Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknyte

QUOTE(migle31 @ 2010 04 14, 17:32)
Kaip jums tokia suknelė? Man ji labai patiko.

na, man tai vienintelė ir nepakartojama vieta ta, kad pečiai nuogi, o daugiau tai nei meksikietiski raukiniai, nei tuo labiau visa apačia nelabai
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2010 04 14, 18:14)
man suknytes apacia nieko,bet virsus ne schmoll.gif nemanau,jog labai bus patogu su tokiu virsum,o ir nelabai ji ziurisi .sorry,uz toki gal tiesmuka atsakyma blush2.gif

Man tai visai graži ta suknelė, tik vat medžiaga doh.gif Nu nemėgstu taftos, nežinau kodėl schmoll.gif
Atsakyti
O man tai gražu tie ripuliukai blush2.gif tongue.gif Tokia kitokia nei visos įpratę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 14, 17:46)
man labai jau mexikietiskus serialus primena tongue.gif

na nieko tokio tuoj iki meksikiečių atkeliaus "graikės", "žuvys" ir su tokiu požiūriu iki altoriaus nueit liks arba paniekinti "tortai" arba .... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 14, 16:54)
man graziau butu apacia tokia (tik be to kaspino aisku ant uzpakalio  smile.gif ), kad is priekio butu beveik tiesi o nugaroje isplatejimas

siaip idomi "visuomenes" nuomone apie vestuvines sukneles su juodomis detalemis? grazu- negrazu? priimtina ar ne tokiai progai?
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 14, 22:35)
siaip idomi "visuomenes" nuomone apie vestuvines sukneles su juodomis detalemis? grazu- negrazu? priimtina ar ne tokiai progai?

mano nuomone tai vestuvese juoda spalva tikrai nepageidaujama !!! schmoll.gif

tas neliecia tik masinas... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinas79: 14 balandžio 2010 - 20:55
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 14, 21:35)

Man gražu stilinga, bet turi būti viskas su saiku smile.gif

user posted image

Dar: http://www.ohhowposh...inspiration.jpg
http://farm4.static...._ae2d80c034.jpg
http://www.bridalpar...k-and-white.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 14 balandžio 2010 - 22:09
Man ir gražu, jei tai skoningai suderinta. Zuikučio įmesti pvz. puikiai tai patvirtina. Gražu rolleyes.gif
Nusibodę visos geltonos, žalios ir kt. tradiciškai lietuvių pasirenkamos vestuvinių detalių, tuo labiau pamergių suknelių spalvos.
Atsakyti

Juoda visuomet buvo klasika, elegancija, tik reikai mokėti ją derinti mirksiukas.gif Aš už juodą, tiek nuotakos suknelėje, tiek ir kitose vestuvinėse detalėse 4u.gif Svarbu, kad jos nebūtų per daug ir kad ji neuždominuotų vestuvių spalvyne 4u.gif
Puokštėse itin elegantiškai atrodo baltos kalijos apjuostos juodu kaspinu, kartais net aksominiu su atitinkamu dekoru mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 15 balandžio 2010 - 07:38
Man kai juoda spalva pati mylimiausia, tai aš visur su ja ax.gif tik vestuvėse pas mus ji nedominuos, bet i suknutes juodu akcentu dairiausi, tikrai gražių mačiau 4u.gif manau tai tinkanti spalva vestuvėms, aišku su saiku, kaip dauguma jau minėjo smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

Na, man asmeniskai paziuret grazu, bet savo vestuvems tikrai nesirinkciau schmoll.gif
Atsakyti