Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknyte

QUOTE(Katinas79 @ 2010 03 16, 09:31)
aciu!  wub.gif
as ja nuomosiu mirksiukas.gif
man bus pigesne nuoma, nes tam paciam salone ir antrai dienai suknele nuomosiu!
labai apsimoka toks variantas, nes nuolaida nuomai uz abi sukneles gauni, ir nemaza  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Jusu atveju... gal galima susisiekti su sio salonu ir kazkaip susitarti... g.gif
vistiek turbut dar pries vestuves i LT atskrisit...tai galetumet pamatuot...

aciu uz visa info tau, as su jais jau susisiekiau, tai gal ir man pavyks 4u.gif , sake turi dvi tas suknutes tik viena jau uzrezervuota, tau tikriausiai tau smile.gif
pas mus vestuves dvieju dienu, bet antra diena neoficiali, tai manau man suknutes nereiks g.gif
Atsakyti
svaigau del sitos suknytes
user posted image

tik del kainos ir ilgo sleifo jos nepasirinkau, bet vistiek ji man tobulai grazi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 03 17, 16:05)
aciu uz visa info tau, as su jais jau susisiekiau, tai gal ir man pavyks 4u.gif , sake turi dvi tas suknutes tik viena jau uzrezervuota, tau tikriausiai tau smile.gif
pas mus vestuves dvieju dienu, bet antra diena neoficiali, tai manau man suknutes nereiks g.gif

hm, kiek as zinau - abi yra rezervuotos...viena -man, kita - balandzio pab. vestuvems... g.gif
reikes rytoj pasiaiskint ten su jais... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(rrrRRRRrrr @ 2010 03 17, 21:15)
svaigau del sitos suknytes
user posted image

tik del kainos ir ilgo sleifo jos nepasirinkau, bet vistiek ji man tobulai grazi  bigsmile.gif

O gal gali pasakyt kuriam salone jinai yra? Sudomino smile.gif Norėčiau pasimatuot kaip aš atrodyčiau su ja, o paskui jau siūtis smile.gif
Atsakyti
paskutine visai nieko, tik man asmeniskai kliutu, kad akcentuojami klubai, kazkaip graziau ziurisi kai akcentuojamas liemuo
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2010 03 18, 10:21)
O gal gali pasakyt kuriam salone jinai yra? S

Paciam kaune tai niekur neradau jos, bet matavausi Stanaiciuose (cia uz garliavos) D&I Stiliuje.

O del klubu akcentavimo, tai man ji kaip tik labiausiai isryskino liemeni. Pas mane ilgas ir lieknas liemuo o klubai prie platesniu, tai liemuo kaip tik isryskejo, o klubu platumo nesimate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrrRRRRrrr: 18 kovo 2010 - 13:47
tikiu cia kaip visada konkreciam zmogui reikia ziureti, as is savo varpines skalambiju vistiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 03 17, 22:31)
hm, kiek as zinau - abi yra rezervuotos...viena -man, kita - balandzio pab. vestuvems... g.gif
reikes rytoj pasiaiskint ten su jais... mega_shok.gif

vat man irgi ydomu pasidare is kur mes zinosim kad ji nauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 15, 18:45)
edgy su super grazi, tik irgi variantas be kelnaiciu biggrin.gif ir pilvukas tai tik raumenu lenta leidziamas sad.gif

drinks_cheers.gif as irgi iskart apie triusikus pagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš kažkur ištraukiau šią suknelę, bet jau nebežinau iš kur... sad.gif Man atrodo kažkuri iš jūsų ją buvote įkėlusi. Gal kartais žinote, kuriame salone ji yra (Kaune)?

http://img704.images...s/i/suknel.jpg/
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 03 18, 17:07)
drinks_cheers.gif  as irgi iskart apie triusikus pagalvojau  lotuliukas.gif

Tigi siais laikais yra triusikeliai be siuliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 03 18, 17:39)
Tigi siais laikais yra triusikeliai be siuliu wink.gif

Aha, tikrai tokių yra smile.gif Vadinasi lazeriu kirptos kelnaitės. Už 25 Lt. Bet šiaip tikrai galiu pasakyti, kad padeda, kai reikia, kad nesimatytu nieko. Kai 5 kartą ėjau į pamerges teko pirkti tokias kelnaites. Tikrai nieko nesimatė smile.gif
Na bet ir kainelė aišku nesaldi...
Atsakyti