Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknyte

QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2010 04 02, 20:49)
As noriu parodyti irgi savo svajoniu suknele, kuria jau uzsisakiau  wub.gif http://www.maggiesot...px?style=AD3396 siaip tik antram salone buvau uzejus, bet kai ja uzsidejau, kitos jau nesiziurejo  bigsmile.gif gal ir paskubedama issinuomavau, bet nesigailiu  wub.gif  bigsmile.gif

Pasakiška suknelė wub.gif Kai toks dekoras padarytas, tai net ant kaklo nereikia jokių aksesuarų.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka22 @ 2010 04 02, 15:30)
Aciu,
jau nusprendziau antraja imti wink.gif

Pritariu, man antroji taip pat labiau patinka 4u.gif
Sveikinu issirinkus suknute drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ask4aretux: 02 balandžio 2010 - 21:36
QUOTE(ask4aretux @ 2010 04 02, 22:35)
Pritariu, man antroji taip pat labiau patinka  4u.gif
Sveikinu issirinkus suknute  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Aciu!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 02, 21:54)
Lb grazi jusu suknyte wub.gif  tik gal tos rozytes per peti nelb.. bet kita vertus, jei ju nebutu, tai ji atrodytu lb paprasta.. tad reziume, jusu suknyte nuostabi thumbup.gif

as kaip supratau tas rozytes nuimti galima g.gif nes antroi nuotrauokoi jau be gelyciu,tik akmenukai,ar cia skertingos sukneles?Suknele tai labai jau simpatiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2010 04 03, 00:30)
as kaip supratau tas rozytes nuimti galima g.gif nes antroi nuotrauokoi jau be gelyciu,tik akmenukai,ar cia skertingos sukneles?Suknele tai labai jau simpatiska wub.gif

Suknyte, tai ta pati, bet ikriausiai galima pasirinkti ta petnesele (rozytes arba akmenukai,ar kokie ten blizguciai). man su tai akmenukais dar kraziau kazkaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 02, 20:54)
Lb grazi jusu suknyte wub.gif  tik gal tos rozytes per peti nelb.. bet kita vertus, jei ju nebutu, tai ji atrodytu lb paprasta.. tad reziume, jusu suknyte nuostabi thumbup.gif

o man kaip tik tos rožytės begalo gražiai atrodo biggrin.gif žodžiu, šaunuolė linulija ir tikrai nepaskubėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

grazu wub.gif
as baveik isirinkau suknute tik nerandu niekur jos pvz 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 03 balandžio 2010 - 13:58
QUOTE(Karelija @ 2010 04 03, 14:43)
o man kaip tik tos rožytės begalo gražiai atrodo  biggrin.gif  žodžiu, šaunuolė linulija ir tikrai nepaskubėjai mirksiukas.gif

biggrin.gif Aciu uz saunuole 4u.gif bet suknele ne mano lotuliukas.gif as jau viskas,su vyru esu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linulija @ 2010 04 03, 17:02)
biggrin.gif Aciu uz saunuole 4u.gif bet suknele ne mano lotuliukas.gif as jau viskas,su vyru esu biggrin.gif

saunole kuri gerai padare kad paskubejo zvaigzdute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2010 04 03, 16:03)
saunole kuri gerai padare kad paskubejo zvaigzdute thumbup.gif

ups... sumaišiau blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano suknute kuria isimylejau yra san patrick Elenco nemoku ikelti cia jos foto tai va nuoroda naujos kolekcijos pirma suknute labai mane suzavejo , ziurejau i ja visa pusvalandi ir nakti sapnavau .... jei man tiks tai tikrai bus manoji , nes negaliu jos pamirsti wub.gif
http://www.sanpatrick.com/entrada.asp
ka manote?
bandau jau ikelti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 03 balandžio 2010 - 18:56
Man tai fantastiška, ypač viršus tokio stiliaus wub.gif
Atsakyti
man irgi tas virsus wub.gif o as kai neriniuku norejau ir paprastumo , na pamaciau isiziojau wub.gif
svarbiausia nera nei vieno blizguko kas man labiausiai nepatinka tokio stiliaus suknutese. dailus paprastas gipiuriukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 03 balandžio 2010 - 19:09