Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. 3-oji tema

QUOTE(Smurka @ 2010 03 28, 13:48)
Antalijos regione pirmasis lėktuvas su lietuviais nusileidžia balandžio 17

o ka atstovai ten veikia kol dar turiztu nera? cia siauip smalsumas nugalejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 03 29, 11:01)
o siaip eikite i agentura, kuri jums patinka, ar kuria draugai ar pazistami rekomenduos jums ir ten konsultuokites, tarkites, isigykite, tik nepamirskite, kad agenturos dar nuo saves turi duoti nuolaida, kuri turetu buti bent jau 6 proc  mirksiukas.gif

Kokio dydzio maksimali nuolaida agenturoje gali buti suteikiama nuo paskutines minutes pasiulymo ?Ar irgi realu bent jau 6 % g.gif ?
Kadaise esu gavusi 1% nuolaida nuo paskutines minutes(ir ne nuo agenturos,bet todel,kad ne pirma karta su operatoriumi vykau).Ar agentura pirma karta matomam klientui taip pat geranoriskai suteikia nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 03 29, 12:53)
o ka atstovai ten veikia kol dar turiztu nera? cia siauip smalsumas nugalejo biggrin.gif

Susipažįsta su aplinka ir viešbučiais, praeina mokymus
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 03 29, 12:56)
Kokio dydzio maksimali nuolaida agenturoje gali buti suteikiama nuo paskutines minutes pasiulymo ?Ar irgi realu bent jau 6 % g.gif ?
Kadaise esu gavusi 1% nuolaida nuo paskutines minutes(ir ne nuo agenturos,bet todel,kad ne pirma karta su operatoriumi vykau).Ar agentura pirma karta matomam klientui taip pat geranoriskai suteikia nuolaida?

ta nuolada kuria gaunate is agenturos yra ju uzdarbis, taip kad visem is eiles jie tu nuolaidu nedalina(na bent jau 6 proc), o tik "saviems" na tipo pazystamiem ar jau tikrai pastoviems klientams. paprastiems klientams "is gatves" gali suteikti, manau, max 2-3 proc nuolaida
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2010 03 29, 13:09)
Susipažįsta su aplinka ir viešbučiais, praeina mokymus

aciu uz patenkinta smmalsuma 4u.gif
ir as noreciau tokio darbo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 03 29, 06:55)
Sveiki visi, siais metais nusprendem apziureti Antalija, nes kitose ekskursijose jau buvome  4u.gif  Patarkite prasau, i kur vaziuoti, iki pat autobusus stoties mieste ? Ir kur eiti ka pamatyti ? Aciu  smile.gif

Ziurint is kur vykstate i Antalija....mes is viesbucio iseje sedome i dolmusa(viesbutyje informavo kokiu numeriu mazymeta dolmusa stabdyti) ir bevaziuodami pabendravome su vietiniais,kurie patare kur geriausia mums islipti ir papasakojo pagrindinius taskus ka verta pamatyti 4u.gif
Atsakyti

sveiki , renkames renkames viesbutukus ir vietas ziurimes tik nelabai ka issirenkam ir iskilo mazas klausimelis tiems kuri jau ten buvo , kurioje vietoje yra papludymys smelis , na nes daug kur kaip suprantu akmenukai... g.gif o noretusi kad butu smeliukas smile.gif
nepagelbes nieks man ?? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 03 29, 11:51)
sveiki , renkames renkames viesbutukus ir vietas ziurimes tik nelabai ka issirenkam ir iskilo mazas klausimelis tiems kuri jau ten buvo , kurioje vietoje yra papludymys smelis , na nes daug kur kaip suprantu akmenukai... g.gif  o noretusi kad butu smeliukas  smile.gif
nepagelbes nieks man ?? g.gif  unsure.gif

Tai ziurint koks atostogu biudzetas....as siulyciau Delphin Diva Exclusive ir Delphin Palace De Luxe Collection viešbucius,bet jie nera pigus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 29, 11:56)
Tai ziurint koks atostogu biudzetas....as siulyciau Delphin Diva Exclusive  ir Delphin Palace De Luxe Collection viešbucius,bet jie nera pigus. mirksiukas.gif

tai kaip suprantu lara apylinkeje yra smeliukas ar ne ? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 03 29, 12:34)
tai kaip suprantu lara apylinkeje yra smeliukas ar ne ? g.gif  unsure.gif

taip smeliukas,oro uostas netoli(10-15 min kelio)
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 03 29, 14:34)
tai kaip suprantu lara apylinkeje yra smeliukas ar ne ? g.gif  unsure.gif

dar Beleke ir Sideje toks pats ale smeliukas kaip laroje, na tai daugiau labai smulkus zvyras-smeliukas mano akiai biggrin.gif Mano vaikui ant Turkijos papludimio "smelio" zaisti nepatiko, kai tuo tarpu Baltijos juros smeli dievina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 29 kovo 2010 - 14:36
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 29, 13:56)
....as siulyciau Delphin Diva Exclusive

Matau dažnokai rekomenduojate šį viešbūtį. Ar domėjotės galimybe įsigyti kelionę standartinėmis priemonėmis į šį viešbūtį ?
Atsakyti
as tai susiduriau su problema blink.gif pas mane trys vaikai, is ju du kudikiai, taciau uz viena kudiki is manes nori nuplesti nemaza suma pinigu blink.gif nesuprantu, kaip taip galima, juk kudikiai iki dvieju metu keliauja nemokamai... kodel uz viena nereikia moket uz kita reikia, kuo jie skiriasi? svarbiausia, kad kito kudikio kaina beveik kaip suaugusio, o kas jis suvalgys ar isgers? doh.gif maniskems net lovyciu nereikia, nes miega su mumis lovoje... zodziu, Lietuvoj visi daro kas ka nori, kainas paiso turbut is dangaus...
planavau i Simena Sun Club, bet jau nezinau ar pavyks.... zodziu visiskai pasimeciau, taip ir nora keliauti atmusa... doh.gif
Atsakyti