Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. 3-oji tema

QUOTE(miletuka @ 2010 03 30, 20:21)
Laba merginos,

Atsiprasau, bet neturiu laiko skatti visos temos,nes beliko para apsispresti del viesbucio. NOriu jusu paklausti savo nuomones apie si viesbutuka AK KA Antedon 5*. Planuojam vaziuoti su vakais, kuiam bus tik 8 men . smile.gif

cia rusakalbiu atsiliepimai (jie labai detalus ir emocionalus, jei ka biggrin.gif )
http://www.tophotels...0/?fref=2#votes
cia rasi 'vakarieciu'(anglakalbiu, vokieciu ir pan.):
http://www.tripadvis...nean_Coast.html
4u.gif
Atsakyti
del moskiu ar kazko panasaus i jas tai nemaciau nei balandi nei spali biggrin.gif

o del skysciu tai galiu pasakyt taip. vaziavom spali su 10men kudikiu, tai as veziausi termosa karsto vandens 1,5l, arbateles 200ml ir dar sau vandens 0,5l lotuliukas.gif taip kad nieks neateme. lietuviai tai galvojo kad cola vaika girdau, nes tik paklause ar cia mano ir viskas tiko jiems biggrin.gif o atgal irgi turbut tiek pat veziausi 4u.gif taip kad kudikiui galima kiek tau reikia, nieks nesikabino schmoll.gif kai vyresni vaikai tai jau aisku neleidzia jie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miletuka @ 2010 03 30, 19:21)
Laba merginos,

Atsiprasau, bet neturiu laiko skatti visos temos,nes beliko para apsispresti del viesbucio. NOriu jusu paklausti savo nuomones apie si viesbutuka AK KA Antedon 5*. Planuojam vaziuoti su vakais, kuiam bus tik 8 men . smile.gif

Sveiki,

mes balandžio pabaigoje važiuosime į šį viešbutį su dviem vaikais 1,5 metų. Jį atrinkome iš kelių pasiūlytų variantų. Skaičiau daugybę atsiliepimų, šį viešbutį vertina ir labai ir nelabai gerai, kaip kam pasisiekė biggrin.gif Gžįžusi galėsiu parašyti savo nuomonę mirksiukas.gif

Merginos, gal žinote, ar reikia į Turkiją vežtis pampersų ar galima jų įsigyti vietoje?
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2010 03 31, 01:02)
o del skysciu tai galiu pasakyt taip. vaziavom spali su 10men kudikiu, tai as veziausi termosa karsto vandens 1,5l, arbateles 200ml ir dar sau vandens 0,5l  lotuliukas.gif  taip kad nieks neateme. lietuviai tai galvojo kad cola vaika girdau, nes tik paklause ar cia mano ir viskas tiko jiems  biggrin.gif  o atgal irgi turbut tiek pat veziausi  4u.gif  taip kad kudikiui galima kiek tau reikia, nieks nesikabino  schmoll.gif  kai vyresni vaikai tai jau aisku neleidzia jie  4u.gif

as panasiai veziausi biggrin.gif tik dar visokiu tyreliu buvau prisikrovus ir termosas pas mane 0.5l tebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Su kūdikiais tai aišku, kad leidžia kiek nori pasiimt, net klausimų nekyla, o su didesniais (3 ir 7 metų) lietuviai irgi pernai leido kiek nori, o turkai grįžtant liepė išmest 4u.gif
Atsakyti
mums lietuviai leido viską, o Turkai išpurtė. dar vaiką išgąsdino baisiausiai nes jis išvažiuodamas akmenuką pasiėmė ir į kišenuką įsidėjo. rado oro uoste turkai tą akmenuką ir pradėjo vaiką kratyt, klišenius verst doh.gif kaip išsigando nabagas... atsargiai su visais gėriais nuo pajūrio 4u.gif
Atsakyti
kai mes skirodm, maniskiai jau ne maziukai leliukai prasinese po pilna Kubush buteli, o va Antalijoje purtymas buvo kaip po teroro doh.gif as buvau lengvai tariant pakraupsusi, kas antra tikrino atskirai pasivede doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 31, 08:40)
mums lietuviai leido viską, o Turkai išpurtė. dar vaiką išgąsdino baisiausiai nes jis išvažiuodamas akmenuką pasiėmė ir į kišenuką įsidėjo. rado oro uoste turkai tą akmenuką ir pradėjo vaiką kratyt, klišenius verst  doh.gif kaip išsigando nabagas... atsargiai su visais gėriais nuo pajūrio  4u.gif

as ai irgi purtyta buvau uz rasta mp3 grotuvo atsargini elementuka kiseneje doh.gif vos ne konsiliumas buvo susauktas ka su tokia keleive kaip as daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2010 03 31, 08:40)
kai mes skirodm, maniskiai jau ne maziukai leliukai prasinese po pilna Kubush buteli...

Maniškiai LT į lėktuvą prasinešė po butelį kubush ir litrinį butelį tichės, net neprašė atidaryt jų kuprinių kai perleido per skanerį, o kubush išvis rankoj nešėsi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 03 31, 00:11)
Merginos, gal žinote, ar reikia į Turkiją vežtis pampersų ar galima jų įsigyti vietoje?

Aš vešiuosi. Bus ramu - turėsiu ir nereikės blaškytis, ieškoti... (mums tik nakčiai tereikia)

Nejau taip baisiai purto turkai? Dėl skysčių pati mačiau, kaip atiminėjo iš mamų su mažais vaikais, bet akmenukai, elementai blink.gif blink.gif
Mes irgi rankiniam bagaže vežemės gražiųjų Kemero pakrantės akmenukų. Ir nieko biggrin.gif O Rake vežėm maišely kaip reikalaujama 4u.gif
Bet ši kartą būsim atsargesni, tik patį svarbiausią susidėsim į rankinį bagažą smile.gif
Atsakyti
oi lietuviai tikrai tolerantiški, ypač su vaikais keleiviams. iš Kauno kai skridom tai išvis VIPais jautėmės, vos ne iki lėktuvo palydėjo su vaikučiais. vilniškiai irgi labai tolerantiškai elgėsi thumbup.gif o turkai...purto, purto doh.gif mano vaikas po šiai dienai prisimena kad jį "norėjo turkų policija suimti" už akmenuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 31, 08:46)

Nejau taip baisiai purto turkai?

bent kai mes skridom, tai purte tragiskai - visus uz viska doh.gif
teko ne vienam ne Lietuvos oro uoste eiti patikra - to ka maciau Antalijoje - nebuvau maciusi niekur. Nors daug kur ypatingai griezta patikra buvo doh.gif
Atsakyti
oi, bet žinokit turkai tikrai neprilygsta belgams biggrin.gif to ką aš Briusely mačiau swoon.gif atvažiavo mama su grynai gal mėnesio lėlium patikrinimui. lėlius vežimėly miega. tai mamai liepė išimt tą lėlių, išardyt vežimą ir sudėt ant skenerio. išėmė tą lėlių, lėlius atsibudęs-rėkt. mama rankų neturi tą vežimą ardyt, ale visi žiūri ir kantriai laukia. tai šiaip ne taip vos ne vos, su koja pasispirdama išsiardė, sukrovė lopšį, važiuoklę praleido pro skenerį, gerai kad dar lėliaus neliepė nuskenuot doh.gif paskui praėjusi patikrą vėl su vaiku ant rankų turėjo tą vežimą susirinkt, pataliukus belgai sumetė jai ir viskas. gaila buvo žiūrėt nerealiai...
mano irgi protelis, pirkau vaikams laukturių Briusely ir nupirkau play-doh rinkinį su 15 vnt play-doh indukų. ir parduotuvėje man supakavo į dovanų popierių dovanėles, įskaitant ir tą rinkinį. nu tai aš sėėėėdau patikroje doh.gif man pradėjo aiškint kad tai panašu į bombą blink.gif sako lupam tą pakuotę. nu aš laimei čekį radau, kuriame buvo mano laimei įrašyta "15 vnt indelių", tai jie ekrane suskaičiavo paskui kad tikrai 15, nu ir neplėšė... aišku ne bėda jei būtų ir išdraskę viską, nu ką darysi, bet jau TOKS atsargumas doh.gif ir grubumas..
turkai dar geri žinokit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 31 kovo 2010 - 07:57