QUOTE(linulija @ 2010 03 28, 03:29)
labai grazi
QUOTE(Olita @ 2010 03 28, 00:48)
Bet kad jūsų pačios suknelė buvo prisiuvinėta blizgalais
aišku, tik viršus, bet vis tik 
Vat butent, kad tik virsus
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 03 28, 11:49)
Vat butent, kad tik virsus
o ne visa suknele nuseta karoliukais
ir medziaga visos sukneles buvo vienoda, o ne keliu rusiu 
http://img401.images...sukneleiga1.jpg
Čia, kaip supratau, apie šitą suknelę kalbat, kad ji jums negraži, nes nepatinka visokie blizgalai, karoliukai, kelių rūšių medžiagos? Aš tai čia tų karoliukų nė vieno nematau
QUOTE(Merkyte @ 2010 03 28, 12:37)
Čia, kaip supratau, apie šitą suknelę kalbat, kad ji jums negraži, nes nepatinka visokie blizgalai, karoliukai, kelių rūšių medžiagos? Aš tai čia tų karoliukų nė vieno nematau
O medžiaga čia irgi visa vienoda - gofruota. Tikrai ne kelių rūšių 
O Gucci turbūt šiuo atveju karpiniai nepatiko
Aš tebesiblaškau tarp trijų suknelių
QUOTE(Olita @ 2010 03 28, 15:50)
Aš tebesiblaškau tarp trijų suknelių
Tai geriau tada cia tas tris imesk ir mes patarsim
QUOTE(Merkyte @ 2010 03 28, 14:37)
O medžiaga čia irgi visa vienoda - gofruota. Tikrai ne kelių rūšių 
Aha, apie sita suknute
Papildyta:
QUOTE(Olita @ 2010 03 28, 16:50)
O Gucci turbūt šiuo atveju karpiniai nepatiko
butent, nepatiko tas karpytas sijonas
Papildyta:
QUOTE(linulija @ 2010 03 28, 03:29)
Virsus tai gana simpatiskas
Papildyta:
QUOTE(Karelija @ 2010 03 28, 17:31)
Aha, laukiam jusu suknyciu variantu ir mes patarsim
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 03 28, 16:57)
Taigi jau buvau įdėjusi, konkrečiai *GUCCI* nė viena nepatiko, nes jos visos su blizgalais, siuvinėjimais ir skirtingom medžiagom
Dauguma buvo už
, bet vis tik pasirinkau

Kažkodėl neprilipo man ta pirma vis tik, gal kad ten modelis be figūros visai, o antra suknelė labiau išryškina krūtinės skirtumą nuo liemens
Ai, turėčiau maišą pinigų, minimum tris sukneles per dieną devėčiau - bažnyčioj tokią puošnią ilgu šleifu, paskui kažkuriuo pasivažinėjimų momentu ar jau pačiam baliuj persirengčiau ilgą, bet paprastesnę kuklesnę (patogesnę), o visai naktiniams šokiams pokiams trumputę
QUOTE(Olita @ 2010 03 28, 19:09)
Taigi jau buvau įdėjusi, konkrečiai *GUCCI* nė viena nepatiko, nes jos visos su blizgalais, siuvinėjimais ir skirtingom medžiagom
Dauguma buvo už
,
bet vis tik pasirinkau

Kažkodėl neprilipo man ta pirma vis tik, gal kad ten modelis be figūros visai, o antra suknelė labiau išryškina krūtinės skirtumą nuo liemens
, tik mažiau pūstą paprašiau kad pasiūtų
Ai, turėčiau maišą pinigų, minimum tris sukneles per dieną devėčiau - bažnyčioj tokią puošnią ilgu šleifu, paskui kažkuriuo pasivažinėjimų momentu ar jau pačiam baliuj persirengčiau ilgą, bet paprastesnę kuklesnę (patogesnę), o visai naktiniams šokiams pokiams trumputę
Dauguma buvo už
, bet vis tik pasirinkau

Na sisi varinatas tai toks visai nieko, virsutine dalis tai tikrai daili, bet apatine tai kazkaip man ta uzuolaida pusta tai kazkaip nelb..
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 03 28, 17:13)
Na sisi varinatas tai toks visai nieko, virsutine dalis tai tikrai daili, bet apatine tai kazkaip man ta uzuolaida pusta tai kazkaip nelb..
bet kaip sakot, jei prasysit siuti ja ne tokia pusta, tai gal visai nieko..
bet jau sis variantas man tikrai labiau patinka, nei pirmasis 
Dauguma suknelių iš užuolaidinės medžiagos ir apskritai iš arti atrodo daug prasčiau nei nuotraukose. Gal dėl to man taip sunku ir išsirinkti savąją
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 03 28, 19:59)
Dauguma suknelių iš užuolaidinės medžiagos ir apskritai iš arti atrodo daug prasčiau nei nuotraukose. Gal dėl to man taip sunku ir išsirinkti savąją 
Mano viena drauge tekejo su tokio tipo medziagos suknele, tai po ta medziaga pilna musyciu kazkokiu priskrido ir atrode kiap juodas dirzas. na as realiai menaciau to, nes buvau tik pasveikinti prie baznycios. ir as esu matavusis tokios medziagos suknyte ir ji vien jau del to man nebuvo patraukli, nors modeliukas tikrai grazus
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 03 28, 17:59)