Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknyte

QUOTE(Gule @ 2010 04 09, 20:26)
Na, oro tai, žinoma, kad nenuspėsi. Bus pati liepos pradžia, nemanau, kad žiauriai karšta bus. Vos tik pamatau suknelę su permatomom rankovytėm, negalių akių atitraukt nuo tokios.

Tai jei jum patinka, nematau prasmes taikytis prie aplinkiniu ir savo vestuviu diena deveti nepatinkancia suknele blush2.gif rinkites tokia, su kuria jausites tikra nuotaka 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 04 09, 20:07)
http://www.linearaff...s...dal&lang=en      o man tai si nerealaus grozio thumbup.gif ,kai pamaciau net oda pasiurpo bigsmile.gif ,paprasta ir kartu prabangi wub.gif
Papildyta:

gaila kad nerodo butent tos suknutes,atidaro tik sios dizaineres puslapy,modelis pazymetas SET 8 paciame kampe nr desneje puseje apacioj mirksiukas.gif  bet sios dizaineres sukneles istiesu visos neblogos thumbup.gif

tikrai pasakiskos, elegantiskos ir puikios sukneles mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 04 09, 23:28)
Pamenat, pavadinau kai kurias sukneles tualetiniu popierium? Pasirodo, daro ir iš jo, ir net konkursus organizuoja čia yra nuotraukų doh.gif

Na dar tokiu bajeriu nemaciau lotuliukas.gif bet lb originalu ir faina thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokią suknelę patartumėt, jei norisi, kad suknelė nebūtų perdaug atvira - norisi paslėpti kaulėtumą, kad optiškai nuotaką padarytų aukštesnę, kad suknia būtų kukli, elegantiška ir ne itin jaunatviška.
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 10, 17:08)
Na dar tokiu bajeriu nemaciau lotuliukas.gif  bet lb originalu ir faina thumbup.gif  lotuliukas.gif

orginalu ir pigu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2010 04 10, 17:21)
Kokią suknelę patartumėt, jei norisi, kad suknelė nebūtų perdaug atvira - norisi paslėpti kaulėtumą, kad optiškai nuotaką padarytų aukštesnę, kad suknia būtų kukli, elegantiška ir ne itin jaunatviška.

galvoju apie svarkeli, gal kazka tokio bet nebutinai, manau tiks, netgi dailios rankovytes - taip paslepsit peciu, ranku kauletuma kaip saket
user posted image
user posted image

ir kazka is serijos A-line gal...

user posted image

gal dar sita nieko:
user posted image
user posted image

na cia taip mazdaug as isivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Karelija, ačiū už suknelių pavyzdukus. Pirmos dvi - man labai gražios, puikiai būtų paslėptas kaulėtumas.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 04 10, 18:09)
Karelija, ačiū už suknelių pavyzdukus. Pirmos dvi - man labai gražios, puikiai būtų paslėptas kaulėtumas.

nera uz ka, dziaugiuosi, kad bent kiek padejau mirksiukas.gif
Atsakyti
bevakarodama pasidalinu idejom 4u.gif
Papildyta:
labai grazi iskirpte
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 10 balandžio 2010 - 20:39
Amade, va pirma ir paskutine!!! Ypac paskutine thumbup.gif Na tik man juodas kaspinas... foto tai grazu, bet realybej... vestuves su juodu kaspinu..oi ne, man netinka taip schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Niu jau šita tei bent įdomumas 4u.gif Man gal šiek tiek primena zaliuzes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 11 balandžio 2010 - 11:20
user posted image spalvotos sukneles is kroatu puslapio
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 11 balandžio 2010 - 13:11
QUOTE(margaritka25 @ 2010 04 08, 19:40)
Mano stai tokia suknele.

nu labai graži wub.gif elegantiška tokia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti