Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknyte

QUOTE(audree @ 2010 03 22, 10:00)
Taip as   smile.gif  kokia maza ta Lietuva  lotuliukas.gif  ar issirinkote suknute?

Išties bigsmile.gif
Aš sutartį pasirašiau, bet dar sau savaitę apmąstymam dėl konkretaus modelio pasilikau ax.gif Nors atrodė, kad jau va va, beveik žinau, bet vakar tvarkiau kompe katalogą suknelių... tai virš 100 modelių permečiau į katalogą "Ne", dar liko kokių 10, paskui peržiūrėjau maggie sottero puslapį, ir dar kokių 15 išsisaugojau... šian vakare laukia rimtas darbas doh.gif
Aš tokios klasikinės vestuvinės noriu, truputį pūstos, A-line. Tai ta, kur įdėjau šio puslapio viršuje, dėl kurios labiausiai galvoju, tai šiek tiek man per pūsta, o visa kita čiki, bet dėl pūstumo, tai galima užsakyt mažiau pūstą...
Žodž, reik išsirinkt iš kokių 25 panašių suknelių gražiausią lotuliukas.gif doh.gif

Jūsų suknelė tai tokia kuklesnė, man į tokias gražu pažiūrėt, bet pati nekaip jausčiausi su tokia g.gif , man reik suveržtumo jausmo per liemenį lotuliukas.gif O jūs su šleifu užsisakėt?
Aš kiek žiūriu į tuos šleifus, tai gražu kai bažnyčioj paleistas, bet visą dieną taip nevaikščiosi, o prisegtas išdarko visą suknelę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olita: 22 kovo 2010 - 10:14
Man šita labai sexova, bet reikia idealios figurytės..
Matuotis dar niekur nebuvau ir net nežinau kas man tiktų, nes turiu gana plačius klubus ir pečius.. g.gif
O vakarui, kad nebūtų šalta mezguosi iš macheros rangoves, bus ir šilta, ir kuklu, ir orginalu.. Kai baigsiu galėsiu įkelti nuotraukyte wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilcinsk: 22 kovo 2010 - 10:35
[quote=Olita,2010 03 22, 11:11]

kai as pasimatavau orginala buvau maloniai nustebinta, kad sioje suknele yra normalus vidinis korsetas, ir sleifas kazkur 60c bus. tikiuosi tokia ir pasius. As visda irgi i tokio modelio suknutes ziurejau kaip jus, bet kai nusprendem,kad vestuves bus labai kuklios, tik vakariene su seimos nariais, tai kazkaip nusprendziau, kad uzteks ir paprastos kuklios suknytes. Taip ir likau prie sio modeliuko dar reikia del nuometo apsispresti. smile.gif

sekems renkantis suknele, tikiu, kad issirinksit labiausiai sau tinkancia ir belieka mums tiketis, kad tikrai grazias savo sukneles gausime smile.gif nes atsiliepimu apie ju siunamu sukneliu kokybe neradau. O kada jusu vestuves?
Atsakyti
O čia iš nugaros..
wub.gif
Atsakyti
[quote=audree,2010 03 22, 11:36]
[quote=Olita,2010 03 22, 11:11]

kai as pasimatavau orginala buvau maloniai nustebinta, kad sioje suknele yra normalus vidinis korsetas, ir sleifas kazkur 60c bus. tikiuosi tokia ir pasius. As visda irgi i tokio modelio suknutes ziurejau kaip jus, bet kai nusprendem,kad vestuves bus labai kuklios, tik vakariene su seimos nariais, tai kazkaip nusprendziau, kad uzteks ir paprastos kuklios suknytes. Taip ir likau prie sio modeliuko dar reikia del nuometo apsispresti. smile.gif

sekems renkantis suknele, tikiu, kad issirinksit labiausiai sau tinkancia ir belieka mums tiketis, kad tikrai grazias savo sukneles gausime smile.gif nes atsiliepimu apie ju siunamu sukneliu kokybe neradau. O kada jusu vestuves?
[/quote]

Olita del sleifo prisegimo tai nepergyvenkit, juk galima ne segti gale, o pasidaryti kilpute ir sleifas dailiai buna prikabintas prie pirstuko, as taip planuoja pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(audree @ 2010 03 22, 10:36)

Oho, net nežinojau, kad ten toks "navarotas" gali būti bigsmile.gif
Mes tai vakarienę su šeima jau apturėjom, dabar bus balius ax.gif Nors tų pinigų per daug nėra, net atvirkščiai, bet pagalvojom, kad jei dabar atidėdinėsim, taip niekada to baliaus ir nesurengsim, ir paskui visiem sakysim, kad mum jo nereikėjo, o viduje visiem pavydėsim gražių nuotraukų, etc. lotuliukas.gif
rugpjūčio 7, einu parašiuką susikursiu dienelėm skaičiuoti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olita: 22 kovo 2010 - 11:02
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 03 22, 11:36)
O čia iš nugaros..
wub.gif

nugara tai nuostabi, bet man kazkaip is prieko tos gelytes nesinori, bet cia tik mano nuomone smile.gif Labai patiko jusu mintis su mocherinem rankovem thumbup.gif lauksiu foto!
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 03 22, 11:42)
Oho, net nežinojau, kad ten toks "navarotas" gali būti  bigsmile.gif
Mes tai vakarienę su šeima jau apturėjom, dabar bus balius  ax.gif Nors tų pinigų per daug nėra, net atvirkščiai, bet pagalvojom, kad jei dabar atidėdinėsim, taip niekada to baliaus ir nesurengsim, ir paskui visiem sakysim, kad mum jo nereikėjo, o viduje visiem pavydėsim gražių nuotraukų, etc. lotuliukas.gif
rugpjūčio 7, einu parašiuką susikursiu dienelėm skaičiuoti  wub.gif

O.. ir vestuves panasiu metu, musu liepos 30 smile.gif Mes taip pat planavom baliu daryti, net viskas buvo suderinta , gerai, kad avanso nesumokejau, nes planas paskutine minute pasikeite ir pasilikom prie vakarienes Verkiu rumu terasoje su seima, o kita diena jaunima temsimes i pajuri smile.gif tikiuosi nesigailesim savo sprendimo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 03 22, 10:36)
O čia iš nugaros..
wub.gif

o man ta nugara nelabai schmoll.gif ta "liemenuko uzsegima" norisi mest lauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 03 22, 12:42)
rugpjūčio 7, einu parašiuką susikursiu dienelėm skaičiuoti  wub.gif

is as 08.07 !!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 03 22, 12:11)
Aš kiek žiūriu į tuos šleifus, tai gražu kai bažnyčioj paleistas, bet visą dieną taip nevaikščiosi, o prisegtas išdarko visą suknelę  unsure.gif

Na mano suknutes buvo lb didelis sleifas.. jis buvo ir prisegtas ir buvo karoliuku apyranke pritvirtinta, kad butu galima laikyti ant rankos. bet man nieko neisdraske g.gif ir dar tam salone isiuvo 2 sagutes, nes buna, kad nutruksta, bet man tai nenutruko nei viena.. o suknytes su sleifu, man pacios graziausios wub.gif
Atsakyti
tongue.gif Sveikutes smile.gif
Mano suknelė buvo labai jau karališka,bet jokiu būdu ne tortas tongue.gif ax.gif su milžinišku šleifu tongue.gif jis šiaip juostele tvirtinosi prie rankos, o paskui trimis sagutėmis susisagstė prie pačios suknelės ir visiškai netrukdė thumbup.gif Na dabar jau po visko galiu vertinti, kad toks didelis šleifas šiek tiek apsunkino, bet grožis vertas auku biggrin.gif svarbiausia, kad jį buvo galima prisegti, ypač gamtoje tai buvo patogu ir šokiams visiškai netrukdė 4u.gif
Atsakyti