Gerulis mažylis
Ačiū, merginos
Aš vat kaip tik šiandien ir mąsčiau apie meškų skirtingumą. Yra nemažai žinomų atorių, kurių meškiukai kaip ir panašūs - didesni, mažesni, bet iš snukučio iš karto aišku, kieno darbas. Iš kitos pusės, kai siuvi jau nemažai laiko, tai kaip išrasti dviratį per naują? Jis vis tiek bus su dviem ratais
Taip ir meškos. Padarai nosiuką didesnį , mažesnį, o kai pabaigi - žiūri, vėl tavo meška....ne kartą atsisėdus "iš dangaus" paišiau lekalus, o pasiuvus suprantu, kad meška kaip ir ta pati...
Taigi, nuo braižo nepabėgsi, o ir nebėgu
Zhuvycia, suintrigavai čia mus, visos išsiožioję laukiam
Aš vat kaip tik šiandien ir mąsčiau apie meškų skirtingumą. Yra nemažai žinomų atorių, kurių meškiukai kaip ir panašūs - didesni, mažesni, bet iš snukučio iš karto aišku, kieno darbas. Iš kitos pusės, kai siuvi jau nemažai laiko, tai kaip išrasti dviratį per naują? Jis vis tiek bus su dviem ratais
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 07 06, 10:59)
Ačiū, merginos
Taip ir meškos. Padarai nosiuką didesnį , mažesnį, o kai pabaigi - žiūri, vėl tavo meška....ne kartą atsisėdus "iš dangaus" paišiau lekalus, o pasiuvus suprantu, kad meška kaip ir ta pati...
Aha, aš irgi manau, kad tas pats žmogus siūna tokias pačias meškas. Nebent nutaria visiškai radikaliai pakeisti savo braižą, bet, žiūrėk, po kiek laiko vėl grįžta prie to paties.
Pedingtonai - tavo Sunnis labai labai teisingas
Jurginėėėėli, su gimtadieniu tave
(žiūrau, vėžiukai valdo)
Aha, tiesa, raportuoju - aksesuarai nulipdyti (Im-bear, pamiršau tau visai pasakyti, kol prisiruošiau pas tave modelino, pakeičiau aksesuarus naujam meškiui, taip kad nebereikia rudo), beje, kaži kiek ji edžius, mažiukai tokie daikčiukai iš lėlinio modelino, 1-1,5 cm skersmens. Beliks nudažyti ir fotkijamės, nekantrauju pati
(žiūrau, vėžiukai valdo)
Aha, tiesa, raportuoju - aksesuarai nulipdyti (Im-bear, pamiršau tau visai pasakyti, kol prisiruošiau pas tave modelino, pakeičiau aksesuarus naujam meškiui, taip kad nebereikia rudo), beje, kaži kiek ji edžius, mažiukai tokie daikčiukai iš lėlinio modelino, 1-1,5 cm skersmens. Beliks nudažyti ir fotkijamės, nekantrauju pati
Jurginėli, sveikinimai dideliausi
Jurginėli-su Gimtadieniu!!!
Ir cia dar karteli pasveikinsiu Jurgineli su gimtadieniu
Nu, tai čia mano mylimojo Brava...
Didelių dvasinių permainų ir išgyvenimų palydovė bei išdava

Gal kam persikų?

Gal kam persikų?
O jau AKYS
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 07 08, 18:09)
Nu, tai čia mano mylimojo Brava...

Gal kam persikų?

Gal kam persikų?
Šauniausi darbai tokių metu gimsta pas kūrėjus, nuostabu
Na, pagaliau, Zhuvycia, išvydom tavo Bravą
Bravo
Gražuolė, mėlynakė, bolndinė..oi
brunetė
Labai dailūs persikai niam niam niam...o kaip jin juos siūlo
Tikrai susigundyčiau paragauti ! vnž - GRAŽU
Labai dailūs persikai niam niam niam...o kaip jin juos siūlo
Liepsnike, turbūt ne akys o blakstienos
CiaRuta - aha, aš irgi taip manau, nors gal Brava nėra mano pati pati labiausiai vykusi, bet labai jautriai išgyventa
Pedingtonai, padružke mano, nu bajk jau čia
CiaRuta - aha, aš irgi taip manau, nors gal Brava nėra mano pati pati labiausiai vykusi, bet labai jautriai išgyventa
Pedingtonai, padružke mano, nu bajk jau čia