 19:05)
Zelmer labai intensyviai naudoju kazkur menuo. Viskas gerai , kol kas. Tik as skaiciuoju, kad uz Hurom kaina, man sitos dvi . Uzsilenks, pirksiu kita.O gal dar kazka naujo parodys, dar mandresnio
Su tuo dviraciu, tai ne visai tiesa. Rasiau apie Zepter garu sistema. Uz 3000 dar su virsum ir uz pora simtu nezinomo gamintojo is turgaus. Naudoju as ir naudoja drauge. Skirtumo jokio. Kai man Zepteryje kazkas ten perdege, as sumokejau 150 lt uz remonta. Nebe garantija. Drauge dar neremontavo. Va ir vardas.
Taip kad vardas tikrai ne viskas.
Taip Hurom kaina yra uzaukstinta Lietuvoj. Nelyginkim tinklinio produkto kaip lginate zepter ten kainos nesveikos. O skirtuma pajausit kai spausit burokelius, kokosa ar kita kietesne darzove.
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2012 07 06, 22:07)
Mane domina va šie klausimai?
Papildyta:
Kurį Zelmer modeliuką naudoji?
Man provalumas, kad gerai spaustų ir kuo lengvesnis tvarkymas ir plovimas, ko labaisuiai nekenčiu. Turiu vieną seną, bet vien dėl plovimo aš jos nenaudoju.
Visos letaeiges atlieka ta pacia funkcija. Tiesiog zemler labiau ispigintas variantas ir spauddziant dazniau kietas darzoves nelaiko tinklelis. Jei arzoves labai smulkinsit tada jos amziu pailginsit.