Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknyte

QUOTE(margaritka25 @ 2010 04 08, 19:40)
Mano stai tokia suknele.

labai,labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, noreciau jusu nuomoniu 4u.gif situacija tokia: mes tuoksimes prie juros, ten bus labai karsta, todel sukneles noriu lengvos ir laisvo stiliaus, man grieztos ir siaip nepatinka. Taciau pries isvykdami tuoksimes baznycioj (bus kukli vakariene su artimaisiais,apie 18 zmoniu). Visa tai vyks lapkricio menesi, tai Lietuvoj jau bus gana salta. Tai as dabar ir mastau kaip atrodysiu su ta lengva suknele cia g.gif aisku kailinukus trumpus uzsidesiu, bet vistiek kazkaip man atrodo, kad nelabai vaizdelis bus, kai lauke vos ne sniegas, o mano suknele lengva doh.gif tuo tarpu jei pasirinksiu sunkesne, tai prie juros bus nepatogu verysad.gif Bet dvieju sukneliu nuomotis irgi nenoriu (brangu). Gal jus ka patarsit, minciu gal turesit kokiu smile.gif prie juros noreciau kazko tokio:
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 04 08, 18:54)
Prisiminiau anekdota neseniai girdeta apie vestuvines sukneles...tai bisis  poster_offtopic.gif nuotaikai pakelt smile.gif
Ateina jaunoji i sukneliu salona ir klausia:
"As cia pirma karta teku, nezinau kokia suknele reiktu rinktis, kaip ten tos tradicijos reikalauja"
pardaveja jai ir sako:
"Jei jaunoji nekalta, tai suknele dedasi balta. Na o jei jau sugriesyno - raudona."
Jaunoji nuraudo, nuleido akales, ir tare:
"Tai man tada ciut ciut ruzava"...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Margaritka - super!!! thumbup.gif
Atsakyti
Na cia tokias pirmas pasitaikiusias ikeliau, kad susidarytumet bendra vaizda apie ka mastau smile.gif vaizduotej turiu daug grazesni varianta tos ,,lengvos'' sukneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 04 08, 20:03)
Merginos, noreciau jusu nuomoniu 4u.gif 

sunku kazka stebuklingo patarti smile.gif bet manau iseitis butu vestuvems Lietuvoj tam rudeniui isigyti kad ir paprastesne suknute (jei nori smarkiai pigiau - trumpesne kokia), o jau siltiems krastams - savo svajoniu lengvute g.gif
nes as taip pat nelabai isivaizduoju tokia lengva kai jau bus salta blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos. rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=*Beautiful*eyes*,2010 04 08, 20:03]
Merginos, noreciau jusu nuomoniu 4u.gif

As manau kad tu pirk kokia tu nori, juk ir ziema vestuves vyksta, ir nemanau kad ziema jaunosios renkasi storas suknutes. ir nieko baisaus kad tavoji bus lengva.
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 04 08, 20:23)
As manau kad tu pirk kokia tu nori, juk ir ziema vestuves vyksta, ir nemanau kad ziema jaunosios renkasi storas suknutes.  ir nieko baisaus kad tavoji bus lengva.

Na gal ir tiesa g.gif galvos skausmas man cia su tuo oru nesutapimu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Karelija @ 2010 04 08, 20:09)

nes as taip pat nelabai isivaizduoju tokia lengva kai jau bus salta blush2.gif  4u.gif

dar noreciau pridurti, kad cia mes eisim tik i baznycia vakarop ir paskui iskart i kavine vakarienes, tai jokiu fotosesiju lauke, trunkanciu pora val. tikrai nebus. Lauke busim labai nedaug laiko (prie baznycios su atejusiais pasveikint sampo isgersim tik), gal tai susvelnins ta sukneles lengvuma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 08 balandžio 2010 - 19:25
QUOTE(Realybe @ 2010 04 08, 19:53)
labai,labai wub.gif  thumbup.gif

pritariu, graži suknelė, įsimylėjau ir aš tokio stiliaus, mano irgi panaši bus wub.gif
Atsakyti
user posted image man tokia graziausia is tu idetu,bet visos trys geros wub.gif [paskutine]
del klimato manau nera ko pergyvent,svarbu,kad atrodysi graziai ir sau patiksi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 08 balandžio 2010 - 19:37
QUOTE(Realybe @ 2010 04 08, 20:36)
man tokia graziausia is tu idetu,bet visos trys geros wub.gif [paskutine]
del klimato manau nera ko pergyvent,svarbu,kad atrodysi graziai ir sau patiksi thumbup.gif

Man irgi paskutine graziausia, bet ne tokios as noriu, cia tiesiog kaip pavydzius idejau smile.gif na manau klausysiu jusu patarimu ir savo noru, nes sunkios sukneles,aptemptos man nelabai patinka g.gif arba dar bandysiu ziuret pagal kaina kas gausis, jei pavyktu nebrangiai issinuomot rudeniui tnkancia, tai prie juros gal kokia paprasta lengvute nusipirkt pavyktu (realiai man jos prireiks kokiom dviem valandom) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 08, 21:36)
man tokia graziausia is tu idetu,bet visos trys geros wub.gif [paskutine]

Man taip pat paskutine graziausia is siu triju wub.gif
Atsakyti